Декупаж (салфетна техника)- 4

• 47 335
  • 354
  •   1
Отговори
# 270
http://prodecoupage.com/forum/20-96-1
вижте майстор клас на керемида
италианки много работят вьрху тях ,повечето изработват такива кзщи

Последна редакция: сб, 28 юли 2007, 11:25 от ra4eto

# 271
  • София
Отдавна не бях влизала в темата Confused Страхотии сте сътворили - Браво!!!   bouquet
Аз сигурно чак наесен ще имам време да правя каквото и да било  Sad

Мадлена, прати ми на лични линк към албума ти, за да кача новите в сайта  Peace

И въобще - който иска да му кача нещо, ще помоля да ме подсеща на лични, че не смогвам да следя всички новости  Hug

# 272
Вие на каква цена купувате салфетките?
Аз вчера бях на пазар и видях страхотни салфетки.
Цената им беше 4 лв. и 3.6 лв.
Имаше страхотни мотиви както и на цветя, така и  детски с мотиви от  Дисни.   
Нямах възможност да взема, но при първа възможност съм си наумила да си купя.                                                                             

# 273
аз предпочитам на бройка по 0.25лв и 0.50лв от някои книжарници,но най -голям избор на сльнчогледа

# 274
  • София
Вие на каква цена купувате салфетките?

Между 1.60 и 4.00 лв за пакет, в зависимост от фирмата Confused По тази причина, ако ще ми трябват само 1-2 салфетки от вид, предпочитам на бройка - в Слънчоглед са 0.25 - 0.50 лв.

# 275
  • Варна
Бързам да те успокоя ,че за сега нямам намерение да си сменям ника.Зимата ...ще видим!Може да стана Ракия с туршия. Mr. Green
rotfImbo

# 276
 Ее върнах се от Силистра и се наплажувах и кво гледам пчеличките работилиии,браво на вас момичета,а пък аз мързелувах.Fancy i didi mum великолепни са ви творенията smile3501 newsm51.Кампариту тия работи дето си си харесала че са чудни чудни са викам ама ги нямам засега-цената им е соленичка80лв.-100лв. затова/но ако има интерес ще доставя разбира се/.Първият шкаф е с 3 плъзгащи чекмеджета и телени мрежи.Вторият е за дискове .Има с 2  и 4  чекмеджета вариант,но не плъзгащи  45лв. -60лв.

# 277
здравейте!
сега ви откривам и съм направо очарована! записвам се за темичката и започвам да се уча!  Hug

# 278
didi mum, страхотно е newsm18 newsm18 newsm18
Fancy N очарована съм
Успях да завърша шкафа, но ще го покажа другата седмица.
мерси на ra4eto за линка, защото мислех да правя една масичка с фалшив мрамор и сега видях още тънкости

# 279
Първият шкаф е с 3 плъзгащи чекмеджета и телени мрежи.

А отгоре отваря ли се?

Вторият е за дискове .Има с 2  и 4  чекмеджета вариант,но не плъзгащи  45лв. -60лв.

Вторият ли има вариант с 2 и 4 чекмеджета?И какво означава  не плъзгащи?Как се отварят тогава?

Цената наистина е солена ,но много ми харесват. Rolling Eyes

# 280
                                                                    Бургазлийки,

Бягайте към Армстронг ако ви интересува поч за 3D  ефект.Днес бях там и си купих. Около 6 и нещо беше.Хубави салфетки пак няма-все същите стари и еднообразни. Rolling Eyes

# 281
Момичета, какво точно е  рисовая бумага  и може ли да се намери тук

# 282
  • Бургас
Кампари и за какво служи сега това чудя, я обясни преди да съм хукнала, моля
А да кажа че моя 3д декупаж е пълен провал, пробвах както каза Радина с горното на една папка, обаче мотива ми се разлепи като почнах да нагрявам, пробвах и с двете лепила които имам и все така става  #2gunfire
Забравих orkud това и ръчна хартия, виждала съм някои неща направени с нея и става супер, но трябва да е от най-тънката, аз чакам в Армстронга да получат от нея и ще се похваля ..

# 283
Трудно е за обяснение, Мадлена.Общо взето създава впечатление за 3D ефект  или го подсилва.При рускините съм виждала разни неща дообработвани с такъв поч.Ефектно е.
   Orkud, рисовая бумага, у нас може да се замени успешно с хартия от обувки. Писах вече веднъж, че в руските форуми съм виждала .
В Армстронг и да докарат сигурно ще е скъпа.Много скъпо продават тия гадини!Използват, че са единствените в града и си разиграват коня както си искат.

# 284
  • Бургас
На мен ми казаха цена около 2-3 лева за лист, а той е доста големичък може би нещо като 40-50 см. или нещо такова, а аз съм си я навела на пръста тази хартия да пробвам със стъкло, по точно чаши и чакал ли чакам да я донесат ........
А Кампари малко по надолу от Армстронга има още едно магазинче за художници, точно отстрани на църквата, по нагоре от Пиреус банк и там има интересни салфетки от време на време

Общи условия

Активация на акаунт