Споделете 14

• 24 037
  • 937
  •   1
Отговори
# 75
ужасих се, че за три часа сте изписали 4 страници. А аз строя на детето хангар за самолетчето.

Joy бащичко!

днес ми е едно лежерно... разписаха ми отпуска от петък Whistling
Lou Reed
`Just a perfect day, drink sangria in the park... `
поздрав за тити

# 76
  • София
Споделям, че чак днес разбрах, че Етиа все още не си е изяла детето.
Цяло е!  Grinning Даже мечтае за море!

Joy Joy Дори си имам два броя, всеки ден питащи колко дни остават до морето.
"Мама, която яде деца" е реплика на сина ми - моята радост се състои в мачкане, целуване, хапане, щипане на децата(абе мечешка радост, не мога да им се нарадвам като мъжът ми - той ги целува леко сякаш са порцеланови). Просто в един момент на детето му дойде в повече и ми каза - ти си мама, която яде деца. Grinning

# 77
Ужас, не успях с цитата!

Замислих се дали имам щерка  Wink

# 78
Ужас, не успях с цитата!
Замислих се дали имам щерка  Wink
Тук му е мястото да споделиш, ако
досега си прикривала, че имаш. Ще
си остане между нас, приятели сме.

# 79
  • При хората, които обичам
Това е предзнаменование, Анджи... Щерката те чака там някъде, напред във времето Laughing

# 80
ужасих се, че за три часа сте изписали 4 страници. А аз строя на детето хангар за самолетчето.
Свършихте ли вече с музиката?
Споделям ти, че в Сарафово има няколко хангарчета за самолетчета.  Peace Laughing

# 81
Аз пък днес съм се облякла като момиченце и така се чуствам и ми е гот!  newsm03

Подаръци за свекърви- в нашия случай с пълна сила важат саксийните цветя.

# 82
благодаря, Зайке, за поздрава - изслушах си го, без да гледам спринцовките, че се ужасявам от такива неща.

рони - споделям ти, че това дете върви на зле - попадне ли му пиано, натиска прилежно с два пръста и мучи в подходящ нюанс. Затова уж строя хангарче, но той го разваля  ooooh!

# 83
Това е предзнаменование, Анджи... Щерката те чака там някъде, напред във времето Laughing

там е внучката  Grinning

# 84
Офф ,егаси ...Днес мъжа ми става на 30 ,реших да правя торта ,обаче някой си е направил майтап с тази рецепта май .Сложих да пека блата ,първия стана като подметка ,втория изхвръква от тавата ,освен това температурата в кухнята явно превишава 40 градуса .И цигара нямам ,ужас .

# 85
рони - споделям ти, че това дете върви на зле - попадне ли му пиано, натиска прилежно с два пръста и мучи в подходящ нюанс.

Крушата не ражда ябълки  Grinning

# 86
но можеше и на баща си да се метне  newsm78 всъщност има време, и колички разглобява със същата страст. И харесва жените.

# 87
Споделям: Облечена съм в домашни дрехи, странно съчетание, но безинтересни. Поради липса на кухня в момента, един куп чинии ме чакат да ги измия в банята. Нямам съставки за сангрия. Нямам и работа(казах вече, но да затвърдя инфото). Може би трябва да пийна нещо и да се върна после.

# 88
Офф ,егаси ...Днес мъжа ми става на 30 ,реших да правя торта ,обаче някой си е направил майтап с тази рецепта май .Сложих да пека блата ,първия стана като подметка ,втория изхвръква от тавата ,освен това температурата в кухнята явно превишава 40 градуса .И цигара нямам ,ужас .
Купи една торта и ползвай времето,
за да си отпочинеш и да се настроиш.
Млад мъж имаш все пак!

# 89
Споделям, че колкото и да ми се иска - нямам възможност да изчета новите 5 страници на новата тема. Споделям и, че днес ми е ужасно сънливо, чак както никога. Сега ще гаврътна един ред бул за отскок. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт