Декупаж (салфетна техника)- 4

• 47 599
  • 354
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Знаех си че съм виждала тук някъде нещо подобно, ама аз на последък съм една   animal085
chiges тук вече разискахме въпроса за шкурка или хартия и аз се бях отказала от шкурката ама ти като казваш че става ще взема да пробвам, че с тоя хартия имам кофти спомени от мазането с боя  в пукнатините на двуфазен кракъл и търкане после ...
КАМПАРИ ааааааа, къде се дяна?

Последна редакция: чт, 19 юли 2007, 16:07 от madlena

# 151
Капрари, кога стана Кампари?
Мерси за инфото.  bouquet

# 152
Момичета имам въпрос- вчера почнах една рамка и като стигнах донякъде ме осени идеята, че ще изглежда много по- добре ако изглежда "стара" имам предвид не напукана, ами все едно боята се е изтрила на места и отдолу прозира друга боя, че въпроса ми е как се прави този ефект, надявам се да разберете какво имам предвид и някой да обясни как става?
Мираж мерси разгледах подробно, сега чакам само някой до ходи до Варна, а защо ми се струва че беше говорила нещо за пращане по куриер с наложен платеж, ако е така я обясни как?

Да Мадлена с куриер става мн.бързо-пращам ги и до 2 дена ги взимаш-плащаш при получаване,таксата не знам по какво се определя от големината на пакета или растоянието.До Свиленград досега беше най-високата такса 7 и нещо.Пращаш ми само адреса си или тел.

# 153
Днес ми хрумна нещо. Като се стопи желатина и поизстине, не мога ли да го смеся с боята (нали е акрилна, трябва да може да се смеси) и да мажа със сместа. Какво ли ще стане?newsm78 Някой да е опитвал или чел за такова нещо? 

# 154
 Thinking струва ми се, че е важно да са отделни слоевете...

# 155
bushkata мерси за превода, точно го разпечатах и тръгвах по колегите да превеждат, твърда хартия казваш  newsm78, със шкурка дали няма да стане по лесно и по бързо?

С шкурка има опасност да свалиш и двата слоя .
Няма да стане толкова ефектно.
Поне така мисля без да съм пробвала.

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 00:39 от goldenova

# 156
Вече са ти отговорили  Embarassed.
щом  chiges има опит със шкурката, тогава давай смело . . ., успех и после да покажеш.

# 157
  • Добрич
Момичета, искам да изкажа моето възхищение от всичко, което споделяте и творите тук! Поздравления за всички!  newsm10 newsm51 Атмосферата в тази тема е много приятна и много вдъхновява. В момента чета старите теми и се надявам след време да взема участие при вас!  Wink

Хубав ден на всички!   bouquet

# 158
  • Бургас
Ето го резултата от вчерашната ми анкета  Mr. Green, не използвах шкурка а домакинска хартия, но боята беше почти изсъхнала, не напълно
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=130412

# 159
Ами, много добре е станало.

# 160
  • Пазарджик
madlena, браво!   bouquet
Много ми хареса!

# 161
Добре се е получило, браво. Ама каква е тази домакинска хартия, че на мен пък не ми стана ясно. Пък аз преди малко ходих да видя каква точно е шкурката и на гърба и имаше два номера- единия е 220, а другия 637, но мисля че първият е номера на шкурката. Абе важното е, че е станало  Heart Eyes
Пък днес видях нещо, в което съхраняват близалките- дълбока кутия с капак, метални, имаше и дръжка. Попитах какво правят кутията, след като свършат близалките и как така не се сетиха да ми а предложат, направо не знам  Grinning

# 162
  • Бургас
madlena , много добре се е получило!
А ето и новите ми рамки http://radinna.multiply.com/photos/photo/3/59
http://radinna.multiply.com/photos/photo/3/60
http://radinna.multiply.com/photos/photo/3/61
Пеперудите са върху горната прозрачно част на една папка.

# 163
  • Бургас
Радина много добре са станали и двете рамки, професионална работа  Mr. Green, ще го пробвам и аз този триизмерен декупаж, теоретично съм се подковала остава само практично  Twisted Evil
Домакинската хартия са тези рула дето се ползват в кухнята да попиваш и бършеш разни работи, тя е по грапава от тоалетната за това се спрях на нея и по моя скромна преценка със шкурка ще стане твърде грубо ш надраскано

# 164
  • Пазарджик
radinna, страхотни са ! Поздравления!
А да ви се оплача - в нашия смотан град няма никъде хубави салфетки - само в един магазин продават на бройка, ама няма никакъв избор  Crossing Arms
Ще видим сега като мина през Бургас  дали ще има нещо интересно  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт