Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 8

• 38 156
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
emsy,Risha  -страхотни  торти.  bouquet

# 121
risha kak napravi tazi torta v samisal kak napravi kolata i po tochno chervenoto to ne se li vtvardqva i posle da ntane suho i chuplivo ili si ima dr. recepta

# 122
момичета, някой може ли да ми каже как се правят онези красиви ленти, с които може да се обвие цялата торта?

# 123
Ванчето, благодаря много. Плакнах, плакнах... eat
Досега все си мислех, като пишете за марципан, че това е вид имитация на шоколад  Embarassed
Срам не срам, това е.
Не си само ти, и аз така мислех. Simple Smile

# 124
  • У дома

Момичета, моите торти никога не са идеални като вашите, но пък тази стана много вкусна. Вътре е шоколадов шифон кейк. Малко по-късно ще ви преведа рецептата.

# 125
момичета, някой може ли да ми каже как се правят онези красиви ленти, с които може да се обвие цялата торта?
Мисля, че тези, които си виждала по каталозите са обвити в обикновени панделки. Поне тук в БГ никъде не съм срещала от онези блестящи творения от тесто, които има в руските сайтове Rolling Eyes
Дано се включат и по-компетентните, та да кажат.

# 126
Да, много искам да разбера какви са тези панделки на руските торти- те изглеждат като ленти от плат.

# 127
  • някъде в България
Искам и аз да се похваля с една тортичка вдъхновена от вас  Hug.
Трансфера съм го правила с маслен крем (само контурите са правени с шоколад), и да си призная ми беше доста по-лесно от трансфера с бял шоколад (защото шоколада се сгъстяваше от боята). Само че боята беше солена. Не знам защо се получи така, боята беше безвредна за яйца и сладкиши. Надявам се другия път да се справя с оцветяването по-добре.
Продължавайте да вдъхновявате любителите на красотата, като мен   bouquet.
п.п. Отвътре тортата е сникърс, но не успях да карамелизирам кондензираното мляко и накрая добавих желатин. Въпреки всичко е оказа много вкусна  Peace.

# 128
Искам и аз да се похваля с една тортичка вдъхновена от вас  Hug.
Трансфера съм го правила с маслен крем (само контурите са правени с шоколад), и да си призная ми беше доста по-лесно от трансфера с бял шоколад (защото шоколада се сгъстяваше от боята).

Трансфера е станал супер. HugОтдавна мисля да пробвам с маслен крем.Би ли ми разяснила как действаш и как точно правиш крема?Благодаря предварително.  bouquet

# 129
  • някъде в България
Правила съм го по тази рецепта 1 пакетче масло + 1 ч.ч. пудра захар /с миксер/, но общо взето всичко е на око. Между другото този крем ползвам под чаршафа от фондан, защото стяга много добре. Успех с трансфера  Peace.

# 130
Правила съм го по тази рецепта 1 пакетче масло + 1 ч.ч. пудра захар /с миксер/, но общо взето всичко е на око. Между другото този крем ползвам под чаршафа от фондан, защото стяга много добре. Успех с трансфера  Peace.

благодаря ти.ще пробвам при първа възможност.

# 131
Ето тортите, които направих вчера:

# 132
ах,Роси,какви торти ....

# 133
  • Бг-мама
sladka hapka много ми хареса тортата с цветята , много е нежна !!!!!
Браво !!!!!  bouquet

# 134
Благодаря Ви, Ванче и Зечова!

Всъщност тортите са еднакви отвътре - първата е за официален повод, а втората - за вкъщи. Но това само доказва, че външният вид много подвежда  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт