Юлско слънчице вън грее, а в корема на мама Октомврийско човече лудее!

• 11 315
  • 270
  •   1
Отговори
# 60
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МДимитрова и от мен  newsm59 Да си жива, здрава и много щастлива мама на есен на едно прекрасно бебенце  smile3504 Весело изкарване на празника  ura Tada

# 61
Добро утро
аз ревах за нова тема а чак на 3та страница се разписвам, нооо прилежно си изчетох всичко  Mr. Green
Мама мия много ме яд че не мога да идвам на лекциите, надявам се септември и октомври да ако има все още да хвана по нещичко да се образовам. Иначе това което казваш звучи страшно интересно и полезно  Hug
Иренка мила, ужасно нещо сте преживяли  Sad Дано на никой не се случва никога. ама този наистина е бил голям кретен. Нооо за коланите и аз съм на мнение че неудобството се преживява но може да спаци живот  Peace
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА М ДИМИТРОВА! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И УСМИВКИ ПОКРАЙ СЪКРОВИЩЕТО ПРЕЗ ОКТОМВРИ  Hug Hug Hug
НА ПАТЕРИЦИ ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК НА МАГРАТ! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ТЕ СЛУША
а за епидемията от бременни аз като вземат да ми досаждат и да ми се превземат някои кокони и им казват че е заразно и те почват да ме гледат странно  Joy Joy Joy
Меги наистина е неприятно това с килограмите  Sad сигурно ти е тежко, аз преди да забременея бях отгоре с 10 и сега още 12 и аз бая пуфтя вече, ама няма как - ще обменяме после опит с отслабването  Hug
На мен доктора също ми каза да правя разходки, но за съжаление след работа съм толкова уморена че не ми се мърда никъде а и продължаваме с ремонта и имам доста работа вкъщи, та общо взето добре че е кучето да ме изведе за половин час  hahaha
Аз отивам да се трудя а на вас хубав ден ви пожелавам
ЦЕЛУВКИ  Hug Hug Hug

# 62
bdbaloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА MDimitrova.  bdbaloni мНОГО ПОДАРЪЦИ, ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ,  И НАЙ-КРАСИВОТО БЕБЧЕ СЛЕД НЯКОЙ ДРУГ МЕСЕЦ   Gift 1stroller   Tada
Мамчета аз мра от скука по цял ден тука  Confounded , бързо не работещите мами да казват кво правят по цял ден???
Ивонка я кажи пак кога беше тая лекция и на ква тема, че нали си ме знаете колко съм изтрещяла  #Silly Да взема да си довлеча дебелото д..е  newsm52
Я сега да взема пак да свърша нещо полезно и да полегна и да позяпам някой филм, че преди час се събудих и бая време вече съм в изправена позиция  tv После пак шъ мина  Wink

# 63
Здравейте тумбалани!
Петък тринайсти суеверните да внимават  Joy.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МДИМИТРОВА! Прекрасен празник ти желая и на есен с песен най-големия подарък.
Ивон нее е хубаво туй дет го правиш, да се возиш без колан.  Naughty. Аз като седна в колата първата ми грижа е колана, после касетофона  Joy.
Viodidi къде бе мила ги намери тия бактерии та колко време стана ги трепеш, ама поне добре, че си си вкъщи а не са те взели в болницата. Ще ги изтрепеш сигурна съм и стискам палци, а тук това помага да знаеш.
Меги за килцата, аз съм наддала 11 кг, а последния път доки ми се скара, че добре съм си похапвала  Embarassed. Много се сконфузих, ама кво да се прави няма гладна да ходя я!
Айде на работещтите наслаждавайте се на последния работен ден от седмицата и дано се изтъркули по-бързо. Аз имам още 20 работни дни и после почивкааа. Нямам търпение вече!

# 64
Здравейте на всички мами. Grinning
Аз се регистрирах преди дни.... Сега реших да се включа за първи път........
 Честит рожден ден на МДимитрова....  Ами да кажа две думи за мен........... Чакам си момченце на 7 октомври........
Стана ми интересно за тези лекции... Дали ги има и вав Варна и ако някой ходи би ли ми обяснил малко повечко........... Предварително благодаря........  bouquet

# 65
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МДИМИТРОВА!
Да си жива, здрава и щастлива! Сладко, мирно бебенце на есен!
 newsm51
Добре дошла там там!

Аз пък бях с 10кг отгоре, като забременях, сега съм качила поне 15кг (страх ме пак да се кача на кантара и може вече да са повече!) и в понеделник му рева на доктора, а той ми вика "Нормално е!" ?!?!?! Само моя лекар ли го намира за нормално?!  Shocked

# 66
Аз сам качила общо 10 и моят лекар само реве и ми се кара че са много !!!
Не трябвало да качвам повече, а на мен сега ми се отваря апетита.............. Sad

# 67
Да си призная там там и на мен ми се отваря точно сега апетита и много се плаша! Ще взема да си нося салатки от къщи, за да не ям разни вредни сухоежби  Confused

# 68
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте мам4ета и беб4овци в тумба4ета
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МДИМИТРОВА!
на есен най хубавия и послушен подарък
моми4ета за килата и4 не си го слагайте присърце
най вайноо е бебоците да са добре, нали за тях го правим, фигури разли4ни а после като родим покра грижите за мъниците и с малко пове4е разходки Ще видите как Ще из4езнат тия килца
моя мъж обожава слаби жени (винаги съм била нормална но никога слаба) но сега е на някъква нова вълна 4е нямало по красиво вълнуваЩо и възбъждаЩо неЩо от жената която носи живот (друг е въпроса 4е ми вика ме4е) и от там са ми притененията има някъкъв невероятен сексуален апетит а аз ве4е се притеснявам за бебо, сега като отида при него незнам...
и да ви се опла4а от няколко дена се 4увствам адски отпаднала постоянно ми се спи и мисля 4е от умората ме боли глава 4ак ми се гади, добре 4е днес е петък ( до края на работния ден има оЩе толова време)
там там добре дошла
такива лекции има и във варна, но не мога да ти кажа къде и кога

# 69
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МДИМИТРОВАsmile3525  bigdance2  bigdance2  Party Time Tada  ura
АЗ  ви четох- ама не съм писала.. и се извинявам на МАМА МИА , че неможах да отида на училището-дано другия път успея...ама нали досега бях съдружник в 1 фирма и излязох от там,и за да мога да си плащам осигуровките МЪЖО си направи фирмичка и вчера ми беше "1я работен ден" които ме знай Simple Smile smile3532 Та вчера ходих до счетоводителя да си подписвам трудовия договор и да оправям разни други документи #Crazy Вече всичко е ОК,водя се на работа,платени са ми осигуровките ма тъпото е,че се получи една дупка от 11 дена без осигуровки..ма счетоводителя каза, че не е проблем те ще си ги преизчислявам в НОИ-абе лудница.
Иначе при мен нищо ново седя си сама и бремена,ходя си на разходки....ей радвайте се,че вашите татковци са с вас-дори и да ви ядосват... smile3521 ей кога ще се върне моя  newsm17 дано поне го пуснат от тоз кораб преди раждането..ама когат тогаз-ние с беболинчо сме обещали на татко му да се справим  Hug
Ей наоплаквах ви се ауууу вече съм +10 кг ВЕчЕ ИМАМ ОФИЦЯЛНО РАЗРЕшЕНИЕ ДА СЕ УПЛАКВАМ newsm47 smile3514 smile3514 smile3514 smile3507

# 70
Момичета и аз да ви споделя и мен ме е страх сякаш от раждането.... но май повече ме е страх от самите упойки.....
Моя съседка (която много бегло познавах) ражда преди около година и половина със епидурална упойка и май нещо се е объркало и в момента е инвалид Cry
изобщо не може да си движи тялото ............. Weary newsm45

И аз май от това се наплаших повече отколкото от самото раждане.........

# 71
Момичета и аз да ви споделя и мен ме е страх сякаш от раждането.... но май повече ме е страх от самите упойки.....
Моя съседка (която много бегло познавах) ражда преди около година и половина със епидурална упойка и май нещо се е объркало и в момента е инвалид Cry
изобщо не може да си движи тялото ............. Weary newsm45

И аз май от това се наплаших повече отколкото от самото раждане.........

А в коя болница е раждала?

# 72
Привет, мами!  Flowers Bouquet preggo
  nbirthday  ura  MDimitrova, честит рожден ден!   bdbaloni Много весело отпразнуване ти пожелавам днес, а на есен един сладък и послушен бебо, който само да те радва!  smile3521
tam tam, добре дошла в нашите редици!  Hug И във Варна има лекции, организирани от сп. 9 месеца и те са всеки 2-ри и 4-ти четвъртък на месеца. Последната беше вчера и беше мого полезна от към инфо за самото раждане и това какво ни чака там. Следващата ще е на 26 юли - пак четвъртък от 9 и 30, в Годзила на бул. Мария Луйза и ще е на тема Профилактика на половата и отделителната система при бебетата. Обясниха ни, че август месец ще имат малка почивка, поне за Варна, но от септември отново ще си продължат тук.   Ако имаш възможност идвай.  Peace
galentinass, никакви извинения не приемам!  Naughty Шегувам се разбира се!  smile3503 Ти да не ми се върза? Разбира се, че сте били заети щом не сте имали възможност да дойдете. Нищо, следващия път!  Hug
ushco, това със салатките от вкъщи не е никак лоша идея.  Peace Аз също докато бях на работа редовно си носех плодовете за сутринта, а на обяд добре че имаше от къде да си хапна и салатка и нещо леко. Не си струва точно сега да се лишаваме от полезните неща, защото другите пък нищо не ни носят на нас /освен по-големи дупета  hahaha/ и на бебо.
Me_and_baby, честита ти линийка.  thumbsup Аз също забелязах, че от скоро съм маркирана.
Момичета, да ви попитам, на вас случвало ли ви се е откакто сте  preggo да сънувате гаден сън, да не кажа кошмар? Аз да се оплача, че предната вечер сънувах ужасен такъв и още ме държи едно гадно усещане, все едно се е случило.  cry Че и егати сюжета дето съм си го сътворила  ooooh! - от най-гадните, но няма да ви разказвам, че чак тръпки ме побиват. Естествено гадостите са на тема беба и раждането, но май ще вземам мерки за промивка на пипето, че така не може.
До скоро!  Kissing Heart

# 73
 честит рожден ден на МДимитрова newsm59 newsm59  party023  Gift  bigdance2
Там Там не се притеснявай, така вредиш на себе си и бебчето, гледай по ведро на нещата.
Все пак ще дадеш живот на малкото човече в теб, а болката тя се забравя, щом те е страх от епидуралната не си слагай! spoko

# 74
Мисля че в АГ - то, но не знам при кой лекар..............

А някой друг чувал ли е за такива странични ефекти или грешки при тази упойка.....

Общи условия

Активация на акаунт