Хайде, МАЙче, завърти тумбак - да зарадваш мама,тати пак

• 10 496
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
сложих снимки в нашето албумче ама немога нещо да копирам адреса

Понеже често забелязвам неуспешни линкове към албуми и снимки , при които се отваря заглавната страноца на снимка.бг, а не албумът, ще обясня как става ( и на първа страница ще го сложа Wink)

Как да направим успешно линк към снимка.бг

1.Ако сте влезли с потребителско име и парола и копирате адреса, албумът няма да се отвори при
активиране на линка.Трябва първо да излезете от акаунта си чрез натискане на " Изход".

2.След натискането на " Изход " ви се отваря заглавната страница на сайта снимка.бг.Оттам натискате "Търсене " и въвеждате името на албума,към който искате да посочите линк.

3.Когато албумът излезе, отваряте го и едва тогава копирате адреса към него или към конкретна снимка в него.

Забележка:ако албумът е личен ( тоест защитен с парола ), той остава невидим по този начин и към него не може да се направи линк.Може да се разгледа само след като сте влезли в акаунта си.

другото, малко по-лесно ... когато добавяте снимки има един линк "Разгледай албума". този линк, който се отваря е правилният! иначе пращате линка с редактирането и нищо не се вижда, освен заглавната страница на снимка.бг!

# 166
Еми така е Sad който не чете редовно - пропуска срещи Sad Джулииииииииии да беше звъннала - и кола знаш че имам Wink. Аз въртях педалите на колелото по това време  Mr. Green нищо за средващата среща ще съм по-финна  Laughing
Аз на Даяна все и се притеснявам че много наддава, ама нещо се успокоявам като гледам че бебета ви са над 6 кг. вече.Моята "дебеланка" е 5 640 на 58 см. към вчерашна дата. За нощните хранения - тя си ляга към 9 часа и се буди в 3 да яде ... сега се опитвам да преместя нощното хранене по-към сутринта и постепенно да го махна. Тя веднъж го пропусна сама - ама в 6 бяхме зверски гладни  Laughing. Тази нощ се събуди към 5 ... и след това в 9 яде. Та надявам се наистина скоро да си спи от 21 до 6 Simple Smile

# 167
temp, ми... уфсъ съм аз.... честно казано мина ми през акъла, като пътувахме с рончето към младост и тя ме попита кой друг е от дружба... ама реших, че си заета явно и за това не си се разписала....

# 168
Джули - ако следващият път пак нещо излипсвам - звънкай Wink

За линковете - като влезете в албума от дясната страна има една опхция - копирай адреса на албума - според мен така става ... след това само давате paste в темата ...

# 169
Хаха, значи само аз карам по трудния начин Joy

# 170
  • България
Ех, че лоши новини..... не успях да открия нищо,но означавали, че й смайката се е случило нещо лошо. Да почива в мир малкото съкровище  Praynig  Освен това вчера научих лоша новина и за мой приятел. Все още не съм го осъзнала и се страхувам от момента, когато и това ще стане.
А исках да ви се похваля най-накрая се престраших. Мисля че кризата премина.От 3 дена не дохранвам с нищо, а 2 дена преди това само с кърма дохранвах вечер. Simple Smile
Благодаря много за подкрепата и най - вече на Лейди Лу и Ирини   Hug  Hug   bouquet   bouquet  Heart Eyes  Heart Eyes 

# 171
Ох,...нямам думи направо.Като прочетох и... newsm45 Ама вие сигурни ли сте , че подписа на Цура означава точно това? Да не би да е недоразумение?

Иначе срещата беше готска много.Не съм си помисляла , че може да е толкова гот сред 15 ревящи фъстъци Grinning

# 172
  • София
Почивай в мир малко ангелче Flowers Rose Flowers Rose

Аз идвам от консултация биха на Пентаксима засега сме ОК. 5.300кг. и 58 см.  Peace
Аз давам 120мл. макс, а тя понякога и по 80-100мл. яде и остатъка хвърлям.

Dia_cat Честит рожден ден   bouquet

И аз съм се вманиачила по тая La Redoute ама нещо хич немога да се оправя с сайта за да си поръчам. Ако искате може да се комбинираме и един да поръча и да му дадем паричките  Peace

# 173
кимба - май това с обединяването на поръчката е добра идея
майче за плащане пише, че одобрени са Виза карти на няколко банки, за Diners не пише

дайте малко стнимки от срещата...за тези които не бяха Hug

# 174
И аз чЕкам снимков мат'рял Whistling

# 175
Много ми стана тъжно, като прочетох това за Цура  newsm45

# 176
И аз чЕкам снимков мат'рял Whistling

да бе, кво стана?

# 177
Качвам, ма много бавно става в снимка.бг

# 178
kimba - тук е описано как става пазаруването в ла редут: http://www.pazaruvane.com/index_laredoute.htm

# 179
Много ми стана тъжно, като прочетох това за Цура  newsm45

Винаги е тъжно,когато чуеш нещо такова...не си представям самата аз как бих понесла това.
 Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт