Остана заведение да изберем и БУРГАСки мами да се съберем!

• 15 485
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
  • там някъде...
Ами   ooooh!.... може на плажа, на открито или пък на някоя пицария...знам ли...Мисля си че е много задушно и топло, за да се заврем в някое закрито заведение...знам ли...А и аз не успях да разбера дали искате на кафенце някъде или на кръчмичка......

# 211
[
аз като гледам, нещо ентусиазма изчезна
аз към 18-19 пак отивам на бистрото срещу Елит, да взема там ли да запазя места 
newsm78 май ще сме си камерен състав пак   newsm78
хайде запази там места че то май няма да сме много хора. Кики за тел- амелия има предвид дървеното заведение от другата страна алеята срещу елит. мисля че е готино и кухнята е добра, само дет са малко мудни ама пък ние няма да бързаме я
така:
амелия
бубичко
валентина...
кики2кики

# 212
Ако е същото за което си мисля, ще ни изядат комарите там ooooh!

# 213
Ако е същото за което си мисля, ще ни изядат комарите там ooooh!
е то комари в целият град колкото искате, нали сме накупили за децата спрейове против комари, ще се напръскаме

# 214
  • там някъде...
Мамчета, казвайте кога и в колко ще е срещата, защото аз излизам от работа и може известно време да ме няма.... Hug

# 215
  • По света и У нас
И мен ме пишете за срещата  Grinning
А час  newsm78
Впрочем мога да взема от спиралите на райд и да запалим една  Wink

madllen - странно, че Аптамила са ти го препоръчали срещу повръщане. До колкото знам, по скоро от тази фирма - Милумила е срещу повръщане, запек и при злояди деца  Wink

# 216
  • Бургас
Не мога да кажа нищо за срещата Rolling Eyesне знам дали ще дойда ,защото се очертава да съм с молкия.

# 217
Аз само да кажа, че понеже кърмя ще дойда към девет и половина. Дано да няма много комари  Simple Smile

# 218
значи ставаме:
бубичко
валентина
кики2кики
люси
амелия
предлагам срещата да е на това заведение, което споменах, но за час не мога да кажа. Камито като се прибере да каже дали е запазила места и за колко часа. щото и аз ще дойда не по рано от 21,30, т-е като приспа малката.
вери ти къде се губиш, а попи - няма ли да дойдете, къде без вас

# 219
Ами не съм запазила още места - излязох преди да прочета, че сте съгласни...
Утре ставам сутринта и ще мина оттам тогава и после ще пиша.
Аз и за Чадъра се сетих, ама е голяма лудница там.  newsm78
Колкото до комарите - ми те на всякъде са гадовете, ама аз имам няколко спрея и мога да услужвам  Wink

p.s. последно колко места ??? само 5 ли ??? Rolling Eyes
ако имате друга идея за заведение - свиркайте

# 220
  • На морето!
Кажете все пак къде и в колко часа е срещата ако успея ще дойда.  Peace

# 221
 SadЗа съжаление аз отново няма да мога да дойда. Надявам се, че другия път ще мога. Thinking

Последна редакция: сб, 21 юли 2007, 11:05 от попи

# 222
Аз също отпадам, няма да мога да дойда.

# 223
  • По света и У нас
Amelia - успя ли да запазиш места за бистрото за което предложи  newsm78

# 224

madllen - странно, че Аптамила са ти го препоръчали срещу повръщане. До колкото знам, по скоро от тази фирма - Милумила е срещу повръщане, запек и при злояди деца  Wink

Има един Аptamil R.A. ...
То май от повечето марки има такова R.A.   което е специално за рефлукса и е против порвъщане...
И на нас ни го изписаха. Беше гадно ама дребчо се закрепи.

Общи условия

Активация на акаунт