Декупаж (салфетна техника)- 4

• 47 616
  • 354
  •   1
Отговори
# 240
Сега ако ми кажеш ,че си купила и салфетка със Спайдърмен ще те обичам  FOREVER.Малкия е голям фен на въпросния. А тук, в Бургас, знаеш ,че от детските салфетки има само барбенски.

# 241
Мираж, ей тези неща ме интересуват  най-много.Какви са им цените?

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 11:40 от Анонимен

# 242
 Hug Mного се радвам че ви хареса къщичката!Птичките ги взех от Метро,там ровя като кокошка из кашоните чак ме гледат на криво Twisted Evilа мъжът ми се прави че не е с мен Joy.Мираж и аз така си мислех че ще са за на есен ама Mr. Green зарязах си децата при бабите и се развихрих .Искам и аз цени и да си избера още неща.  Мисля, че кутията беше около 10 лв защото и аз си взех.Кошчето и буркана са страхотни!Имам оше неща за показване но по късно  да ги снимам,и ще кача салфетки.Къщичката е за терасата ако някой си я хареса да се настанява в нея Grinning.

# 243
 Shocked искам и аз цени много са хубави ,но не ги видях в магазина.

# 244
  • Бургас
Спайдърмен нямаше - само Батман. Спайдърмен има в Смарти-парти, а в Бонжур има Маккуин от "колите", но нещо не се навивам да дам по 4-5 лева за цял пакет, като ще ползвам 1-2 салфетки само

# 245
Момичета, стискайте ми палци. Започнах един шкаф, който не се притеснявам да изхабя. Ако се получи интересен ще ви го покажа.

# 246
Момичета, стискайте ми палци. Започнах един шкаф, който не се притеснявам да изхабя. Ако се получи интересен ще ви го покажа.
Давай смело!

# 247
# 248
  • Бургас
Кампари ти направо мебели искаш, бе жена, трябва ТИР да ти ги

носи  Laughing
Айде сега сериозно ако искате казвайте какво искате от Мираж, аз ще запиша и после ще и го пусна на лични, а за адрес на доставката пак си предлагам услугите на моя служебен по цял ден има някой, ако имате други идеи споделете ... /Мираж нямаш ли дивани, спални и т.н.- не се стърпях  Mr. Green Whistling

# 249
Красоти!

Пак да задам тъпия си въпрос - как точно лепиш цели салфетки, без да се сбръчкат? аз не мога, хем ги мажа на етапи...

# 250
 Laughingабе бръчкат се ама малко!лепя ги наведнъж като много леко опъвам където се нагъне Peace

# 251
Laughingабе бръчкат се ама малко!лепя ги наведнъж като много леко опъвам където се нагъне Peace
Явно имам още хляб да ям, докато ми се получи...но не се отказвам Simple Smile

# 252
Такааа първо да каже че всичко много ми харесва, ама направо не се трайте от къде ги вадите тези страхотни салфетки, позеленях от завист  Mr. Green /птичките направо са ../
КампаритУ и аз първите сто пъти не успях да открия цените ама после видях че са встрани и трябва да мръдна страницата ама както казах вече напоследък съм една офцъъъъъъъ, но наистина няма цени на всичка, аз си харесах една кутия за бижута на два реда единия се вдига на горе или нещо подобно, Мираж сега е момента да кажеш цената и освен това знам че имаш салфетки и хартия я качи малко снимки че като поръчваме да е от всичко  Twisted Evil
А аз моите салфетки ще ги снимам и в понеделник ще кача снимки, Дъждец ако иска и има възможност може да ги качи  после в общия сайт /знам, душата че ми обясни как става ама съм тъпааа и не успях/
Яйде че се уляххх
Мадлена,споменатата кутия/мисля че разбрах за коя става ?/ я имам ако не се лъжа е 12,00лв.
Имам нови салфетки,които трябва да снимам и кача,но чак в понеделник че заминавам утре за Сс.
А ето един трансфер ,който бях забравилаhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=157144 и последната ми работа-сервиз от 8 части с мозаечно кракле и брокатена боя

# 253
 пардон ето пакhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=157144

# 254
  • Бургас
Леле,   didi mum , много са красиви - наистина си майстор на лепенето на цяла салфетка  bouquet

mirage72, Много е хубав сервиза - тава поръчката за Испания ли е?

Общи условия

Активация на акаунт