Хайде, МАЙче, завърти тумбак - да зарадваш мама,тати пак

• 10 524
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Извинявам се на варненките, че днес не дойдох, ама чак сега видях за срещата Sad Яд ме е...  Не съм сядала на компютър от неделя...
При нас няма нищо ново - всичко си е ок... само дето скъпият си замина днес за София и сега ми е мъчно...

споко, нищо не си изтървала, срещата не се състоя заради лошото време днес   umbrella  Nature Partly Sunny

# 106
  • София
аа добре. за кога е отложена? Simple Smile
не бях прочела всичко и затова ако сте го писали, че се отлага не съм видяла.

# 107
  • Варна
ами само се спомена за утре, но няма още 100%-ва  уговорка

# 108
Значи последна уговорка остава да се срещнем утре в 10.00ч на Макдонълдс и да решим къде ще се паркираме.  Peace
Айде чакам ви.  Hug

Да.Дано само времето е наред.

# 109
Благодаря ви за отговорите момичета  Hug  Heart Eyes продължавам да давам по 120мл и се надявам да е така спокоен - щом със 120мл издържа цяла нощ - значи всичко е ок  Simple Smile

а за срещата на варненки - аз съм навита за утре, пак в 11 часа на входа на морската  Simple Smile аз поне смятам да се разходя на слънчице - за сега такова го дават и времето  Sunglasses
лека вечер от мен и спокойна нощ
утре ще чета, ако сте решили нещо друго  Party

# 110
аз се притесних с тия 180гр дет изяжда диването Rolling Eyes

# 111
  • Варна
лека вечер и от нас:

# 112
Ей,хора нямам комп.НО ЗА СРЕЩАТА УТРЕ И НИЕ С АЛЕК СМЕ ТАМ.аКО ИМА ПРОМЯНА НЯКОЙ ДА МИ ЗВЪННЕ,АЗ КЪМ 9.40 ЩЕ ТРЪГНА.Лека нощ!

# 113
Благодаря момичета  Hug Hug Hug
Моят педиятър също каза броят на месеците + 100, но не уточни колко пъти на ден.  newsm78 На АМ, което давам (Нан1) пише 5 пъти по 150гр. но той не може да изяде толкова, а след 3 - 4 часа е сериозно гладен. Явно всяко дете е различно. smile3521
Аз каква съм шматкааааа ... Сега загрях, че темата не е само за майските бебета, а за преобращането на бебоците newsm53
Съжалявам
Дидо не се обръща все още само се върти от дясно на ляво и обратното. smile3503
Предполагам, че следващата стъпка е преобръщането  Joy 

# 114
времето май е супер  Flutter

мира хапна чак сега и сгурно после към 10,тъй че ще закъснея - може ли някой, който ще е точен, да ми прати мобилния си на ЛС,плс Hug

# 115
нинче - ако искаш, ти си тръгни на време, пък може и там да кърмиш. камен отказва сега да кльопа и нищо чудно в таксито да наддаде вой и да се окажа, че и аз вадя пържолите по масите  Mr. Green
ние ще тръгнем към 9, но може да сварим задръстване по улиците и да позакъснея - нали чак от западния фронт ще се придвижвам  Rolling Eyes. моля, изчакайте ме, че аз из младостите хич не се ориентирам и ако не ви открия в макдоналдс няма да ви търся по другите явки, а директно ще се прибера  Peace иначе моят телефон е 0897961427. това в случай, че не го забравя  Mr. Green

# 116
Аз се надявам да съм точна ,макар,че трябва да кърмя към 9.20.Но съм близо и за 10мин.съм там.

# 117
  • София
Добрютро и от мен,

Леле от кога не съм ставала толкова рано Crazy. И ние цицахме към 7, ама ще се опитам да го прилъжа пак към 9 преди да тръгнем, поне да не наддаде вой още от самото начало Mr. Green.

И аз като майчето държа да чакаме всички пред Макдоналдс, че ще е тъпо да се търсим по Младостите. Ако някой от списъка няма да дойде, по-добре да си каже без бой Mr. Green.

Иначе времето засега е супер!

# 118
Аз ще дойда , но представа си нямам кога ще се наложи да кърмя.И без това не гледам часовници, а и той напоследък сутрин е нервен и цока когато му падне,та май ще гу туря в легнала позиция в слинга ,да имам готовност.
Иначе доста често ми се е случвало да го кърмя по такситата Laughing

# 119
вие пък, не стига, че манджата си е постоянно с вас ми се и оплаквате. моя син трябва да яде към 11,30 и трябва да помъкна менажерията от шишета и млека.

а щерка ми още спи...

Общи условия

Активация на акаунт