Юлско слънчице вън грее, а в корема на мама Октомврийско човече лудее!

• 11 313
  • 270
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, мамчета,аз бях на гости в Русе и не можах да изчета написаното искам само да ви кажа, че бях при Мазнейкова на преглед. Нашия юнак е с 2 седмици по-голям тежи вече 913 гр. Препоръчаха ми изследвания за диабет, надявам се обаче да е всичко ок.Качвам снимки в албумчето ако искате може да го видите.
Честит рожден ден на МДимитрова,много,много усмиски пожелавам.

# 76
Много благодаря на mamma  mia най вероятно ще дойда....

Цветенце и ти си права да не се тормозя .....

# 77
там там, аз ходя на курс за бременни  в Торакс- Пловдив и там имахме лекция от анестезиолог специално за упойките.
Епидурална,спинална или пълна.Разясниха ни всичко обстойно. Добре е да ходиш на такъв курс, поне всички съмнения малко да ти се разсеят. newsm03

# 78
здравейте, мили ми тумбаланки!

Честит ДЕН ДЕН на гужа Димитрова, жива здрава и щастлива! smile3525

Дубре душла на Там Там, случаи с упойки всякакви и добри и лоши, пускаш гугъл, търсиш, четеш...........Ама, защо ще психясваш?!?!?! Епидурала не е задължителен, нито е масово практикуван Simple Smile Рещаваш, че не я искаш таз упойка, готвиш се психически и физически за естествено, активно раждане и всичко е ок. ние бая побъбрихме по темата преди 2-3 страници, инфо и в нет-а и във форума дал господ, пускаш търсачка, четеш и така.........

И аз имам молба, към всички нови мамчета, моля преди да пишете и да задавате въпроси, направете си труда и поне една тема прочетете. Във форума има търсачка, има подробна за всеки подфорум...............Няма смисъл от непрекъснато повтарящите въпроси и отговори.

Мамма Миа и аз миналата седмица сънувах много кофти сън, събудих се обляна в сълзи и тооооолкова нещастна............... newsm45 Даже мрънках на мЪжо smile3518, че никой не се грижи за мен и не ме обича  newsm62 За щастие повече не ми се е случвало. А сюжета бещеееее...... Тарантино, Родригес и Линч взети заедно на малкото ми пръстче не могат да стъпят  newsm47
Това е форма на проявление на  нормалните за всяка бременна жена страхове и притеснения за бебунчо. Не се притеснявай и не го мисли, дано не се случва повече!

# 79
Отивам да ме изследват за диабет....
да кажа само - АЗ ПЪК СПЯ кат' ПУКАЛ. Нищо не сънувам и не ме будят ни пълни пикочни мехури, ни бебо  Mr. Green

# 80
Отивам да ме изследват за диабет....
да кажа само - АЗ ПЪК СПЯ кат' ПУКАЛ. Нищо не сънувам и не ме будят ни пълни пикочни мехури, ни бебо  Mr. Green
Същата работа съм  Joy с топ не можем ме дигна... даже се смея с приятелките, че така ще и родя!  newsm47
Искам да питам за изследванията за диабет - задължителни ли са или при някакви случаи само ги изискват?! На мен защо не са ми пускали такива?!

# 81
  • La casa de Mickey Mouse
ushco незнам в бг как е но тук при нас са задължителни
завиждам ви 4е спите непробудно аз се будя по хиляда пъти на ноЩ малкото дива4е като се разрита и ме събужда и после задължително и ВЦто трябва да посетя, а не е типи4но за мен да се събуждам ноЩем може би и а това последно време с 4увствам много уморена
Jenna късмет, Ще видиш 4е вси4ко Ще е наред, моите Ще са готови 4ак в понеделник, но аз съм се въоражила с търпение и не искам да мисля даже, заЩото инъ4е Ще лудна от притеснение

# 82
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

Добре дошла на там-тамHug

Честит рожден ден на МДимитрова!   bouquet Колко много рожданеци си имаме този месец.  Party

Днес ми е едно такова криво, таткото  ме ядоса....но поне хубавата новина е, че днес най-сетне ще ходим до Пиеро да си поръчаме легълце ии скринче за малката шушка. Heart Eyes Поне след толкова много мислене най-сетне се решихме... newsm44 Там има и много хубави спални комплекти, но са на такива цени... ooooh! ще видим дали поне с един ще се уредим .. Rolling Eyes

Поли, Нигелка - ето тук - http://www.9m-bg.com/display.php?page=scool , може да видите разписанията на лекциите и точните адреси.Simple Smile Лекцията за водното раждане е във вторник, от 9.30, в пицария Мис Каприз зад Плиска (преди това беше сградата на Орифлейм). Плаща се куверт от 2лв, но ти дават талонче и можеш да ги консумираш в пицарията. Обикновено има и пликче с подаръци на края - някакви мострички, шише на Авент и т.н.  Има и телефон за записване на сайта - хубаво е да се запишеше, въпреки че и без да сте се записали няма да ви върнат.  PartyАз обещавам обаче да ви напомня отново в понеделник, за да нямате повод после да се измъкнете... Laughing

mimi_mimi - това за без колана Ирен го каза, въпреки че се отнася и за мен... Embarassed Нашият татко винаги си слага колан, до скоро и аз също. Но много ме е страх напоследък при рязко спиране  коланът да не ми се впие в корема и да стане нещо на бебка....не знам кое е по-малкото зло ...  Sad

# 83
здравейте октомврийски мамил искам и аз да се включа към вас чакаме си нашето бебче за 26-ти октомври и засега е може би момче

# 84
мога ли да ви питам нещо какво прави тази от вас, която е с повишен апетит, а килограмите са само на дупето

# 85
мога ли да ви питам нещо какво прави тази от вас, която е с повишен апетит, а килограмите са само на дупето

какво прави-МИ НИЩО,ако доктора и мърмори и я слага на диета-сменя доктора...гледа да яде плодове и зеленчуци и ако пак не ти минава депресията влизаш в форума "ИСКАМ БЕБЕ" и виждаш колко много хора искат да са на твое място..т.е бременни и през какво ли не минават за да го постигнат.....и се успокояваш, че ти си бременна и е нормално да дебелееешш..пък живот и здраве кат се роди бебо ще отслабнем някакси Simple Smile
ТОВА Правим,скъпа! Дано ти помогнах! Hug

# 86
ехо, аз понеже се одрямах нещо в офиса и реших да ви сервирам нещо за ободряване - безкофеиново е  Mr. Green

Добре дошла на Там Там   Hug Леки месеци до края и много здраво и сладко бебоче през октомври. Радвам се че Варненската банда се увеличава  Hug Hug Hug
Jenna късмет на изследванията (утре сутрин ти пращам Катето обратно  Sad)
Viodidi пропуснах те предния пост но сега казвам че стискам силно палци да ги умориш тез гадини най после
Да си призная и аз си спя добре, само към 6-6,30 сутрин вече не издържам и ставам до wc-то ама така или иначе тогава си ставам за работа  Crazy
Ушко мисля че и при нас има такова изследване за гестационен диабет което е в края на 6ти или началото на 7ми месец.
Ивонка аз колана го отпускам малко повече долу и го държа така че да не ме стяга  Peace
ааа имаме си още една нова мама, Яна добре дошла, леки месеци и теб и сладко бебче на есен. Ако се роди на 26-ти мислите ли да го кръстите Димитър заради празника

# 87
Коланът изобщо не ти минава през корема: долната част минава под него, а горната - през рамото и гърдите, мисля аз.

Честит рожден ден на МДимитрова!! Много здраве и любов!

# 88
за mimeto iv :не съм традиционалистка, но ако наистина се роди на 26.10. , то си е дошло с името и може да си помислим, а сега много ми харесва виктор/виктория

# 89
Честит рожден ден на МДимитрова! Много здраве любов и късмет ти пожелавам! newsm59  Gift
Iana_Mitrova добре дошла при нас! Hug
Jenna айде стискам палци и после мини кажи как са изследванията!
mariavilka честита ви пишка!
За прословутите килограми - аз след точно 3 кила ставам 90  #Crazy #Crazy #Crazy
А общо съм качила 7-8кила! То природата си знае работата аз като родя пак ще съм 80 а всички други ще станат старите си килца или с 3-4 отгоре!Ако и аз ще качвам 15-20 кг. де ще му излезе края? За мен ще трябва специално усилено магаре и поне двама хамали за да ми преместят телесата!
Меги колко ти е вече хемоглобина?Моят съм го вдигнала от 108 на 118!Много съм доволна значи!
Маграт да ти е жив и здрав таткото и много да те слушка!

Общи условия

Активация на акаунт