Споделете 14

• 23 193
  • 937
  •   1
Отговори
# 795
Споделям, че днес вървях боса през
парка "Заимов" и никой не ми се изсмя.
Прекрасно е да си събуеш краката и да
закрачиш, като че светът кляка в тях.

# 796
  • UK
Мърморано, да те питам нещо.
Чела съм първите 4 книги на Хари Потър, после ми писна. Но покрай вашия ентусиазъм ми се дочете отново. Ако тръгна да чета направо последната, ще изпусна ли много или може и без да чета останалите?
Няма как да разбереш нищо от последната, ако не прочетеш петата и шестата - петата е малко разтягане на локуми и тн, но шестата е... Жизненоважна. Въведени са нови неща, върху които буквално се гради историята в седмата, а и се обяснява половината от цялата история изобщо. Прочети и четвъртата и петата, ако имаш възможност. Simple Smile

# 797
уф, много ме мързи, ама ще ги прочета, къде ще ходя
четвъртата съм я чела  Simple Smile

# 798
  • UK
Опа, петата и шестата имах предвид. Simple Smile

Нямаш представа как ти завиждам, искам и аз да не съм ги чела...

# 799
Май съм една от малкото, които не са чели ни една от всички. Гледала съм и само 10-тина мин. отпърва серия...
Покрай цялата Потър мания, почвам да се замислям, дали да не наваксвам и аз.

# 800
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Изчакай още 3 - 4 години ..... ще ги четеш на глас

# 801
Споделям, че днес вървях боса през
парка "Заимов" и никой не ми се изсмя.
Прекрасно е да си събуеш краката и да
закрачиш, като че светът кляка в тях.

ами разбира се. Защо пък да ти се изсмеят. Знаеш ли колко луди ходят из София боси, говорят си сами, ръкомахат....не е смешно  Sunglasses

Споделям, че бургаските пенсионери са по-злобни и по-гадни от софийските. И можеше наистина да ме пуснат най-отпред на опашката, тц, тц, никакво уважение към майките с деца.

# 802
Май съм една от малкото, които не са чели ни една от всички. Гледала съм и само 10-тина мин. отпърва серия...
Покрай цялата Потър мания, почвам да се замислям, дали да не наваксвам и аз.

филмите поне на мен не ми харесват особено
виж книжките са друго нещо, и всяка следваща стават все по-интересна

# 803
Споделям, че цял ден се мъча да науча едни проклети 80 страници... И времето си минавааа, а аз блеяяя... Whistling
Имам тази вечер на разположение и утре цял ден - в случай, че успея да навия бавачката. Praynig Дано ги назубря веднъж завинаги!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 804
Споделям, че цял ден се мъча да науча едни проклети 80 страници... И времето си минавааа, а аз блеяяя... Whistling
Имам тази вечер на разположение и утре цял ден - в случай, че успея да навия бавачката. Praynig Дано ги назубря веднъж завинаги!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Пожелавам ти успех! И не се разсейвай с обувки, чу ли? Wink

# 805
  • UK
Филмите съкс по дефолт, тея дни ще ида да видя и петия на какво са го направили. Simple Smile Но книгите са си супер. Simple Smile

# 806

Пожелавам ти успех! И не се разсейвай с обувки, чу ли? Wink

Ти ми пращай сайтове, модели, туй, онуй...и после "Не се разсейвай..." Whistling Laughing Heart Eyes

# 807
Споделям, че ми се реве. Започнах да превеждам една книга за здравословните храни и цял следобед съм до половината на една страница Cry Изръшках хиляди милиони форуми за здравословно хранене, да разгранича няколко вида боб.

Някой знае ли какво е Mangetout? Не можах да открия снимка в нета, в книгата има. Прилича досущ на зелен фасул, но е плоска лентичка и вътре май няма зрънца.

Много съм стресирана. Мисля че бързо ще приключа с преводаческата кариера, когато Н.В. Читателят си умре от смях на финала. Cry

# 808
# 809
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Snow Peas are also known as mange tout - possibly because the whole pod is cooked and eaten, not just the individual peas. (The name snow peas may come from the fact that they are picked in early spring, when snow is still on the ground.) Sweeter than regular peas, they are often used in stir-fried dishes.

Общи условия

Активация на акаунт