Декупаж (салфетна техника)- 4

• 47 616
  • 354
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Уна много добре е станала кутията, аз лично не видях набръчкано, ти цялата салфетка ли сложи или голям мотив? А за релефа на кутията мисля че в някоя от предходните теми някой беше споделил че обвиви първо с бинт кутията като лепи с някакво универсално лепила, имам го като идея но не съм го пробвала и не мога да кажа какво става
Момичета всичко което сте показали и много хубаво, о а бутилката на Кампарито ми хареса, тази релефна паста от дее и за какво служи, само за ефект ли?

# 196
цялата салфетка сложих
хареса ми като цвят, а и ми се видя сложно да режа мотиви  Embarassed

# 197
Аз облепих една метална кутия ,която имаше релефен надпис с домакинска хартия на 3-4 пласта и така избегнах и боядисването с бяла боя

# 198
  • София
Момичета,страшни красоти сте сътворили.  bouquetСледя ви от самото начало на темата.Аз опитах декупаж по Великден,но сега пак ме запалихте.Събрала съм идеи,материали и почвам да творя.Искам да помоля някой да ме насочи как се добиваше старинен ефект.Може и на лични. Simple Smile

# 199
  • Бургас
Генико в последните страници на настоящата тема на дълго и нашироко се дискутираха видовете кракъл, използване на свещ и желатин и т.н. за състаряване, прочети и ако нещо не си разбрала питаи с удоволствие ще ти обясним, и чакаме да покажеш какво си сътворила   bouquet

# 200
  • София
madlena,мн. благодаря за бързия отговор Hug  bouquet

# 201
  • София
...  тази релефна паста от дее и за какво служи, само за ефект ли?

Да, за ефект се използва. Сетих се, че преди години, когато още нямаше у нас релефни пасти, доста успешно за целта ползвах теракол - още се подмятат из къщи 1-2 неща правени с него и са си здрави  Peace

# 202
Уна аз такива неравности по кутии и бутилки ги изравнявам много успешно с релефна паста,но както казва Мадлена ако имаш подръка теракол/опитай и с кит/ може с него.А според мен кутията ти е страхотна не я разваляй с кракле,така е мн.свежа  bouquet

# 203
Сори ,Дъждец а не Мадлена исках да кажа-от тези горещини мозъкът ми е чорба ooooh!

# 204
Един часовник - пълна промяна:

преди

след

п.п. Това са портокали. Явно снимките ми са толкова лоши, че една позната като ги видя, ме попита какви са тия орехчета...  Sad

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 11:41 от bushkata

# 205
Ето с какво се занимавам вече два дни.
Все още не съм го завършила защото не е лакирано.

Виждам, през тия два дни (а дали са два?!  newsm78) ,през които не съм писала големи красоти сте направили пак!Браво!

Много се радвам, че постоянно нови и нови момичета се присъединяват към нас. Grinning
За следващия конкурс ще сме повече. Wink

# 206
Има-няма и подхвърлите някоя нова идея. Сега пък релефна паста  Crossing Arms
Bushkata часовника е страхотно преобразен  Heart Eyes
Уна кутията е станала супер, и аз мисля че няма нужда да слагаш допълнителен ефект. Много е свежа  Peace
Кампари вижда се че ти е дошла музата вече  Mr. Green

# 207
  • Бургас
Кампари много свежа е станала масичката, и супер се връзва с интериора в детската стая, отгоре боядисвала ли си или плота си е такъв?  newsm78
Забравих да кажа че часовника и на мен ми харесва станал много по интересан

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 14:58 от madlena

# 208
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150598  mnogo sa  hubawi ne6tata,o6te 2 kutii ot men ,sorri no kirilicata mi ne raboti,dano  doutre da q oprawq. Blush

# 209
 za wa6ite goworq ne za moite newsm62 Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт