Хайде, МАЙче, завърти тумбак - да зарадваш мама,тати пак

• 10 520
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
И ние сега похапваме и идваме  Peace

# 121
отивам да будя и едното и другото.... престъпление Laughing

# 122
  • Варна
Приятна ви срещичка!
нашата не се знае кога ще бъде сполучлива. Няма проблем от моя страна ако е днес, но лично аз предлагам да я оставим за другата седмица, за да има повече време да се наканим всички да дойдем. Надявам се и времето тогава да не е така ветровито и малко по- добре от сега.
Но кажете как мислите и вие? Thinking

# 123
  • Burgas, Bulgaria
ох нещо става с нас ама незнам какво -в 5 часа се събуди дивака с крясъци направо дадох да яде поспря ама и като спи пак пищи на моменти-да не му е влязла вода в ушето  newsm78.
ей сега пак пищи -много годно сякаш  нещо много го боли

от Бургазлийките някой ще излиза ли днес към 11-12

# 124
  • Варна
Добро утро и от нас!
Весела среща на мамите от Сф Wink
Ами и аз като free, нямам нищо против да се видим днес. Ние при всички положения ще идем в морската днес, ще мога да изляза към 10.30 като гледам, а до градината сме много близо.
Така че - казвайте в близкия половин час - да ходя ли в 11 на входа на Морската???

# 125
Крайно време е да тръгвам...май ще закъснея малкУ

# 126
Майчета, аз ще закъснея с 5-10 мин.Може ли да ме изчакате?

# 127
Добро и от мен;)
Аз едното кафенце го пийнах, след малко второто и почвам с ракиите  Joy
Аз да ви се оплача, преди моя маймунчо спеше от 9 до 6, айде и до 5 -5.30, както се случи, но от 2 дни си търси вече и яденето в 3ч., направо ужас. Тая нощ се пробвах да го омагьосвам с биба, вода, на ръчички, ама не и не, мляко търси диването Crossing Arms
Ох, направо незнам вече какво да правя... Thinking
Хайде лек ден засега, приятна срещичка на софийските мами Hug

# 128
  • Варна
Добро утро и от нас!
Весела среща на мамите от Сф Wink
Ами и аз като free, нямам нищо против да се видим днес. Ние при всички положения ще идем в морската днес, ще мога да изляза към 10.30 като гледам, а до градината сме много близо.
Така че - казвайте в близкия половин час - да ходя ли в 11 на входа на Морската???
Didka,ако днес се срещнем няма да сме всички, защото я няма готовността, но както кажете...

# 129
  • Burgas, Bulgaria
сега видях че цялата му устичка е в бели нща -това май е млечница и сега какво  newsm78

# 130
варненски мами  Simple Smile ние ще се разходим до морската, но явно ще закъснеем, защото сега се пъчим и ще имаме "голяма работа"  Grinning , а ми се иска да се измием и тогава да поемаме  Joy
знам мобилния на Катето, но Дидка - твоя го нямам - ако искаш пусни го на ЛС

# 131
сега видях че цялата му устичка е в бели нща -това май е млечница и сега какво  newsm78
Ako e млечица слагай му нистатин. Аз лично го слагах с тампон за уши, че не смея по друг начин.
А може и да е повърнал мляко Thinking

# 132
  • Варна
Последно ще имаме ли среща варненски мами, казвайте да събуждам детето?

# 133
  • Варна
И ние слизаме към Морската, само не знам дали ще сколасам до 11, но ще се пробвам. Двойната количка няма как да я сбъркате.  Simple Smile А другата седмица пак може да се съберем, нищо не ни пречи. Sunglasses
caisa, събуждай го детето и хуквай. Grinning

# 134
и аз се приготвям и тръгвам  Hug ние сме в Трошево и до ФК ще ми трябват около 40мин

весело изкарване на софийските мами  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт