Юлското човече стана на годинка вече

• 11 837
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
  • Габрово
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ!
Иси Hug специално за теб

# 121
Честит Рожден Ден на Вяра, Валери, Бойко, Мартин и Никола! Да са живи и здрави дечицата и много,много  щастливи.

Асе  smile3518 ,наистина е много хубаво,но и много тъжно,като се замисля,че ще остаряваме.

# 122
Момичета радвам се че ви хареса!Христо Фотев е един от най-обичаните от мен бургаски поети.Много обичам да се депресирам Mr. Green Wink и си го чета от време на време.Ето прочетете го цялото, защото си заслужава, а аз съм публикувала по-горе само част от него
http://narodnabiblioteka.info/read.php/hristo_fotev-na_mayka_mi.txt

# 123
  • Варна
Честит Рожден Ден на Вяра, Валери, Бойко, Мартин и Никола!А също и на тези които пропуснах през последните дни и по-специално на Яна и Ема!Весели игри и много здраве ви пожелавам мили дечица!
Мили мами това е за вас.

Вече съвсем не ми стига времето да пиша.След рожденните дни ,съботния прощъпулник на Жорко и севтето на плажа завършихме седмицата с уж шарка- от страна на Жоро и херпангина от Жасмина.Но аз нещо не му се доверих на доктора от спешното ,защото прегледа  малкия от 3 метра разстояние  и заключи ,че натам отивали работите т.е. към шарка. В понеделник го заведох при нашата педка и се оказа ,че е обрив  от някоя храна.И сега полудявам с двамата . Вместо да сме на плажа. #Cussing out

# 124
Честит рожден ден на Вяра, Валери,,Мартин,Бойко и Ники!   bouquet Да са весели и много щастливи дечица!само усмивки да има на лицата им и да радвата роднините си !

Честит рожден ден на Голеееми патерици на Емка на Попова!  
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Мами нека питам вас защото аз не знам, а все някоя ще знае,може ли от видео клип да се изкарат снимки,от рожденния ни ден нямаме нито една снимка, само снимахме с камерата на видео и от цялата еуфория никой не е снимал с фотоапарат,имаме си видео, искам и снимкиии! ooooh!

# 125
  • somewhere over the rainbow
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЯРА И ВАЛЕРИ! Heart Eyes Hug
Пожелаваме ви много здраве и усмивки, мили дечица!

Ели, мисля, че може от клип да станат снимки Thinking  Питай Мама Дани - тя ги разбира тези неща Peace  А ти я качи клипче да гледаме, какво си ги криеш Crossing Arms Hug
Ася, обожавам Христо Фотев /поезията му,де Mr. Green/...и Дамян Дамянов...
До скив Wink

# 126
Честито на всички рожденници които пропуснахме!
Честито и днешните порастващи малчугани.Много специални поздрави за Вяра и Валери.Растете здрави и усмихнати мили дечица!
  Hug

Иси,Пепи,това е за вас

ИвИчка,виждам те  Hug

# 127
  • София
newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ СЛАДУРЧЕТА БОЙКО,МАРТИН,НИКОЛА,ВАЛЕРИ И НА МАЛКАТА ГОСПОЖИЦА В КОМПАНИЯТА ВЯРА!С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ,СМЯХ Grinning,ХУБАВИ ПОДАРЪЦИ  Gift И ВЕСЕЛИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ  ura ПРЕЗ ДНЕШНИЯ ДЕН!

# 128
Честит Рожден Ден на Валери, Бойко, Мартин, Никола и Вяра!
Бъдете здрави и щастливи!

Честит празник на гордите майки и целите семейства. 

P.S. Никога няма да забравя как се роди Бойко почти във форума.  Wink

Ивичке, какво се криеш, мила, а не казваш кога ще черпиш?!? Hug
Лала кога се връща?

# 129
Момичета, я кажете на кое му се казва "прохождане"?? В понеделник вечерта след един бебешки рожден ден, пуснах дребния и той, гонейки ме през цялата стая, премина 40 кв. Това ли е? Вчера го пуснах в градинката и там потича бая, а днес сам ме пусна и направи една дължина по алейката. Та, ако е това, значи вече сме големи!  Grinning

Бета, виждам на снимките, че Яна има като нашето пиано. Каби много обича да свири на него и изпълнява команда "пусни музика на мама"!  Grinning Много, много сполучлива покупка!

Последна редакция: ср, 18 юли 2007, 14:44 от pearly

# 130
  • Sofia
Честито на всички бебоци които пропуснахме тези дни , т.е. седмици много здрави и щастливи да растът   bouquet

Честито и на днешните Бойко, Мартин, Никола
и по специално на Валери и Вяра
   love001

Two Hearts  dancing Желая им най-безгрижното , най-безоблачното и най-щастливото детство  dancing  Two Hearts

А за вас мили майки Иси и Пепи вие сте вече благословени , защото имате своите съкровища но въпреки това , това е моят поздрав за вас:

http://misli.hit.bg/blessed.html

# 131
Здравейте мили майчета и пораснали дечица. HugНе съм влизала във форума от "100" години, но днес като прочетох пожеланията за рожденния ден на моя мъник, ми стана толкова милооооо Laughing.Пожелавам на всички дечица родени в днешният ден , много здраве и детски смях  bouquet Heart Eyes.Специално поздравявам Валери на мама Иси Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Днес вече празнуваме, за сега всичко върви много добре, Марти е в настроение, как няма като подаръците валят Laughing
Мисля да посвещавам повече време на форума от тук на татък, защото наистина ми става много мило около вас Peace

# 132
  • Варна
Пърли,вие сте големи вече,бе Mr. Green.Прохождоне се води това и моя така проходи.Честити ви ходещи крачета. Heart Eyes
Ели,мисля че става ,но ти пак питай някой по-запознат Hug
Сузи_А,как сте сега?Ще дойдете ли в събота Hug

Мами я да ви питам,като се търкулне питката на прощапулника какво се казва newsm78

# 133
  • През девет земи в десета
Здравейте и от нас,нещо в тая жега нито ми се излиза навън,нито ми се седи пред компютъра Wink
Бебата обаче спи и реших да почина и аз малко!

Честит Рожден Ден на:
                   Бойко на мама delfinche,
                      Мартин на мама venka,
                   Никола на мама Nadia77,
                      Вяра на мама pepi111 и
                    Валери на мама isi_kam !!!
 Много радост щастие и най-вече здраве им пожелаваме!!!

Иси специални поздрави за теб,да цункаш Валери от нас с Цвети  bouquet  bouquet  bouquet

Пепи,Иси, за вас!!!

Пърли,проходил е юнака,браво на него Peace Честито!

# 134
  • Варна
Jorji,да чукна на дърво  за сега сме добре Peace.Обривчето вече почти изчезна.Ако не ни мине котка път  ще дойдем. Hug

Общи условия

Активация на акаунт