Хайде, МАЙче, завърти тумбак - да зарадваш мама,тати пак

• 10 534
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • София
аз пак си ровя за макдоналдс, заради големия дзвер. а и в макдоналдс вътре не се пуши...

Джулито, и аз ти пратих моя. Нищо против Макдоналдса нямам (тъкмо ще взема happy meal за Джо да не се сърди, че няма да я водя), само дали ще ни събере всички, че е бая тесен...

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 19:17 от Eiphnh

# 91
Утре ще бъде слънчево с временни увеличения на облачността след обяд, по-значителни над планинските райони и Североизточна България. Ще продължи да духа слаб, в Дунавската равнина и Източна България до умерен северозападен вятър. Максимални температури между 24 и 29°, в София 23-24°.

# 92
Е в тез ранни зори едва ли ще има много хора.Ще се съберем.На мен бая ми се иска да си направим срещата,де.Освен това съм зажадняла за шоколадов шейк Twisted Evil

# 93
  • София
Dia_Cat, Честит рожден ден!!! Да си жива и здрава и много щастливи мигове с малкото човече Hug  bouquet Hug!

Лейди Лу, всичките ти слингове с халки от Лана ли са, за кенарения съм сигурна, ама другите?

# 94
Мда, от Лана са.Само розовият е шит, а не купен.

# 95
  • Burgas, Bulgaria
ние  ядем по 150-160 до 180гр. различно всеки път но според нашия лекар всяко бебе  е различно и естествено че има различни нужди

# 96
Здравейте мами,  Hug
Аз съм нова, нова в този форум, но темата е супер  newsm10
Моят син е също майско бебе, макар и чак на 30ти май Grinning
Може ли малко помощ, че се ошашавих от толкова четене  baby_neutral
Да знаете случайно на какво са признак зеленикавите изпражнения newsm78
И хубаво вторият месец се дава 120гр., но колко пъти на ден newsm78
Много ви благодаря   bouquet

# 97
120 през 3 часа, ако е през 4 - 130мл;
зелено аки - вероятна настинка; а ако е кърмаче, помисли дали ти си яла нещо по-различно от обичайното; или си дала сок/сменила ам, например де.

и добре дошла при нас  Hug

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 20:18 от majceto

# 98
Фрий, аз давам АМ и Яна си яде по 170гр. на хранене.Така си пише и на схемата посочета на кутията.Е, понякога не си изяжда абсолютно всичко,но аз си приготвям пак 170.

# 99
Даммм...на всяка опаковка АМ има посочени мл. като ориентир, но най-добрият ориентир си е бебокът.

Относно зеленикавите изпражнения - педиатърът ми спомена, че това би могло да е знак за колики.

ЧРД на dia_cat! Много усмивки, породени от усмивките на нейното бижу и съкровище!

Аз по повод името на темата...заинатих се и днес Александър усвои обръщането от шкембак на гръб. Стана абсолютен спец!

Хубава и спокойна вечер на всички мами и бебоци!

# 100
И при нас акито е понякога зелено но ние сме още с колики,така че приемам вариант да е от колики.Всеки има различни мнения едни викат може и да е претоплено др. да е настинало незнам newsm78.Добре дошла,Ели при нас!  bouquet

# 101
Значи последна уговорка остава да се срещнем утре в 10.00ч на Макдонълдс и да решим къде ще се паркираме.  Peace
Айде чакам ви.  Hug

# 102
  • София
Извинявам се на варненките, че днес не дойдох, ама чак сега видях за срещата Sad Яд ме е...  Не съм сядала на компютър от неделя...
При нас няма нищо ново - всичко си е ок... само дето скъпият си замина днес за София и сега ми е мъчно...

# 103
  • Варна
Dia_cat, happy birthday!!!Аз днес момичета вдигнах една температура-38.5, че едва след 2-3 часа ми пресветна малко. Добре, че бебк аднес спа цял ден, че не зная как бих се справила и с нея и с това главоболие и отпадналост. МАле, мале, пазете се,че май летния грип не подбира.... #Cussing out

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 22:39 от caisa

# 104
За грамажа аз знам ,че е месеците на бебето плюс сто.

Общи условия

Активация на акаунт