Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ползите от раждането във вода и какви методи за безболезнено раждане се обсъждат в дискусията?
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?
Кои са препоръчителните книги за естествено и безболезнено раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ползите от раждането във вода и какви методи за безболезнено раждане се обсъждат в дискусията?
Раждането във вода се разглежда като метод за безболезнено раждане, тъй като може да помогне за избягване на употребата на епидурална упойка. Освен това, интересът е насочен към релаксационни и визуализационни методи за намаляване на болката, както и техники на дишане. В дискусията се споменава и методът на Фернанд Ламаз за безболезнено раждане, като се изразява желание да намерите книгата за този метод.
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?
В дискусията се споменава, че има мнения, че епидуралната анестезия може да удължи процеса на раждане, което се описва като лошо както за майката, така и за бебето. Въпреки това се посочва, че решението за използване на епидурална анестезия зависи от анестезиолога и екипа, като се споделя положителен опит с нея.
-
Кои са препоръчителните книги за естествено и безболезнено раждане?
-
Какви са мненията за раждането във вода?
-
Какви са мненията за безболезнено раждане?

))
така трябва. Но първо да се разпиша и отивам да чета. Аз съм вече в болнични. край на проблемите в работата. За сега поне така си мисля. Нищо че от сутринта 10 пъти звъннаха. Ама по добре така отколкото да им гледам мутрите. Така де вече ще се отдам на почивка и разходки. Само че нещо пак започнаха големите жеги ми се струва. Така че за сега май ще се задържа в къщи на хладничко. Дано да не е за дълго. Е и плажчето ми е наблизо, ама трябва рано да се ходи. Иначе имам 3 бани вече, но до 11 часа после вече не е за мен. Отивам сега да чета! 
А за снимките- вие си знете че няма да ви се разминат!
Бебата на твоят братовчед изглежда наистина много кротка душица. А мамата все едно не е раждала преди 40 дни! 
Ако можеш пусни снимчица в албумчето на първа страница, за да можем да се познаем на следващото училище! Ще се радвам да се видим там! 

То ако не сме си ние никой друг /разбирайте шефовете
/ няма да помисли за нас!

Да си возите послушното шушолинче в нея с кеф!
Горкият човечец! Сигурно се е шашнал не за колата си, ами за това как ще се справя с теб, като те е видял такава разярена! 

Вече започвам да се питам какво беше това животно.
Но честно казано изобщо не ми идва на ума за това. А и като гледам нашият татко как безропотно се е примирил с положението. Е, опипва почвата от време на време, ама като ме види каква съм "заинтересована" и се отказва. Май и ние ще има да наваксваме след това... 
??? Ама и аз все забравям да питам. 

/ и да нямало необуздан секс хи-хи.
Добре, че милото беше с мен и се сети да ме води право при лекарката, да видим тя какво ще каже.