СЕПТЕМВРИйчето багажа стяга с усмивка - ще ходи на почивка

• 10 403
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Кой спомена за тръшкане и рев  Mr. Green

Абе Пепи как живеете у Лондонско? Случи ми се да гледам новини и съм в потрес  Shocked Добре ли сте там? Близо ли сте до реката?

# 211
  • Остров Приятелство
Добра вечер,

Ivy Ох, че неприятно.По-бързо да се оправя феичка и ти да се усмихнеш.
Прегръдки и за двете Ви - тримата Ви Hug Hug Hug
Пипи Честита ти нова шоферка и подкрепям Maris за новата количка Mr. Green
Мечи Пу да не съм ви уроки!

За срещата - и аз, и аз ама вечернааааа с рИкИЯ и саЛаТа Whistling

За спането - по потник и гащи докато ние си легнем, после у чувало и т'ва е.Спим неспокойно ако не е завит добре.Прозореца разбира се, е отворен широко Peace

Да Ви разсмея малко - мъжът ми мие чинии, а АЗ гледам....плейтмейт Mr. Green
Е на това му викам аз еманципация, но мъжът ми се провикна и каза "Ооооо малко е боя"
Голям смях  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy
Оххх много ми е смешно Laughing - представете си гледката само, моля  Crazy.Покъртителна!

Е хайде лека нощ!

# 212
Ивинце, надявам се Елито да се оправи бързо. Какви са тези вируси?

Питаш ме как сме. Благодаря много за загрижеността! Трогна ме много  Heart Eyes Да, близо сме до реката, съвсем близо, но сме идеални! Няма наводнения при нас, дано и занапред да остане така. Днес времето беше чудно и цял ден откарахме на двора с приятели и палнахме барбекюто. Обаче едно от момчетата се оплака, че у тях са се наводнили. Те са от другата страна на реката и са по-ниско. Но като цяло много валиии:(

Мечо, чудни снимки от морето! И какво телце имааааш! Днес мерих бански и... плаче ми се. Мисля, че няма да се съблека на морето като идем. И реших, че вместо да вися на плажа и да се депресирам от телесата си, ще направя списък със забележителностите и ще юркам мъжо да ме вози насам-натам. Ако не иска, ще карам аз! Колкото мога, толкова  Mr. Green

# 213
Добро утро момичета,
Честит имен ден Тайги на патерица, ще си отбележа в календара кога е тайгев ден Simple Smile
Мечо - много ми бе приятно дагледам снимките от морето - и на мен ми се прииска вече да тръгваме, но чак на 8.
Пипи - честита ти шофьорка - леко и безаварийно каране!
Марис, ние спим голи без памперс - много се поти дори и гол.
Пепчо ме тревожи, че пак е болничък, но дано се преборим скоро, безсънните нощи и страдащо детенце са ми безкрайно изтощителни  Cry Tired

# 214
Добро утро Hug

Пепа-благодаря за комплимента BlushВсъшност аз наистина съм слаба,но пък за сметка на това съм отпусната,занемарих се последните години.И какви са тези приказки да не се събличаш по бански? NaughtyНали за това се ходи на море-вода,пясък, слънчеви бани.

Уффф, пак чета за болнички-хайде вече за последно да е и всички бързо да оздравяват Praynig Praynig Praynig

Съни-трябваше да го снимаш мъжа ти Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Приятен ден ви желая.  bouquet

# 215
Здравейте!
Как сте в тия жеги?
Мечо, мерси за кафето, така ми е нужно Laughing
Пепа, и аз гледах за наводненията ooooh!Дано не дойде при вас, то тука една какпка няма, всичкия дъжд към вас дошъл Crossing Arms И хич не се отказвай от това удоволствие плажа, сигурна съм,че преувеличаваш и не изглеждаш никак зле HugВиждала съм те по снимки все пак Wink
Съни, то наистина страхотна гледка ще да е било hahaha А аз смених канала, защото голмият ми син се беше нагласил и той да ги гледа Mr. Green
Гледам пишете за това как спят дребчовците- Митко спи по памперс, отвит, на отворен прзорец и балконска врата, но леглото му е в другия край на стаята Даже пускам и вентилатора към стената да духа, че не се издържа. Вече броя дните до заветното климатизиране на апартамента ooooh!

# 216
О, Кеми той младежа е голям  Mr. Green Сигурно се е разочаровал като сте сменили  hahaha Мъжа ми днес обяснява на Елито как ще се грижи за малкото братче, а на братчето как ще я закриля и защитава и няма да се бият. И аз добавям тя ще го запознава с готини какички  Joy А той неееееее като станат на 17-18-25 тогава hahaha Казах му късмет ще имаме, ако е след 15. Компромисно го докарахме след 16 Mr. Green

# 217
Мноооого благодарим за поздравите  Heart Eyes Страшно сте милички   bouquet

Само се глася, но този път се надявам и да ви видя на срещичка.
Пипи, как си с цикъла, мила. Дай дата  Joy hahaha
На ул. 11 август са открили нова много приятна пицария. В по-късните часове има и къде да се паркира. Деската до кога е в София?
Марианка, ти можеш ли на 30-31.07?
Бързо оздравяване на дечицата  Hug
Иви, как си душа? Мисля те в тези жеги как се справяш  Heart Eyes.
Много съм щастлива, моя приятелка има дъщеричка и чака близнаци с термин 31.12.2007  baby_neutral baby_neutral
Хайде мацки до скоро   bouquet

# 218
Ей, жега ееееееееееееееееееее  ooooh!
Рукси, Деската днес си тръгна, но мен датата 30 много ме устрийва, защото на 31 мъжо си идва и после ще сме доста заети, а и на море ще ходим  Mr. Green Та хайде на срещааааа  Mr. Green Рукси, само да не затваря кухнята и барът в 22  Praynig
Съни, ама ви е сте семейна идилия : ) Simple Smile : )
Еви, дано да се оправяте бързо. Вирус ли е нещо
Пепа, абе и аз все се канех д апитам за тези наводнения ама нали съм на руси кичури  hahaha все забравям...добре че сте ок и дано да си остане така. А тук си е наистина жега
Аз пак напълних басейна на терасата и само се моля Ади да не иска да излизаме навън

# 219
А този път ще кажете ли на всички?
И аз искам да дойда пък!

# 220
А този път ще кажете ли на всички?
И аз искам да дойда пък!
Ето, вече знаеш  Hug
Рукси, ти можеш ли да резервираш, а аз мога да следя тук кои ще са желаещите за вечеринката? Само кажи точния адрес и име на пицарията  Hug
А това с приятелката ти го бях пропуснала, добре че Иви каза, че с евръщах да чета Simple Smile Да й е лека бремеността и живи и здрави да си ги роди и двете  Hug

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 18:55 от Maris

# 221
Рукси добре съм, ама ме гони нетърпение, депресия, притеснения...ще мине, ама до тогава  Mr. Green Честито за приятелката   bouquet Няма да и е лесно миличката  Simple Smile
Марис айде да идвате вече, че ще взема да родя  hahaha
Еви дано се оправяте бързо  Praynig

Ох пица ли казахте Whistling бива ли такива неща  Embarassed сега ще видим какво ще ми се случи по въпроса  hahaha

А като стана въпрос за бременни Алекс къде се покри  Thinking

# 222
  • Варна
Ивеее, тук съм  Laughing Следобед бях на преглед и не ми се пишеше преди това, беше ми едно такова смотано..
Бебенцето е добре, бях се притеснила заради ниската плацента, но се е вдигнала, а и кървенето ми да чукна на дърво спря. Доктора каза че вижда МОМИЧЕНЦЕ  Heart Eyes Горкия ми мъж, женски татко  Laughing Поне ще имаме повод след 5-6 години да се пробваме пак за момченце  Laughing Е, това все пак е първа прогноза, ще видим нататък...

Та това са новините от мен, оттук нататък само положителни мисли  Laughing

# 223
Ех, че хубаво аз така исках момиченце  Heart Eyes Има още време при вас за прогнози. Ние вече ще го видим на изхода  hahaha Много се радвам, че всичко е било наред с прегледа! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Честита розова панделка! Толкова е сладко две момиченца  Hug А за третото аз не бих си го сложила в плановете, засега искам да се справя с 2  Mr. Green

# 224
Ей, хубава новина Алекс  Hug Честита новина. А тати нали знае, че най си обичат момиченцата  Wink
ей тук сложих две, три снимки да го видите моичкия http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119414&photo=54  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт