Корема май голям е доста вече и се крие в него НОЕМВРИйското човече!

• 12 265
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте за днес.Аз вчера като си взимах душ,реших че имам някаква тежест в коремчето долу и че нещо шийкото но моткото ми е скъсена и...веднага във ВИТА.Тъй като мойта лекарка е в отпуска и ме прегледа друг лекар,който за голяма моя радост ми каза,че няма нищо притеснително. LaughingПоказа ми бебчо,който по размер на главичката върви точно с една седмица по-голям.Каза,че вече е около 700 гр.+-50гр.и си понатежава.Освен това на мен ми се стяга коремчето от време на време,но не е болезнено.Това нормално ли е според вас?Това стягане е за съвсем кратко.Аз от една седмица съм много притеснена,понеже хазаите ни предупредиха да освободим квартирата до края на август.Времето е малко ,а тук сме от 7 години.Много тъпо и притеснително.Сега за месец и половина ще трябва да изтеглим кредит,жилище,местене и т.н.....Май стана много дълго

# 181
bilba1,сега ли ви сервираха тая "новина" за местенето smile3515,как не ги е срам! За толкова малко време как ще успеете да изтеглите кредит,да купите жилище,да го обзаведете и изчистите,че и за малкото да пазарувате...

# 182
sladurka точно това ме доведе до това състояние да имам контракции.Сега се чух с мойта си лекарка и тя ми каза да пия магнезий.Как ще се справим за това време просто незнам.

# 183
Сладурка, нямай грижи за таткото. И нашият беше много искащ момченце и до последно се надяваше горкия, ама не го огря ( първия път). Сега обаче е голяма любов. Така че нямай грижи, подхода ще си дойде с времето и ще видиш колко много ще се занимава и с момиченце. Че те не могат ли да редят конструктури, я!

Билба, какви са тези хазаи бе? Как имат сърце докато си бременна да ви изкарат, направо да им се чудиш на такива. А толкова време сте били там. Не могат ли да направят компромис поне за няколко месеца?

# 184
здравей те нямаше ме няколко дни и вие толко много сте исписали.Искам и аз да изкажа възмущението си от тези хазяи #2gunfire

# 185
  • София
bilba, разбирам те как се чувстваш, аз бях в същата ситуация преди няколко месеца и знам колко е отвратително. Само не се притеснявай, ще видиш, че нещата ще си дойдат на мястото  Hug
Дес, юл4е мн.готини снимки, а малките са големи сладури...пу,пу Wink

# 186
Освен,че ни казаха да освободим,казаха че знаят отдавна но им било неудобно...Нямам думи и то при положение,че всеки ден се виждаме(живет под нас) и сме били винаги точни с плащанията.А аз се побърках.Вече бяхме измислили освежаването на жилището и покупките,но....Идиоти колкото искаш.

# 187
Че да бяха изчакали да родиш, за да им бъде по-удобно да ви изгонят  ooooh!  Нямам думи.

Аз вече се чувствам като пумпал - не толкова от напълняване, колкото от разширяването на таза и от схващане. Мога да спя само на гръб, щом се обърна настрани и почват да ме болят ставите. Сега е лесно, щото бебсън е още малък, но не ми се мисли какво ще е по-нататък.

# 188
bilba казаха ли поне каква е причината, въпреки че щом плащанията са били точни  Thinking просто казано отвратителна работа

# 189
Причината е,че синът им вече искал да живее самостоятелно и иска от началото на новата учебна година е в този апартамент.Нямам думи простотията им е невероятна.

# 190
  • София
Привет, момичета! КАк сте?

Дес, малката е страхотна сладурана. По повод моето амнио, за което ме попита - наложи се поради резултата от БХС 1:125. А за лежането - превантивна мярка, по-добре е да се полежи след това. А и е кефско мъжът ми да се грижи цели 3 дни за мен, а аз само да си лежа. Отгоре на всичко наште взеха Ивето. И си починах така, както не ми се е случвало от години! Mr. Green

Ани, просто преди си била много слаба, а сега сигурно си станала като повечето жени, та затова не са разбрали, че си бременна. Така или иначе и преди, и сега изглеждаш страхотно! Peace

bilba1, ужасна история с тея хазяи! Наистина нямате почти никакво време, но се надявам да се справите!

Момичета, четох набързо и ако съм пропуснала нещо важно, моля за извинение. Утре ще се включа по-подробно. Желая ви лека вечер без никакви дискомфорти! Hug

# 191
не знам как мислят тези хора  newsm78,нямат елементарни съображения,да не мислят че са нещо повече.А това за сина им мисля че са били наясно от много одавна  Closeоще повече като знаят в какво положение сте би трябвало да ви кажат още щом са го решили.Кажи как може да има такива хора  #2gunfire #2gunfire най важното е ти да не се отчайваш,трудно е но ще се справиш

# 192
Билба,всичко ще е наред,погледни откъм положителната страна.Няма да пълните гушите повече на неблагодарни хазяи,а ще си имате ваше жилище,стискам палци всичко да мине бързо и безпроблемно.Ама ти си за бой,бива ли така да се притесняваш,че да предизвикаш болки,аааааааа Naughty Между другото имам прияелка (от форума се запознахме),с която хазяите постъпиха по същият начин,ако щеш вярвай даже и причината беше същата - синът се връщал и щял да си живее в апартамента Wink.И ги изгониха милите като се роди малката на 2-3 месеца беше #Cussing out
Абе аз казвам в такива случаи всяко зло за добро Peace
Клер,благодаря ти и дано всички приключи скоро и незабелязано Praynig Wink
Карамелчето нещо зачезна newsm78 Диана и нея не я виждам тези дни,сигурно е заминала закъдето казваше да си починат малко Thinking
Аз днес да ви кажа пък какво измайсторих Grinning - курабии.Ама по какъв повод само..... Съседите дали на малката домашни курабии и тя естествено не ги яде и аз си викам "я да опитам" (да не ми отслабне д-то Mr. Green) Лелеее като ми харесаха,а по принцип откакто съм бременна хич не харесвам сладко Sick И си казах ще меся.Купих каквото ми трябваше,намрих рецепта от готварския и сътворих курабии за целият китайски народ Crazy.Почерпих всички деца по улицата и има за цяла седмица още,мани мани какво ще ги правя незнам,а на мен вече съвсем ми се изпари меракът да ги ям.Ако на някой му се дояде да заповяда черпя Grinning Joy

ХАйде чао че много се разприказвах Embarassed

# 193
точно 3 минути изминаха от както не съм си мислила за хапване и ето сега ми се доядоха курабии Embarassed Embarassedдане говорим за ядене моляви се,а само да попитам от тези леко дъвчащите ли са (аз за такива умирам и искам рецепта ако е удобно)  chef

# 194
Дес, моля те метни една курабия насам, че ми се прияде, а каквато съм схваната в кухнята ако започна сега да ги правя тъкмо за утре сутрин ще са готови.  chef Шегувам се, да не се притесниш, не ми се прияжда толкова бързо (за щастие)  Joy
bilba, какви са тия гадове.  #Cussing out Дано сте им оставили поне 500 лв. неплатено парно. Ние никога не изчистваме сметката за парно - ако ни изгонят внезапно ще имат бонус. hahaha Ще стискам палци за кредита. Ние есента опитахме, но накрая излезе, че щом нямаме много пари накуп не става. Дано нямате проблеми.  baby_neutral А на любезните ви хазяй ....  #2gunfire Но каквото и да става, не позволявай да се случи нещо с бебчето - жилища много, а съкровището което носиш е единствено и неповторимо.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт