Юлското човече стана на годинка вече

• 11 837
  • 301
  •   1
Отговори
# 135

bdbaloni Two Hearts newsm67Честит 1-ви Рожден Ден на: Бойко на мама delfinche, Мартин на мама venka, Никола на мама Nadia77 и специални поздрави на Вяра на мама pepi111 и на Валери на мама isi_kam newsm67 Two Hearts bdbaloni

Пърли - браво на адаша  Hands Clap - направо си е проходил  smile3539

Последна редакция: ср, 18 юли 2007, 19:39 от Nita

# 136
Честит първи рожден ден на Марти, Бойко,Никола, Вяра и Валери!!!

Пърли, проходили сте, вече сте големи Hug
Ели, и аз това се чудех  newsm78
Jorjito, ми аз нищо особено не казах...май само да тръгне след нея

Днес Пламена нещо вдигна Т и й дадох Панадол..дано утре няма, че идва празника...само да не сме болни тогава Praynig

# 137
  • Варна
 newsm59 nbirthday Честит първи рожден ден на Марти, Бойко,Никола, Вяра и Валери!!  ura newsm38
Да растат много здрави и щастливи деца!
Иси специални поздрави за теб и Валери от мен! smile3525 Two Hearts
Жоржи на нас 16 ч ни е рано, защото по някога Тошко се успива до към 16:30-17:00, после яде, но аз ти имам телефона и ако случайно окъснеем ще ти звънна по-късно да се присъединим.

# 138
Честито проходили крачета на Митака и Каби  smile3501 Майки бебенцата ни вече се превръщат в деца  newsm09

Честито порастване на Мартин,Бойко,Никола,Вяра и Валери!  

Жоржи аз не съм я търкаляла питката  Wink

Нарина дано е от зъбките Т на Плами  Thinking

# 139
  • София
Честит първи рожден ден на Вяра, Валери, Мартин, Бойко и Никола!  bdbaloni

Венка, взимай пример от другите работещи майчета като pepi111 и dew, и по-често се появявай  Wink.

Рени, верно е, че вече не са бебенца, просто акъла не ми го побира как отлетя една година  ooooh!.

Пърли, и аз си задавам въпроса Яна проходила ли е, като само вътре ходи, а навън като никой не я държи - прикляка (но не пада, де). Но не се тормозя много, явно може вече да ходи, но й трябва повече практика, за да се отпусне. Вчера бяхме на гости в един по-широк апартамент от нашия и не можех да я хвана, а днес в къщи повече си лази.
А на пианото свири основно, като стъпва по него   ooooh! Rolling Eyes.
Научила се е да си поляга в кошницата за кола и там си стои, люлее се и само си привлачва разни играчки вътре  Laughing. Толкова ми е смешна, че й направих клипче.

Вчера се ядосах и реших да я оставя да реве, за да се учи да заспива сама. Плака около 20минути и заспа. Днес и утре според Спок също трябваше да реве и чак на 4-тия-5-тия ден да заспи без рев. Обаче тя днес спа само от 12 до 14 и й се спеше. Само промрънка и си заспа с дупето нагоре. Което много ме радва, защото хич не ми се щеше да я слушам как плаче.

# 140
  • Варна
Ех,тая Яна е голяма сладурана! Heart Eyes
Бета ,ние си имаме такава топка и аз за това ти дадох идеята,но останах учудена относно опасенията на таткото...Жорко така се кефи на топката ,макар че подаръка е за сестричката му.Като го снимам ще я кача . Peace

# 141
Честит първи рожден ден на Димитър! Мило дете, бъди здрав и усмихнат, радвай много мама и тати! С Гергана ти пожелаваме безгрижно детство и весели игри!!!

За щастливата мама jorji:

Честит рожден ден на Мина на мама Звънче!!!

Честито на проходилите дечица  running а на мамите да са им здрави краката!!!

Бета, голяма сладурка е Яна.

Нарина, дано не е нищо сериозно!  Praynig

Жоржи, за питката не мога нищо да кажа, че ние сме далече от прохождането. От скоро даже не иска да ходи и за ръка. Прави 2-3 крачки, сяда на дупето и почва да пълзи. Явно е по-лесно  Whistling

И за детските също не мога да кажа как стои въпроса, защото мен ме оразяха от тия прословути 18 лв.

Последните две вечери Гергана се събужда към 11 часа доста неспокойна. Никога не е правила така. Дано са зъбки  Praynig че тя няма нито едно зъбче все още!

# 142
Честит Рожден Ден на сладките дечковци

Димитър на мама jorjito,
Мина на мама Zvanche и
Пламена на мама Narina!!!

Мили рожденници, желая ви много щастие, усмивки, здраве и послушни родители!

# 143
 newsm59 Честит рожден ден на Пламена, Мина и Георги! newsm59

# 144
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО НА МАМА jorjito,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Мина И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Пламена

# 145
С ден закъснение искам да честитя първия рожден ден на:
Бойко на мама delfinche
Мартин на мама venka
Никола на мама Nadia77
Вяра на мама pepi111
Валери на мама isi_kam

Пожелава им весело и незабравимо детство, пълно със здраве, щастие и по мъничко невинни пакости!

Честито и на днешните рожденици:
Димитър на мама jorjito
Мина на мама Zvanche

Растете здрави  и палави,умни и разумни, весели и щастливи!

Мили момичета, това  е специално за вас:, за това, че сте дарили своите половинки с най-прекрасните деца на света. Радвайте се на всеки миг със своите слънчица.

# 146
  • Варна
Здравейте мили мами и бебоци Wink

И ние сме големи вече Laughing,не мога да повярвам кога мина времето Rolling Eyes
Ето скромна почерпка за наше здраве Hug

Честит Рожден Ден на Мина за Звънче!!!

Много щастливи,здрави и засмени да бъдат,душичките.
Думите не ми стигат,много съм развълнувана Embarassed

# 147
Честит рожден ден на Димитър на мама jorjito, Мина на мама Zvanche и Пламена на мама Narina, както и на всички които съм пропуснала предните дни  Embarassed, да бъдат здрави, весели и палави но не прекалено   bouquet
Ние бяхме за 2 дни на гости на селото не една моя приятелка и забелязах нещо интересно, след като пътуваме някъде Цвети захитрява става по активна, сякаш изведнъж повече неща и стават ясни. Последните дни въобще не иска да седи постоянно я държа да ходи насам натам, далеч сме още от прохождането но това е голям напредък.
Искам да попитам майките които дават пшеничени и др. ядки как ги правят защото остават доста шлюпчици които дразнят по гърлото а не намерих фини както при овесените.

# 148
Нан ще чакам да се върнат от море мама Дани иначе тя ми е първи помощник, мен хич ме няма,а искам и да пооправя качеството на видеото, ако може някакси вече,уж на чисто нови дискове записвахме и хич не е добро к-вото,а и са мнооого дълги незнам дали ще кача нещо,ще пробвам де! Wink

Аз като търкулнах питката на прощъпулника казах нещо от сорта: "хайде да си ми жива и здрава да тичаш ,давай мамо след питката" ,,трябва да видя на видеото какво точно казвам, но е нещо такова!Пожелание към детето да ходи! Peace

Честито на днешните рожденници Митко и Мина!

Моята мома е голяма любовчийка, Laughing одеве сме се напикали с комшийката от смях, то целувки то прегръдки и милувки(със единия близнак)!Смях голям!

Бай за сега!

Последна редакция: чт, 19 юли 2007, 13:13 от Eli83

# 149
Хи хи,Бета ти с фотоапарат ли снимаш? Голяма сладурана е Яна  Joy

Мами Плами празнува утре бе  newsm78

Честит рожден ден на Митко и Мина!
Жоржи за теб,мила !

Венка ти що така забегна,а ? Бързо тука  smile3521

Ели тези дечица целуват ли се ?   Joy

Общи условия

Активация на акаунт