Хайде, МАЙче, завърти тумбак - да зарадваш мама,тати пак

• 10 482
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
И на мен ми се струва, че е доста ветровито. Дайте да отложим за утре наистина. Confused

# 46
Добро утро и от мен, май днес ще е доста ветровито или на мен поне така ми изглежда...
Ние също не искаме да ядем, не ще да суче , не ще от шише...меря я преди ядене и след така установявам колко е изяла, единия път едва ги докарахме до 80 грама, другия до 50, абе шантава работа. Интересното е че вечер преид лягане си хапва и сутрин също. Само през деня е проблема.
Засуква, след малко спира отдръпва се смее се, най малкия шум я разсейва. Аз въобще не и говоря докато яде, тя ме гледа право в очите, ако направя грешка да и се усмихна и до там с яденето, пуска ме и почва да се смее. Понякога се извива много, гледах за млечница не ми се струва да има. Дано да прояде скоро, че така или иначе си е по дребничка...

# 47
  • Варна
не ми вярвахте, че ще вали.... Simple Smile

# 48
добро утре и от мен Simple Smile

ние няма да може да дойдем на срещата, засега сме само с количка, а нямаме кола.

Онзи ден успях да кърмя по-успешно навън, незнам пейката ли беше по-удобна или аз по-спокойна, а бебока пак огласи цялата площадка  Mr. Green

Да се 'похваля' появиха ми се стрии, добре че колегите покрай подаръците за Иван имаше и за мен, та сега мажа, пък да видим дали ще има ефект. Малко изненадващо ми дойде, през цялата бременност не ми се появиха, а чак сега  Rolling Eyes

# 49
  • София
Запис  Peace...ние все така не ядем  Sad
Извинете ме за нахълтването но често ви чета аз съм от юнките родила май И аз със моя бебок имах проблема  да не яде и винаги когато се отказваше му давах по 7-8 капки еспумизан (доста е сладък) преди това се уригвахме и печелех (хапваше) още 20-30 грама Сега се храни доста добре но пък сме в пика на коликите и е АД !

# 50
  • Варна
Мда.... и на мен не ми хареса времето. Утре - пак там, пак в 11.00??

# 51
  • На морето!
parleva,и ние го правим този номер с Еспумизан-а  Mr. GreenНаистина върши работа.Тъй като сега сме в процес на отказване на едното нощно хранене давам Еспумизан и като се събуди гладен и той се успокоява и заспива.Все още се лъжат мъничките глупачета  Heart Eyes

# 52
Здравейте мацки Hug
Тука от снощи като е задухал един ми ти вятър, направо не ми се мърда, дано утихне, че да се разходим с малкия, щото пък поне не е жега, сега го дават хладничко тия дни поне.
Нищо ново при нас, вече трябва да прибера един куп дрешки, че ни умаляха, абе голям мъж си имам.
Нещо ми прави впечатление, че ваксината на рамото е станала по-голяма и лилава, дали е нормално? До скоро не се забелязваше, обяснявам си го с жегата, защото и други пъпчици ни поизбиха, но сега ги няма?!
Ако продължава да ме притеснява ще питам педито, че с каката не помня вече как е било.
От няколко дни ме наболява корема, като преди цикъл, ама още не ми идва и ми е много гадно така, в неизвестнот, все се чудя какво да облека да не стане изненада някъде, пфу...
Да идва и да си знам вече, кога и що.
Вчера се видях в огледалото без сутиен и така ми докривя, че направо съм в траур:( Teзи цици на нищо не приличат направо, от каката нямах никакви, ама никакви поражения по тях, нито се отпуснаха, нито стрии, а сега ми се реве направо  Cry
Ох поувлякох сем хайде лек ден на всички:)

# 53
Здравейте...нямах интернет а и малкия  не ме оставя на мира,но какво да се прави.Редовно следя темите,но нямам възможност да пиша.Малкия Илиян е голяма маймунка...надявам се сега по-4есто да пиша...Е стига 4е ме вика...ще пиша пак...

# 54
дано времето утре тук да е по-добро и да не последваме варненската 'среща' днес  Confused

абе иначе не ви ли се струва че макдоналдс е на слънце много и точно на най-замърсения въздух на кръстовището? или вътре ще влизаме  Rolling Eyes  ако някой има идея за близка алтернатива
  Rolling Eyes

# 55
Освен в някоя градинка да се завлечем  Hug
Близо до социалните в Младост 2 има градинка с кафе.
Ама нека и другите Младоски мами предложат нещо.

# 56
Нищо не пречи да се срещнем при Макдоналдс-а и да преценим на място дали ще сядаме там или някъде другаде.А и майките,които не сме от Младост, не познаваме много кварталните местенца Grinning  Дано все пак времето се смили над нас, тъкмо се наканихме...

# 57
Много искам и аз да дойда на срещата,но за съжаление живея чак в люлин и ми е доста далече...Няма ли някоя мама от този край на София да си направим и ние среща...Исках да ви питам как да си кача снимки в албума че нещо нищо неразбирам.Сега ще ви оставям че сме на консултация и трябва да тръгваме,после ще пиша колко сме пораснали...чао за сега

# 58
Здрасти от мен,
Яна се събуди в пет часа, наспана и весела , и до 9 не млъкна с нейното си бърборене и крясъци.Не знам как и дойде точно в тия часове да се "разприказва" но резултата е , че аз съм недоспала и крива.А и навън духа и много се двуомя дали да се излиза... newsm78

За срещата: не пречи да се видим на Макдоналд'с, пък ако не ни хареса ,Хепи е на 2 минути пеша от там Simple SmileИдеята за градинка също не е лоша Simple Smile

# 59
да - супер  Peace нека се видим там, пък ще решим  Peace ако някой позакъснее (примерно аз  Laughing ), ще звънне на някой да пита къде е мястото... и тъй Flutter  а бедрока до социалните е супер яко  Peace

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 12:59 от ninochka

Общи условия

Активация на акаунт