Хайде, МАЙче, завърти тумбак - да зарадваш мама,тати пак

• 10 483
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
кога бе Кате, аз като заминах ли? Ужас добре, че всичко е добре и няма последици. Да пази господ Praynig Praynig Praynig

# 226
 Кате кога другата седмица, днес не се чувствах добре, а нали аз шофирам и не бях в състояние да тръгна. И по внимателно, важното е честе се разминали, а баткото как е
Juli видях днес къде си влизала в нашите деца ,това момиченце е от декемврийския форум аз влизам там заради Галина

# 227
Juli видях днес къде си влизала в нашите деца ,това момиченце е от декемврийския форум аз влизам там заради Галина

за Калина на правда ли иде реч, че не стоплям...?

# 228
Да точно за Калина

# 229
мда, сега четох че се оправя детнцето:)

# 230
# 231
  • Burgas, Bulgaria
оф тъпа съм ама там пише назад към албума та ако имате желание може да видиту двамата ми мъже  Mr. Green

# 232

ох не се вижда, на предната страница на темата прочети...

# 233
леле,цура,нямам думи...

и аз сложих снимки в албума ни в снимка.бг – много готино бешееее  Flutter установих,че красавицата ми мира  Heart Eyes си върви по-напред засега не само по бузки (където май сме втори след ясенчо на лейди, а майчето е след нас, де с мери  Crazy) – тя на 1 месец беше, колкото повечето от вас сега: тогава я мериха 57см и 5кг / сега е вече 61см и 6.5кг  Crazy  Heart Eyes

искам и аз да се включа в пазаруването от ПРИМОЦИОНАЛНИТЕ ОФЕРТИ на двата сайта от майчето – дали някой наистина ще се навие да направи поръчка накуп  Crazy

а тези слингове от бебе.то дали са готини - и колко струват,че аз явно съм пълен незнамсикакво и не намерих цени   ooooh!

катя, добре че сте се разминали добре - всички много трябва да внимаваме  Peace  по едно време на бременностите спомняте ли си как бяхме нападали аз,кимба и кой още
  Rolling Eyes

# 234
Хайде и от мен малко снимки

Супер среща беше, дано стане традиция да се виждаме по-често Simple Smile

Леле аз изпих  2   beer2 beer2 бирички и едвам се прибра до нас, омекнаха ми краката Embarassed добре, че живеем наблизо.  hahaha

# 235
ниночка - а колко се роди Мира?

# 236
а да - 48см & 3400   Heart Eyes

# 237
Леле аз изпих  2   beer2 beer2 бирички и едвам се прибра до нас, омекнаха ми краката Embarassed добре, че живеем наблизо.  hahaha

отвикнала си:)

# 238
още ли си държите дюшечетата на бебенцата повдигнати откъм главата? и докога? 

# 239
да се оплача.................. Тедата и мъж ми спят... но аз и бебето - не. опъва се... коликите се завръщат...бахти.. не мога да си държа очите отворени.

Общи условия

Активация на акаунт