Хайде, МАЙче, завърти тумбак - да зарадваш мама,тати пак

• 10 472
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
  • Burgas, Bulgaria
Божке аз от три дни давам сок от ябълка и то от тогава не бива много детето -ми има колики снощи мрънка сега се гърчи.Много съм смотана и сега какво да правя да продължавам ли със соковете.Ние почти станахме на 3 месеца ама колики вече неща.

# 31
За Срещааа ли чувам - А дано, а дано!  Laughing
Бройте ме и мен - on line съм!!!  Peace

Където кажете - и Макдоналдс и Хепи работят през деня, по-добре е да се съберем към 10ч. -10.30ч., по-спокойно ще е.
Айде чакам ви в Младост да се наговорим, че ме мързи да пиша нещо, пропуснах сумати теми... Embarassed Но иначе редовно си ви чета.

nonochka и Qnush, снощо ви сънувах нещо и си викам сутринта - това, ако не знак, че е крайно време да пиша във форума.  Joy

# 32
и аз запис  Peace
Гледах Костенурките нинджа с баткото - в Арената - ядохме и пуканки на корем.Дано не навредят на бебка.
После цял следобяд гледах откъси от филма в къщи - голяма лудница  Laughing
А малката похапна от шише - изцедена кърма, че се забавихме.  Sad
Сега пак похапваме след баня.

# 33
mama 21 - спри сока за 4-5-5-6 дни и после пак опитай. и не се впрягай много-много със соковете - детето цял живот ще пие сокове, а коликите ще сана линия още малко - ако ги спреш за някой-друг ден, нищо няма да стане, освен че ще си спасиш малко нервичките  Peace

# 34
  • На морето!
 Peace

# 35
  • Бургас
Здравейте майчета. Hug
Искаме да направим кръщене на малката около 15 август. Някой знае ли какво се подарява на кръсницата. Искам да кажа - има ли някаква традиция. Разбрах че кръсницата трябвало да купи дрешки за малкото за преди кръщенето и да го облече след това newsm78. Нямам идея какво се дава на кръсница. Ако някой има опит - моля помагайте  Praynig
mama 21, аз давах сокче от ябълки 1-2 в седмицата. Сега ми се струва че коликитр попреминаха и почнах да давам по-често. Като че ли няма "странични ефекти"
Вчера ни биха пентаксима и малката се държа геройски - плака само 10 минути  newsm45 и след това забрави за интервенцията
Приятна и спокойна вечер на всички

# 36
  • София
Ха добрах се и аз Mr. Green.

Ронче, много мило от твоя страна да ни събереш дружбенските мами Hug. Аз няма да нося столчето - ще съм със слинга.

Мама21, пробвай да спреш сокчетата - така ще видиш дали на бебо ще му е по-добре. Пък и честно казано ползите от тях едва ли са по-големи от вредите, от съсипаните ти нерви и рева на Ники.

Ниночка, видях ви със слинга - много сте сладки Heart Eyes.

Айде, пускам си някой епизод на Д-р Хаус и ще лягам.

Лека и безаварийна!

# 37
Shemetka, ние също не ядем колкото трябва - яден не повече от 80 - 90 гр, а доста често и по - малко..А трябва уж да яде по 120 гр, да, ама не, но като наддава, тя също е качила 750 гр от миналия месец, което ми казаха, че е нормално, не се притеснявай!! А и ще сме елегантни моми Grinning То и много кг. не е добре, защото костите заякват по - бавно!!
Аз да се похваля - вече два дни сутрин ходя на плаж и имам тен smile3534 Нищо, че по цели нощи не спи момата, майка и след обяд си поспива, а баба я гледа Peace За среща в Бургас аз не мога да дойда, защото съм в Царево, но ако есента правим среща тогава бих дошла Peace Лека вечер!!

# 38
  • Варна
Привет!
Значи - утре на входа на Морската в 11.00. Все пак не съм съвсем сигурна дали ще успея навреме (имам сутрешен служебен ангажимент, точно утре) - така че, ако не съм на линия, не се впрягайте да ме чакате!
И ние отнесохме Пентаксима....като куцо пиле домат Wink Поплака, но малко, определно на хепатита беше по-зле.
Днес много спа, дано не ни държи до 2 часа.......
Лека нощ!

# 39
  • Варна
запис и нека копна и аз тука срещичката за утре:
Срещата на Варненските мами:
ден: четвъртък, 12.07място: входа на Морската градина, откъм ФК
час: Предлагам 11.00 (ако някой има възражения да си каже)
За сега сме:
Katia_N
free
smiled_
caisa
kar4ita
Чакаме Дидка и другите мами да се включат. Приемам всякакви възражения, идеи и т.н.
Телефонът на KATIA N  е 0887272983.  

Аз ще направя всичко което е възможно да се явя на време, но храненето ни на обед малко ме притеснява, така ще ако закъснея ще звънна да видя накъде сте.

# 40
Честита ни нова темичка! Бравос!

Нас коликите пак ни погнаха...та съм изпуснала туй-онуй. То рев, то чудо. И тъкмо бях щастлива, че 2 дни успяхме да устискаме без АМ, ама нейсе! Голям апетит. Така мисли, че успокоява болките...милото бебоче.

Срещата звучи много примамливо. Ако бях в Софето, с радост щях да се включа, но после ще гледам снимки с кеф.

Лека нощ на будуващите все още МАЙ-чета!

# 41
Добро утро от мен, премина и поредната безсънна нощ , снощи Галина пък рева сигурно от долни кучешки аман вече от тия зъби,добре че Мая спинка, че като ревнат и двете и тогава става цял екшън. За срещата незнам дали ще мога да дойда все още ако намеря кой да дойде с мен че сама с двете немога да пътувам.
Браво за новата темичка

# 42
и ние сме все още в описанието на предишната нощ, сиреч ПАК имахме игрива нощ  Rolling Eyes

# 43
Момичета от Варна,небето е много облачно.Чудя се да тръгвам ли с бебе,колички,столчета за Варна......

# 44
здравейте Simple Smile
Варненки много духа, а около морето ще е още по-зле  Sad ако искате да отложим за утре ?????

Общи условия

Активация на акаунт