ЯНУАРСКОТО дете се стяга за море

• 15 359
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Миличка БОН ТОНИ,моля се от сърце вашите патила да свършват вече Praynig Praynig Praynig А ти си толкова силна майчица,че заслужаваш само най доброто да ти се случва Hug Hug Hug

Аз иначе съм тук,ВИВКА,днес ми е много по добре.Оказа се май,че настинах яко и от там ми дойдоха проблемите.Док искаше да ме вкарва в болница,което категорично отказах - тъпо и упорито съм си.Иначе новото е че Вяра ще си има сестричка,док беше категорична,ама ще видим де Laughing
Сега я изпратих на РД тук на едно съседче с баба и,нещо нямам настроение за партита днес,а и така се уморявам,че си останах да си почина малко.Днес не сме злизали никъде,цял ден вали.Вие какво си правите в дъждовното време затворени в къщи?

ХАйде спирам засега,до после......... Grinning

# 181
BON TONI бързо възстановяване на малкия юнак,а ти бъди силна  Hug.Това е за негово добро,мисли само за това.В живота по някога има препятствия,които ние трябва да преодолеем Heart Eyes и никой не ни пита дали ги искаме тези препятствия или не.Стискаме зъби,вървим на пред и всичко си идва на мястото.
Аз ли нещо не съм в час или незнам.......................
Извинявай,но ти пък кога си била в час Thinking!?
Момичета благодаря ви за подкрепата,надявам се да ги израстне тези алергии,че направо #Cussing out #Cussing out #Cussing out
VIVKA какво да ти кажа ,наистина е голям чистник.Само дето прозорците не ги е подхванал още LaughingКато пускам прохосмука в нас  е война кой да чисти,по два часа ми отнема понякога ooooh!.Решила съм да му взема от тези играчките,прахосмукачки да видим дали ще ме остави на мира да си чистя.Те по принцип са за момичета,но...........
Дес радвам се,че не е нищи сериозна при теб.Ми ти се пази малко повече бе мила Hug.Целувки на бърборанка.

# 182
Здравейте в това дъждовно и мрачно утро!

Днес малкия за първи път ще остане със свекито. Досега го е гледала няколко пъти за по няколко часа, но никога цял ден. Как ще е..... #Crazy Вчера малкия явно разбрал какво го чака не щеше да я види...... А и този дъжд. Поне да можеха да излизат  Shocked

BON TONI,  Hug Hug Hug Дано с това да се приключат твоите и на бебечо неволи  Praynig

Лисана, вярно е голям чистник  Laughing А Клоян не ще да се добре до прахосмукачката. Доскоро ревеше от нея, а сега е навит да я пуснем, ама той седи в другата стая и само наднича  hahaha

Дес, бързо да си възстановиш всички силици, че ти трябват  Hug

# 183
  • София
здравейте!
ето ни и нас в София... и Вики с нас! Heart Eyes Много трудно ми заспа снощи - повече от 2 седмици не е заспивала с мен и ...  Cry Confused Embarassed
BON_TONI, стискаме палци всичко оттук натам да е наред и да не се налага повече интервенции. Милото детенце и милата му майка. Hug
Дес, пази се мила повече, и така - гледай да си почиваш колкото можеш:peace: Много хубава новина - още едно момиченце (аз лично харесвам еднополови чада  Simple Smile ), иначе каквото и да покаже после техниката - да е живо и здраво и да радва мама и тати, другото са дребни подробности Peace Ще видиш какво кротко и поспаливо скорпионче ще си имаш ноември  Hug Simple Smile
Аз нещо не съм в час какви ваксини ще трябва да се слагат сега? ... досега не сме изоставали нито с една. Последно май полио й слагаха, убита  newsm78 След това какво идва наред?
Вики носи 22-23 номер (но нали зависи и от обувката). Купих й маратонки 23 и 1/2 (те били малко уголемени, та дано ги поноси повече Simple Smile ) Нормално е момченцата да носят по-голям номер, пък и нали знаете - гена си казва думата - аз съм с голям крак, а първото нещо което забелязах у Вики като ми я сложиха на операционната до главата ми беше голямото стъпало - просто несъзразмерно ми се видя спрямо тялото ... е, после разбрах, че доста неща у бебетата са несъзразмерни  Wink Sunglasses Може и като това ми е комплекс все да гледам краката на хората  Mr. Green Ама - живи и здрави  Heart Eyes
Мале, Вики колко променена ми се стори. И физиономията, и маниери ... а толкова се е разприказвала покрай баба си, че дано не се върне назад сега с нас с баща й - мълчаливците  Mr. Green Как се разплаках като я видях само и тя ме гушка така сиилно ('си-ноо'), че дълго време не ми слезе от врата, пък и аз не се откъсвах от нея. Уф, каква е скука без деца! Heart Eyes
Лисана, много мъчно ми стана за теб и Дарис като ви четох онзи ден. Ама дано пък скоро я израстнете тази алергия - виждаш колко бързо растат, дано и тя така си бяга от детето  Praynig Между другото, пробвали ли сте и с алтернативна медицина?  ... Една приятелка с момченце също му купи детска прахосмукачка и той като Дарис бил голям мераклия в почистването, само внимавай да не е от тези с парченца стиропор дето дават да се чистят, че той беше нагълтал от тях, ама нищо му нямаше, де, даваха му даапие въглен.
Докато не съм забравила - VIVKA ама ти си голям поет, бе!  Hug А пазиш ли си посаниците?
mishlentze , едва ли са някакви реакции от ваксината, просто с нея имунитета им поотслабва малко и ако има с някой вирус насреща да се бори организма - става лошо. Дано всичко мине бързо Praynig Сигурно е минало вече  Heart Eyes
petenceto, тя и моята свекърва не е гледала Вики за по-дълго, но сега и тя е отпуск и се натиска да я гледа, та ще видим и ние кога ще се отпуснем, на мен пък хич не ми се дава  Sad
Копирах от снощи постинга, че писах-писах и нета взе че изключи накрая. Mr. Green
Лек ден на всички.  Hug

# 184
Хей, болничките - бързо да се оправяте!  Hug
BON_TONI, голяма и силна прегръдка от нас за вас! Стискаме палци Ванката да се оправи и повече да нямате такива проблеми!
Ох, всяка вечер вече заспивам с мисълта за някое болно детенце, а не искам! Искам всички да са здрави и щастливи и все се моля (напоследък съм станала супер набожна  Confused) обаче не ми се чуват молитвите и това е.
Дес, пази се, мила, че тия същества дето зависят от теб, имат голяма нужда от теб! Стискам палци оттук нататък всичко да е ОК при теб. Иииии - ЧЕСТИТО за хубавата новина!  Hug Вяра ще бъде много добра кака и ще се грижи за сестричето си! Heart Eyes
Galita, на всички новородени са им несъразмерно големи стъпалата! Wink Спомням си Стефан като го видях за първи път, ей такива очи отворих:  Shocked Викам си, брей, добре че е мъж! А то си било нормално, бе... Laughing Така че с Максим вече въобще не се шашках.
И ние не се разминахме без болести де... Стефан днес стана с Т от 38.5*С, сега я посмъкнахме, весел е, хапва, бърбори, така и не разбрахме от какво е. Нещо дъвчи много усилено ту пръстче, ту нещо друго, може зъбче да е... newsm78
Снощи ми стана много мило - беше с баба ми пред блока, аз слизам да хвърля боклука и той като ме зърна, веднага се втурна към мен с викове "Мама, мама" Heart Eyes Много е сладко, когато децата ти кажат "мамо" и ти засвидетелстват и най-беглата проява на любов, така че прекрасно разбирам Галитка за какво говори...
Хайде аз ви оставям, че още не съм си измила зъбите  Embarassed, а и искам да изляза с дребното преди да е заваляло и тук.

# 185
Цитат
Mи незнам ти ще кажеш
 Crossing Arms ooooh!

# 186
Здравейте и от мен!

BON_TONI, надявам се, че това е вече края на вашите мъки и ви пожелавам да нямате никога повече подобни притеснения !  Praynig Силна гушка от нас! Hug Hug Hug

Деска, госпожица, а?! Супер - ха честито!  Hug

Аз набързо се включвам да ви кажа, че вече сме у майка ми.Али тук се чувства много добре, спи си на спалната (кеф голям), тича из целия апартамент и винаги има някой, освен майка й, да й прави компания  Joy

Ако всичко е наред в четвъртък заминаваме за Несебър. Но аз в сряда съм на контролен преглед за раничката и да видим ...  Whistling

Днес малката ми братовчедка има рожден ден - става на 7 годинки  Heart Eyes Хайде по едно малко по този повод:

# 187
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте!

BON_TONI Hug Hug Hug, дано да свършат вашите изпитания!Дано на дясното не ви се наложи операция! Praynig

galita, наистина е скучно без деца -аз казвам , че живота ми се дели на две -преди децата и с тях (понякога се чудя как ли съм живяла без тях)!
За имунизациите -
От 13 месец-Морбили , паротит , рубеола
От 14 месец -Първа реимунизация против
Полиомиелит

От 22-24-тия месец -Втора реимунизация против
Полиомиелит 

От 24-тия месец(но не по рано от 1 година след 3 -тия прием)-Първа реимунизация против

Дифтерия , тетанус , коклюш(ДТК)

После чак на 6-7 години -Трета реимунизация против
Полиомиелит 

Реимунизация против -ДТК
Реимунизация против туберкулоза (след отрицателна проба Манту)

Дес , дано да е било само настинка и вече -никакво стоене(спане )  на течение ! Hug
Да е живо и здраво бебчето -пък какъвто и да е пола -грижите са едни и същи! Hug
А на мен много ми се искаше да имам и момче (Слава Богу -изпълни ми се желанието),не че щях да го  върна ако беше момиченце ! WinkЯ кажи нещо ново от репертоара на Вяра! Hug

Лисана, ставаш нахална да искаш и прозорците да чисти и без това цялата къща е поело детето! Joy rotfImbo
Прахосмукачката е интересна само ако мама чисти с нея , ако е детска не знам дали ще е забавно-като не ти досажда -не е интересно! Joy

mom_an, дано Стефко  да не вдига повече Т !  HugТези зъби вече  ги изтормозиха!Калоян има 16 зъба , последния- кучешки , който изби се е показал много малко и го тормози -вече две нощи пищи и плаче , заспива и се събужда с писък и се оплаква (много ми е сладък и много ми е мъчно  Cry)

Орхидейке, пак си в гъбите , мила! Mr. GreenМомичето от година и нещо разказва за проблемите и операциите на малкия ....!Ей, не ни ли четеш  Sad!

# 188
  • там където ме зове сърцето!!!
Еххххх незнам  ама днес цял ден форума ме нерви!

baloniВиличка да е жива и здрава малката госпожица! baloni
Безгрижно детство и послушни мама и тати!

# 189
VIVKA, благодаря ти!  Hug

А тези имунизации да вземем да ги сложим на главната страница, м?

# 190
Цитат
Mи незнам ти ще кажеш
 Crossing Arms ooooh!
След като ти не знаеш,какво има аз да ти казвам Rolling Eyes.До като ти отговоря,Вивка ме е изпреварила,но и аз да ти кажа нещо.Постоянно се сърдиш и имаш някакви претенций,че никой  не ти отговаря,чете и не дай си Боже да не обсъдим новите снимки които си качила,тогава вече си кръвно обидена ooooh!.Ето на края какво се получава,че и ти явно не обичаш да четеш.Не всичко се върти около това какви обувки,чехли и т.н. сме купили на децата си.Спирам до тук,че desi ще се появи с гумичката.
galita Дано и аз на това се надявам,да я израсте,а лекове няма никакви Confused.Последния път като бяхме в болницата,попитах докторката с какво мога да му помогна веднага без да викам Бърза помощ.Тя каза,с нищо.Идват веднага,инжекции ,системи, аерозол и положението се оправя.
Vili4ka да ти е жива и здрава братовчетката,да има най безгрижното детство  bouquet.На теб приятно прекарване на морето и да ти забранят да влизаш,голяма работа Wink.братовчетка ти,това момиченцето с диабета ли е?Как е тя?

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 15:18 от Лисана

# 191
VIVKA, благодаря ти!  Hug

А тези имунизации да вземем да ги сложим на главната страница, м?
Да много полезно ще  бъде.Чета вивка ама може би не се сетих защото не помня всичко а и скоро не се беше казвало за това .Сори де .Виличка стискам палци мила всичко да е на 6С прегледа зада може да си и зкарате спокойно на моренцето  bouquet  bouquet  bouquetДнес в нас е лудница  Заради времето ли незнам всички са кисели и нервни  Sick

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 15:04 от DIVA_ORHIDEQ

# 192

Цитат
След като ти не знаеш,какво трябва аз да ти казвам :roll
[/quote]

hahaha Joy Joy JoyЕй ще ме умориш.Малко съм се разсеяла и затова съм забравила де Mr. Green

# 193
Здравейте красиви!Ужасно временце е навън,а така ми се излиза следобед.Нали ви споменах за приятелката с която щяхме да се видим днес?Май ще отложим за утре свещичката ни.Не съм чела старите ви теми и съжалявам,че не знам какъв е проблема с БОН_ТОНИ,но бързо възстановяване и дано всичко е наред и всички са живи и здрави.
Целувки на всички и ако има нещо интересно ще се включвам.

# 194
  • Варна
Привет-Мривет!

Тук дъжд няма...все още. Мъжът ми се връща в момента от Стара Загора и каза, че пътуват преди него, било много черно и студено. А тук само си имаме по-хладен, но не лош вятър и сега се е позатъмнило. Повече от Минчо Празников... hahaha

Лисанке, браво на Дарис за интереса към хигиенната част от домакинската дейност. Ще имаш отмяна. Пък кой е казал, че прахосмукачките са към женските аксесоари... Аз преди време бях купила на Светлин ютия, защото не му давах нашата и той "гладеше" с едно зайче. Shocked
А Сашко си реве все още от прахосмукачката и я заобикаля със светлинна скорост.

Вивка, мерсажно за списъка на ваксините. Ще те похвалим пред строя дружно за полоения труд! Hug Hug Hug
А на мен много ми се искаше да имам и момче (Слава Богу -изпълни ми се желанието),не че щях да го  върна ако беше момиченце !
А бе, поне рекламация на таткото щеше да направиш! Mr. Green luvbed

Дес, радвам се, че нещата са по-добре. Да се пазиш, жено!!! Peace GrinningАко наистина е мома, ще е още по-хубаво за Вяра!!! Каквато е грижовна, нани Мечо, нани Столче, нани Масо...

BON_TONI, кураж и ще чакаме добри новини. Hug

Аз вчера и онзиден щях да полудея. В четвъртък на Светлин му сложиха 2 ваксини, докато още не е тръгнал на училище. Беше страхотна борба и рев. Явно от натиска се получило някакво разкъсване или незнам какво и като се зачерви тази ми ти ръка. Не стандартното зачервяване тип кръгче около бодването. До лакътя цялата беше червена и на патна. Т 3 дена. Откачих. Много риванол и антибиотик. Днес нещата са ок. Вече не е така червено и няма Т. Такова нещо не ми се беше случвало, но за всичко има първи път. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт