Хайде, МАЙче, завърти тумбак - да зарадваш мама,тати пак

• 10 528
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
ако продължава да яде по половината от количеството, да ходим след няколко дни да се мерим...днес имах малък успех, но не смея вече да говоря Praynig Praynig

# 16
шеметка, успех...

# 17
  • София
запис набързо!

След малко ще се включа за повече.

# 18
шеметка - а за смяна на млякото какво ще кажеш? може да се оправи положението. то и без туй вече е зле - само по-добре може да стане. пък може и да не му се яде на бебето, а?
а ние с теб ще се занесем ли дружно на срещата в младост. аз май ще сколасам с бачкането и ще отида...

# 19
Ох сетих се и за това, смених го, купил милумил бил за злояди деца...все тая...+ продриска се яко от него..та си минах на фризото, от което, кой каквото и да говори, аз съм супер доволнна. незнам вече дне имам 2 яденета с по около 110-120...но с мъка...е пак е нещо разбира се, ама незнам. Вчера ни биха пентаксима, йо-йо не гъкна, понесе я мн добре, и после спахме с нея цал следобяд. Лошото е, че е качила само 600 гр. за един месец...сега е 4770гр. и 57 см.

За срещата незнам ще си помисля Peace, ние ще пътуваме по принцип, ама аиде ще видя...

имаш бачкане ли сега та не излизаш???

# 20
да, ама след малко ще пратя мейла с готовия текст и утре съм на линия. и без туй трябва утре да ходя до църквата в парка заради кръщенетата, та можем да се видим. дано не вали, разбира се. а ако вали, можем да врътнем по едно кафенце в цветната борса, а? сабахлянта ще звънна  Peace

# 21
 Mr. Green запис

# 22
Запис!  Mr. Green

# 23
  • София
Запис   Mr. Green

Лошото е, че е качила само 600 гр. за един месец...сега е 4770гр. и 57 см.

Не виждам нищо лошо, съвсем нормално си е 600гр., лошо е ако за месец е надало само 200-300гр. не се притеснявай и ние по жегите стигнахме до 60-80гр. от 120гр.  и хвърлях половината мляко ама какво да се прави на сила недавам нищо  Peace

# 24
# 25
ето ме и мен Mr. Green

# 26
Прекрасна темичка  Hug
Shemetka спокойно, не е чак толкова зле 600 гр. за месец, може от жегите да няма голям апетит.

# 27
шеметка и ние първия месец толкоз бяхме качили за 6 см дължина и яко се ошашках да си призная.
От къде го намерихте тоя дъжд бе хора, пуснете половин час и насам Mr. Green

# 28
  • Burgas, Bulgaria
аааааааа някой ме прокле не спира да мрънка и реве  #Cussing out
и кво баща му си дойде нащо му се хили после кат замрънка моя си хвана гъза и отиде в другата стая щото го изнервяяяял  #2gunfire-мъже

аз за срещи бургаски съм за ама последно време имам малко работа-и да отучня реших че докато не сваля още 10кг. няма да има сватба при което моя мъж ми каза да отида да се прегледам-мъжееее нищо не вдяват
на моркови и ябълки съм

# 29
супер - срещаааааааааааааааа  Hug

сложих снимки  Heart Eyes  и със слинга 
Blush  Mr. Green  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт