СЕПТЕМВРИйчето багажа стяга с усмивка - ще ходи на почивка

• 10 378
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
Ама той много е пораснал!  Heart Eyes

# 226
Ние сега се прибираме от лекар. Тео е с температура и си сочеше към гърдичките, че го боли. Оказа се, че гърдичките са чисти, но гърлото е силно възпалено и му изписаха антибиотик. Милото е и с висока температура. Сега спинка душичката малка.

Алекс, честито за новината  Heart Eyes Чудно е, две момиченца  Hug Радвам се, че вече е спряло кървенето!

Иви, дръж се! Неостана! Simple Smile

Рукси, честито на приятелката ти!

Мариска, много голям Ади. И хубав, както винаги  Heart Eyes А как завидях за слънцетоооо  Twisted Evil Пак вали тууук:(

# 227
Охх, миличкия Тео. Много целувки и да се оправя бързо милото

# 228
Пепи да се оправяте! Ужасно е като са болни! Просто незнам как ще издържа да пораснат и да ги гледам да се мъчат с разни болести! Пак, че не са сериозни неща!
Познайте освен вируса нас какво пак ни е сполетяло - два кучешки зъба  Mr. Green Знаех си аз че и зъби ще да има намесени в цялата работа  hahaha

# 229
  • Пловдив
 Hug Hug Hug На всички болнички и да се оправяте бързо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 230
Ivy, ами ха честито- спечелила си джакпота с 2 кучешки наведнъж hahaha Милата дано сега да има малко затишие, че като го знам моето как хленчи по цял ден Whistling
Алекс, страхотни новини при теб Heart EyesЕх, ние пък се надяваме 3-тото да е момиченце, мечтиии Laughing Както казва Иви и аз искам сега с 2 да се справя, пък третото......каквото дал господ Grinning
Марис ще се повторя ,ама наистина много пораснал изглежда Ади и хубавец като мама Heart Eyes Heart EyesГледам небето в Доха като нашто днес едно бяло ,бяло от топлината, не можа да избягаш и ти от жегите Sad
Пепи, дай го малко тоз дъжд насам PartyТео дано да оздравява бързо и повече да не боледува Hug
При нас нищо ново , гледам пак среща уреждате, големи купонджийки сте, много ви се радвам Hug

# 231
  • София, в полите на Витоша

Само се глася, но този път се надявам и да ви видя на срещичка.
Пипи, как си с цикъла, мила. Дай дата  Joy hahaha
На ул. 11 август са открили нова много приятна пицария. В по-късните часове има и къде да се паркира. Деската до кога е в София?
Марианка, ти можеш ли на 30-31.07?

Аааааааааааааааа, не  Naughty- датата не съвпада, на последната среща преди една седмица бях в цикъл, не може заради вас два пъти в месеца...  Joy

Пицарията е от веригата Мания, ако говориш за същата, Рукси.  Елена работи в същата на Цар Асен, даже ще сме с връзки  Wink
Иначе за да видя отдавна невиждани  или никога невиждани лица- Рукси, Фрида, Пипиоле, АниК, Съни и да не продължавам списъка, съм винаги готова  Peace

Алекс, страхотни новини, всички знаете слабостта ми към момичетата!

Момичета, дано оживеем утре. Прогнозата за София е 39 С  Twisted Evil
Вещи и пловдивската компания- как преживявате на тези температури? Shocked

Моите деца живеят или в колата по задачите ми, горките, или на терасата в басеина- Тея е станала същинска риба, плува по гръб с жилетка и понякога се обръща без да иска- изглежда точно като въртящо се варелче. Joy Иначе се мята здраво и хич не я е страх, че гълта понякога вода- плюе фонтан и продължава. А в неделя на язовира водата беше чай- а по гъстота на населението на някои места го докарваше до плажа на Китен в горещ августовски ден. Sunglasses  Не знам дали се похвалих, но предишният път Йоана се престраши да кара сама джета и вече е мноого добра- направо се чудя децата колко бързо се справят с техниката- същинска фурия, влиза навътре и хич не я е страх, дава газ яко по завоите и въобще е екстрем като баща си.....

Съни, колата на Елена е в проект още от бала й, по мой съвет брат ми й внесе 500 лв. по картова сметка вместо подарък , тя самата си посъбра малко от роднините  Wink, но я чакам и да спести малко, за да й додам за возило. Искам да има нейни изработени с труд и пот пари в тази кола, за да я пази и да внимава- иначе няма оправия.

Стискам палци и ви прегръщам, дано болничките дечица да се оправят  Hug Hug Hug

# 232
Добро утро Hug  bouquet

Невероятно,но факт- аз съм станала, а Иво още спи #Crazy #Crazy #Crazy Това никога не се е случвало май newsm78 Thinking Joy Joy

Момичета-чухте ли новината-сестрите ни летят от Либия за България на борда на френския президентски самолет и ще кацнат на летище София в 10 часа Party Party Party Party

Пипи-правилно постъпваш относно колата Peace
Желая ви приятен ден, пазете се от жегите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 233
  • Варна
Момичета-чухте ли новината-сестрите ни летят от Либия за България на борда на френския президентски самолет и ще кацнат на летище София в 10 часа Party Party Party Party

Чух Мечо, доплака ми се  Heart Eyes Ще следя с интерес по ТВ.

# 234
Добро утро
И аз останах приятно изненадана за хорицата. Крайно време беше!

Хайде значи да започнем организация за срешичка?  newsm78

# 235
Никога не съм си мислела,ч е така ще плача  Hug Най-накрая!

# 236
  • Остров Приятелство
И аз и аз!Много се вълнувам и много се радвам! Hug

# 237
Чудесна новина днес  Hug. Да са живи и здрави и да се радват на семействата си   bouquet

Ех морето, ах морето ... къде го  Mr. Green

Попаднах на поста на една мама от Варна, която е родила бебенце 670 гр. в 26 г.с. и сега е живо и зраво момиченце на близо 5 годинки. Направо настръхнах ... Пу-пу да им е жива и здрава, това наистина е дар Божи!

Ей Пипсън, покриваш цала София  Joy Пицарията е на Мания  Mr. Green Работят до 24 ч. После за мераклиите може да следва продължение на нощен бар  Joy hahaha

Та може май да започне преброяването  Hug

СРЕЩА на 30.07.2007 год. в 19:30 ч.
Пицария МАНИЯ на ул. 11 август №32 http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=973e90c013cf5db39d4eab1fbeb033 … %D1%D2&num=32
Мераклии за участие в конкурса по надприказване и бързо изпразване на чашката  Party:
Марис, Пипи, Фрида, Мечо, Съни, Ради, Пипиоле, Уини и ... сега ще си погледна записките  Mr. Green /не може да откажете  Heart Eyes/, Рукси и следва масова агитация на лични  hahaha

Кеми, идвай насам на купон преди да сте направили сестричката  Hug

Алекс, много се радвам за новината  Heart Eyes

Сега се сещам, че по едно време се синхронизизираше следващо забременяване на септемврийките  baby_neutral. Помня само, че мераклиите бяха доста. Който е по статистиката, да каже кои се гласяха за първи тур  Grinning

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 13:17 от Ruxi

# 238
Аз съм ЗА Рукси, само кажи адреса Simple Smile аз съм на линия

# 239
  • София, в полите на Витоша
Здравейте и от мен!

Новината за сестрите ми я каза Елена, направо щях да се разплача от удоволствие, свършиха семъките на тези жени най- сетне!Има Господ и да живее политиката  #Cussing out - станаха заложници на политическите машинации на вманиачена държава и маниак- ръководител...

За срещата- да кажа само, че май там искат по 10 лв. капаро.

Сега да ви се похваля- имам си нова кола, поради влошеното качество на пътищата ни и улиците в София, се простих с красавеца ми Мерцедес  Sad  и вече съм с ето тази хубавица. Май ще се наложи да сменя среброто със злато.... Joy

Целувки за сега, навън е  пещ. Термометъра на аватара им показва 39 С  #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт