Остана заведение да изберем и БУРГАСки мами да се съберем!

• 15 496
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Рени дано се оправи по бързо Мони! Hug Миличкото, с това повръщане и в тая жега,ужас! А на какво се дължи повръщането?
Между другото този Аптамил, за който ти говорих не е за колики,а за повръщане. Вчера с Валя ходихме до Темата и питах продавачката.
На консултацията днес всичко мина добре, сложихме Пентаксима -Иво не плака,само мрънкаше. Наддали сме 500 гр. и  5 см. Лекарката каза ,че по принцип  е малко 500 гр.,но предвид разстройството и жегите е нормално.
wish-4е ще ви чакаме като се разхлади! До началото на другата седмица го дават така горещо,дано после паднат малко градусите.
Тина78 оправяйте се по скоро с малката! Този вирус е много заразен, ние като го прихванахме миналата седмица и заразихме племенницата,сестра ми , брата на мъжа ми,че и неговите деца. Направо ад! На мен бързо ми мина,но Иво цяла седмица беше с разтройство.
Лека вечер на всички, пускайте климатиците,че то иначе не се живее.

# 196
  • Бургас
Момичета, извинявам се, че така нахлувам в темата, но искам да ви попитам за добър дерматолог в Бургас. Надявам се, че ще ми препоръчате!
  bouquet

# 197
   Момичета, безкрайно съм ви благодарна за информацията Hug

# 198
  • Burgas, Bulgaria
 smile3525 честита синя радост на шушончето-само радости и по възможност без колики

madllen аз мила се отказвам да излизам днес чак вечерта с мъжо се уговорихме да ходим на капани.много е топло.Да видим днес на консултацията какво ще стане.

а сега виждам че аз съм първа за деня ами-Добро утро на всички Hug- Coffee

# 199
Честит имен ден на всички именници днес!  smile3525  ura

# 200
Здравейте момичета!Аз съм от Бургас и по точно от Лазур.Не познавам майки с бебета и за това ще ми е приятно ако се запознаем.Имам си голям батко на 10 год. и бебе на 3 мес.А ако има мама от Лазур да се обади да излизаме,че много е скучно сама да се разхождам.Ще бъде удоволствие и да ви пиша  bouquet.

# 201
Evve Добре дошла! Аз съм от лазур, но за разходки ставам само след работа към 18ч и то ако нямам друг ангажимент, така че едва ли можеш да разчиташ на мен.
Madlen твоя Иво кога стана на 3 месеца, направо имам чувство че вчера роди. Бързо растат децата. Сега като прочетах че сте били с разстройство и си викам ужас, то няма месец, а гледам лентичката то милото на три и половина станало. кога мина това време
Момичета дайте да направим един списък и който идва в събота да идва, който не здраве да е.
За сега сме:
Бубичко
Валентина
Хайде който ще идва да казва и да си запазим някаква маса някъде

# 202
  • Бургас
Добро утро и то мен,
днес само ще почивам, че вчера се преуморих и снощи имах и контракции и възбудено бебе в корема.
Чао, хубав ден

# 203
  • На морето!
Тина,ние сме със същия вирус.Много е гаден #Cussing out Първо се зарази Мони,после аз,сега таткото.И аз не излизам,че бил и много заразен,да не заразя Иво и Валери  SickАко утре обаче съм добре ще дойда на срещата.Засега съм 50%

# 204
Здравей evve_ , и аз съм от Лазур (все още). Много ще се радвам че ще може да излизаме заедно, че то голяма скука, като си нямаш дружка от махлата. Ама тия дни ще се натискаме в къщи, че е голяма жега ....

# 205
# 206
  • Бургас / Славейков
Ох и ние сме сгадния вирус от вчера ходи два дни на ясла    и пак болна вече ми омръзна да ходя по болниците .дано мине по -бързо.На всички болнички бързо оздравяване.

# 207
evve_ , добре дошла  Hug
ми ние сме почти набори - и баткото и бебето  Laughing

Бубичко пиши и мен за срещата

аз като гледам, нещо ентусиазма изчезна
аз към 18-19 пак отивам на бистрото срещу Елит, да взема там ли да запазя места 
newsm78 май ще сме си камерен състав пак   newsm78

# 208
  • там някъде...
Момичета, здравейте  Hug
Аз вече почивам официално....къде ще е срещичката ?

# 209
...къде ще е срещичката ?
дай идея де  Hug

Общи условия

Активация на акаунт