СЕПТЕМВРИйчето багажа стяга с усмивка - ще ходи на почивка

• 10 367
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
Честито ти злато Пипсъне  Hug

# 241
Ей, позлати те тоя мъж  Joy честита и от мен и със здраве да си я караш  Hug

# 242
  • София, в полите на Витоша
Благодаря ви от сърце, момичета, златно ми е момчето  Mr. Green, ама и аз не съм за изпускане, гледам си го като писано яйце.... ненахвалила ме циганката  Wink

Да отбележа, че термометъра на аватара ми показваше 40.5 С преди малко , а е верен по принцип!

# 243
СРЕЩА на 30.07.2007 год. в 19:30 ч.
Пицария МАНИЯ на ул. 11 август №32 http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=973e90c013cf5db39d4eab1fbeb033 … %D1%D2&num=32
Мераклии за участие в конкурса по надприказване и бързо изпразване на чашката  :
Марис!, Пипи!, Фрида!, Лулу!, Оля!, Блонди!, Мечо?, Съни?, Ради?, Пипиоле?, Уини?, Тайги?, Дейзи?, Галл?, Рошко?, Ради?, Светлили?, ТедиД?, Нати?, Нуфаро?, Евичка?, Ева77?, Рукси!

Атаката продължава  Mr. Green

Имаше и няколко нови мами, които не съм заприходила  Mr. Green Някой има ли ги записани  newsm78

Пипсън, ха да ти е честито новото возило  Hug Със здраве да си я караш  Heart Eyes Ооооооооопс, кой ще черпи  Mr. Green

# 244
Момичета,като гледах как слизат сестрите от самолета и така се разплаках . Толкова не съм се вълнувала откакто родих Митко Heart Eyes

Пипи, честита придобивка  bouquetМного е готина, безаварийно пътуване ти желая Hug
Ruxi, страшно ми се иска да дойда ,но няма на кого да оставя децата, пък и Митко е такъв един ooooh!не признава друг освен мен Sad Ще ви гледам по снимките после и ще ви се радвам Laughing

# 245
Здравейте момичета,
пипи, честита ти кола  Peace сега можеш да дадеш старата на младата шофьорка  Wink
Ruxi с малко закъснение искам да поздравя малкия Никола  Heart Eyes Да ви е жив и здрав, да ви радва много Hug А за срещата, както писах и на л.с пиши ме ЗА Simple Smile
Алекс честита ви новина Прекрасно е, че ще имаш още едно момиченце, ще може да носи дрешките на кака си Laughing
Пепи как е Тео?

Аз си взех един ден отпуска и утре отивам при момичнцето ми Heart Eyes Много съм щастлива, че цял ден ще сме заедно.
Започнала съм да търся детски парти център за рожденния ден на Они. Оказа се, че този, който си бях избрала през август няма да работи. А моето септемврийче нали се роди през август  Laughing За сега съм се спряла на едно клубче Пинокио в Гео Милев. Ако някой е ходил нека сподели впечатления.

Много съм щастлива, че мед. сестри се завърнаха в България. Никой не заслужава това, което преживяха те!
Лека нощ от мен и до скоро   bouquet

# 246
  • София, в полите на Витоша
Пипиоле, много съм доволна от Двете феи, пробвай там ако искаш- много е просторно и има игри за деца на различни възрасти.

Не може да е 30 С в 12 часа нощес!?!!!!! ooooh!
Знам кой е виновен за жегите- Марис ги домъкна със себе си от Катар!!!! #Cussing out
А от днес захладнява- един ден 32 и после до 36  Joy Joy Joy Вадете шубите, че иде студ!

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 00:13 от Пипи 67

# 247
  • Остров Приятелство
AlexandraЧестита ти новина пу пу пу ще си я киприш с пандели Flutter
Пипи Честита нова придобивка и хайде скоро и с някой и друг златни пръстен и ланец да се похвалиш, пък може и часовниче ей така за разкош Mr. Green
Цитат
А от днес захладнява- един ден 32 и после до 36  35 35 35 Вадете шубите, че иде студ!
  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

Ми  Maris да вземе да остане тогава - аз много обичам жегите, нищо че ме морят Peace
pipiole Да целунеш красавицата от Калоян - моля да няма протестиращи  Laughing пазете си ги момите  Heart Eyes , че майтапа на страна Яни се очертава голям палавник  Crazy
Ееех, ма наистина е много красива пу пу пу!
Ivy как е мъничка феичка?А ти, почиваш ли си?

Е, хайде лека и спокойна нощ!

# 248
Pipiole желая ви страхотен ден на двете заедно  Hug

Пипсъне
пак я разконспирира Марис  hahaha

Съни ами оказа се, че днес пробиха два кучешки  ooooh! явно е комбинирала всичко, както обикновено. След пробива весела, смях, бели  Mr. Green Изнерви ме, но съм щастлива.

# 249
Добър вечер!

Пипи, честито возило!   bouquet Леко и безаварийно шофиране! Много е красиво  Hug

Поли, поздрави на Они да носиш, нищо, че не ме познава  Heart Eyes

Иви, колко зъбчета още ви остават?

Тео е все още зле Sad Милото детенце! Снощи до 3 и половина по нощите не мигнах, че все проплакваше и накрая се преместих в хола да поспя, че днес едва ли щях да мога да се занеса на работа. Щафетата пое баща му, а през деня - баба му. Сега Желян го вози в колата напред-назад. Той беше заспал де, след разходка с количката, но се събуди и рев, рев, нищо не го успокоява. Та решихме с колата да е сега разходката....

Дойдоха си. Отивам да дам антибиотика и дано да заспи, че обикновено настава невероятен рев... Ако ревне - пак на колата  Confused

Лека и спокойна нощ ви желая!

# 250
О, Пепи  Sad Дано бързо се оправи малък Тео  Praynig Сега останаха само вътрешните 4 кътника, имаме си 16 броя вече. Ама как ни измъчиха Shocked

# 251
Добро утро, хайде аз първа след Иви.

кафето моля...

Пипи, честито за колата, на всички мъници да им е по-хладно... и още нещо, Алекс-честито  bouquet

# 252
Ох, Пепа, много ми е жал з амъничкия Тео. Дано скоро да се оправи  Hug поне имате и баба Simple Smile
А чухте ли как е помогнал Шейха на Катар, а?!  Mr. Green

# 253
Фрида благодаря за кафето Heart Eyes Елито ме събуди в 5:30 и въобще не се сетих, че е редно да предложа закуска Blush

Joy hahaha Joy вас катарци ви знаем  Mr. Green Ама колко му е кратко името само  Whistling Той ако не беше платил подкупа едва ли щяха да помогнат и ЕС и Франсето, ама нейсе  Rolling Eyes

# 254
Joy hahaha Joy вас катарци ви знаем  Mr. Green Ама колко му е кратко името само  Whistling Той ако не беше платил подкупа едва ли щяха да помогнат и ЕС и Франсето, ама нейсе  Rolling Eyes
Те го кават в съкратения вариант  Joy
А то в 5,30 кой яде, бе Иви  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт