Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ползите от раждането във вода и какви методи за безболезнено раждане се обсъждат в дискусията?
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?
Кои са препоръчителните книги за естествено и безболезнено раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ползите от раждането във вода и какви методи за безболезнено раждане се обсъждат в дискусията?
Раждането във вода се разглежда като метод за безболезнено раждане, тъй като може да помогне за избягване на употребата на епидурална упойка. Освен това, интересът е насочен към релаксационни и визуализационни методи за намаляване на болката, както и техники на дишане. В дискусията се споменава и методът на Фернанд Ламаз за безболезнено раждане, като се изразява желание да намерите книгата за този метод.
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?
В дискусията се споменава, че има мнения, че епидуралната анестезия може да удължи процеса на раждане, което се описва като лошо както за майката, така и за бебето. Въпреки това се посочва, че решението за използване на епидурална анестезия зависи от анестезиолога и екипа, като се споделя положителен опит с нея.
-
Кои са препоръчителните книги за естествено и безболезнено раждане?
-
Какви са мненията за раждането във вода?
-
Какви са мненията за безболезнено раждане?
Весело изкарване на празника

Дано на никой не се случва никога. ама този наистина е бил голям кретен. Нооо за коланите и аз съм на мнение че неудобството се преживява но може да спаци живот 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА MDimitrova.
, бързо не работещите мами да казват кво правят по цял ден???
Да взема да си довлеча дебелото д..е 
После пак шъ мина
. Аз като седна в колата първата ми грижа е колана, после касетофона 

Та вчера ходих до счетоводителя да си подписвам трудовия договор и да оправям разни други документи
Вече всичко е ОК,водя се на работа,платени са ми осигуровките ма тъпото е,че се получи една дупка от 11 дена без осигуровки..ма счетоводителя каза, че не е проблем те ще си ги преизчислявам в НОИ-абе лудница.
ей кога ще се върне моя
дано поне го пуснат от тоз кораб преди раждането..ама когат тогаз-ние с беболинчо сме обещали на татко му да се справим

Ти да не ми се върза? Разбира се, че сте били заети щом не сте имали възможност да дойдете. Нищо, следващия път!
Че и егати сюжета дето съм си го сътворила
- от най-гадните, но няма да ви разказвам, че чак тръпки ме побиват. Естествено гадостите са на тема беба и раждането, но май ще вземам мерки за промивка на пипето, че така не може.