Декупаж (салфетна техника)- 4

• 47 336
  • 354
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Мираж и аз няма да откажа на такъв сервиз  Heart Eyes
Ей къде сте всички- творите а? На мен ми е скучно и се чудя какво да правя  Crazy

# 256
 Laughing  как позна!

# 257
  • Бургас
Хвърлих боб  Joy /абсолютно съм откачила вече  Crazy/ Гадно е да се на работа като всички други са в отпуска, а още по гадно е и че нямам работа в момента ... /сори за спама в темата/

# 258
madlena, здравей. Искам да ти кажа, че много ти харесвам нещата и да те попитам какви материали си използвала за изработката на тази хубост, която виждам най-напред в албума ти?

# 259
  • Бургас
За бурканчето ли говориш? Ако да- то е доста просто- обикновен буркан от някакво сладко беше.., първо е боядисано със златно /акрилна боя/, изсъхва, мажеш кракъл /обикновен, не двуфазен/ изсъхва и отгоре бяла боя- можеш със сушоар да помогнеш на пукнатините а може и да чакаш около 2 ччаса, и накрая след като се е напукало и изсъхнало лепиш избрания мотив, салфетката е тъничка и пукнатените прозирап през нея и създават илюзия че и тя е напукана и най накрая, ако искаш лакираш

# 260
 didi mum, мерси за окуражаването и ... страхотни неща си направила
mirage72, направо нямам думи. Абе колкото повече гледам, толкова повече се отчайвам, че ще ви стигна.

# 261
madlena, направо не мога да повярвам,че е буркан, толкова е красиво

# 262
  • Бургас
orkud невероятно но факт, това е основната магия на декупажа от обикновени неща стават произведения, айде освобождавам ви от присъствието си да понеделник, ползотворен уйкент желая на всички

# 263
mirage72, пращам ти вече 3 съобщения, но явно не правя нещо както трябва. Ще вляза във форума в понеделник,дано тогава се разберем за поръчката

# 264
didi mum, много са хубави нещата ти, а производителността ти е просто завидна! Simple Smile
mirage,  сервизът е великолепен- направо за изложба! newsm51

аз продължавам с експериментите, макар че тези дни нямам много свободно време http://www.snimka.bg/album.php?album_id=151366&view=1&photo=41

# 265
МИРАЖ страхотен е сервиза, аз все още не се престрашавам да работя на стъкло.Fansi N сега имам свободно време от доста време насам,и го използвам за декупаж Heart Eyes а и повечето  неща бяха само започнати от 2-3 месеца и сега ги довърших!Като съм започнала ето още неща http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150598   Mr. Green

# 266
Fansi N как мойах да забравя  bouquet страхотно е шишето,много хубаво е станало !

# 267
Много красиви са последните неща - "ракличката", а слончетата са ми точно по вкуса  Hug

# 268
Точно такива слончета щях и аз да лепя, но инерцията ме отведе в друга посока.
Абе много хубави неща правите вие, направо не ми се пипва нищо вече

# 269
Еее, chiges, недей да скромничиш, виждала съм и твои много хубави неща Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт