Хайде, МАЙче, завърти тумбак - да зарадваш мама,тати пак

• 10 484
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
още ли си държите дюшечетата на бебенцата повдигнати откъм главата? и докога? 

това за да не се задави ли се прави? нищо не повдигам... в смисъл матраци де....изби ме на простотия Mr. Green

# 241
Отписвам Даяна от състезанието за бузки (не че си няма де  Mr. Green) леле яд ме че не дойдохме ...

# 242
Да моето матраче е все още повдигното ,че Мая повръща все още , оли спи ми се две не виждам

# 243
аз не мога да се оплача - камен спа от 10 до 7 само с едно събуждане в 2 да кльопане. и то толкоз бързо го направи, че чак не усетих, че се е будил  Mr. Green да не говорим, че след това пак заспа и сега още спи  Shocked
виж, филков може да се оплаче - трамбова надолу-нагоре по стълбата зарад петра 6 пъти. и това само до 2 часа. след туй се предаде и се ската на матрака в нейната стая. хич, хич не ми е мъчно за него - лоша жена, лоша жена, лоша жена  Mr. Green

ние отиваме да си аправим седмичния пазар докато не са плъзнали бабите по супемаркетите. после ще ходим в комо- младост, така че ако някой има път натам - да свирка. телефонът ми е нейде по-напред из темата.

а за пазара - от ла редут купиш повече от /май/ 20 неща. другото е лесно - събираме се някъде /може и у нас/ и за 10 минути сме готови. само преди това се уверете, че има вашит номера. аз лично пазарувах дрешки за другата година - за тази децата вече са напълно обзаведени. да не кажа и за зимата. така че се нахвърлих на пролетно-летни неща за 1-1.5 години /камен/ и 2.5-3 години /петра/  Wink

# 244
Ъъ, Ниночке, цените на слинговете ги пише в самите описания под разцветките...50 лв. Peace
Изглеждат добре , наистина, но не знам..друго е да го видиш , понякога цветовете не отговарят на реалните и пр.

А онова пространо упътване за линк към снимка бг го махнах , понеже си има доста по-лесен начин.(Опцията " Копирай адреса на албума") Mr. Green

# 245
  • София
LadyLou, много хубава снимка съм ви направила Heart Eyes. Айде сподели как направи този ретро лук, моля.

# 246
Дори не съм ползвала фотошоп LaughingСамо Майкрософт Офис Пикчър Мениджър(малии,как звучи на кирилица Crazy), заиграх се с разните там опции за потъмняване,изсветляване и пр. Twisted Evil

# 247
а за пазара - от ла редут купиш повече от /май/ 20 неща. другото е лесно - събираме се някъде /може и у нас/ и за 10 минути сме готови. само преди това се уверете, че има вашит номера. аз лично пазарувах дрешки за другата година - за тази децата вече са напълно обзаведени. да не кажа и за зимата. така че се нахвърлих на пролетно-летни неща за 1-1.5 години /камен/ и 2.5-3 години /петра/  Wink

майче ако се решиш на такъв светъл подвиг, аз съм на линия
много ми е трудно да се ориентирам, че с френския не съм на ти  Sad, особено с тяхната номерация та може да имам нужда от малко хелп

малкия днес ме разби от 20,20 ч та чак в 4,30 сутринта - направо невероятно, за първи път пропуска нощно хранене newsm44 дано продължи така

# 248
Здравейте и добро утро  Heart Eyes

явно вчера повечето от нас са били на слънчице, което е супер и за нас и за децата  Joy в този ред да се оплача малко ...... нашата баба (прабаба на Павел) ни видяла да се разхождаме и казала на майка ми, че и двамата с мъжа ми имаме нужда от разходки ...... а уж има само 15 градуса видимост и то само на едното око  Joy ама и ние си направихме голяма разходка  Laughing

гледах снимките на софийските мами - супер сте всички - много сладки бебета - само да ви радват и да са послушни

сега мога и аз да поразкажа за варненската срещичка - ние бяхме по-малко - но бяхме много приказливи, а децата много послушни, чак не им се чуха гласчетата. на срещата се появиха Катя Н с бебе Габи и батко Преслав, caisa с бебе Мирела, Дидка Д с бебе Габи, bodil с бебе Мая, аз с Павел и Дана - за начало самичка, но после и с Боян. На нас ни е за първи път и обсъдихме почти всичко за бебоците, чак не остана много време за кафе. На мен лично ми беше много приятно и се надявам да се виждаме по-често. Откарахме почти целия ден, но и морската градина предлага много място за разходки  Heart Eyes
ще кача снимките и макар че сме повечето в седнало положение - на следващата ще покажем как палуват децата и колко чаровни усмивки имат всички

# 249
  • София

майче ако се решиш на такъв светъл подвиг, аз съм на линия
много ми е трудно да се ориентирам, че с френския не съм на ти  Sad, особено с тяхната номерация та може да имам нужда от малко хелп

малкия днес ме разби от 20,20 ч та чак в 4,30 сутринта - направо невероятно, за първи път пропуска нощно хранене newsm44 дано продължи така

Добро  Heart Eyes айде и аз искаммм че си харесах две три неща, ама невидях дали има моя номер  ooooh!
majceto как се изчислява номера кой техех отговаря на наш  / ама как го написах  ooooh!Embarassed Embarassed Embarassed

# 250
Оххх, мами!!!
Как кърмите навън? Днес се престраших да направя първия си опит, но си остана само опит...толкоз ме е срам, а знам, че е най-естественото нещо на света, ама...

Прекрасен ден от мен!

# 251
Gligi и аз се притеснявах първите няколко пъти, може би защото бях сама. Съветвам те да си намериш компания, за да се чувстваш по-сигурна, най-добре да са други майки, които кърмят. Но дори и да не намериш не се отчайвай. Като кърмиш си гледай детенцето, не се оглеждай да видиш дали хората, които минават те гледат. Ще видиш, че след няколко пъти ще спре да ти пука за всички, които се разхождат около теб. И най-важното - повтаряй си, че детето ти е най-важно, ти правиш това за него и никой няма право да те упреква и да ти казва, че е срамно.  Peace

# 252
Да. PeaceПрава е Валентина.
Странно защо разни мацки се разходжат по улиците с деколтета до пъпа и никой не вижда нищо лошо в това, но една кърмеща майка е принудена да се крие като къртица Confused

# 253
  • България
Бургаски мами, имате ли уговорка за кафенце в понеделник? Може да се престраша и аз да дойда  Laughing

# 254
не знам какво да те посъветвам. аз явно съм супер безпардонна в това отношение - хич не ми пука. е, гледам да не мятам цици супер показно и демонстративно - една тензухена пелена върши добра работа - ако някой се вторачи в теб, разбира какво точно правиш, но инак си прикрита и не се набиваш твърде на очи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт