Юлското човече стана на годинка вече

• 11 837
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Честит Рожден Ден на Юл,Влади, Людмил и Марти!Да са много, много здрави и усмихнати за радост на мама и тате и всички който ги обичат!

Майчета, на вас пожелавам да отгледате с непосърваща усмивка малките си цветя! Това е за вас Hug:

# 106
Честит рожден ден на Людмил и Влади

Честит рожден ден и Имен ден на Маринка!

Да са здрави и весели дечица,хубаво детство и много игри!  bouquet  bouquet  bouquet

Ние вчера се скапахме от празнуване, но така и трябваше един път е рожденничка и именничка и кръщелничка на 1 годинка си само веднъж в живота,повече нямааа!Хихихи Mr. Green
  От сутринта като тръгнахме се натоварихме три майки с 4 бебета и в тон бонбон ни взеха здравето!То беше лудуване беснеене,ядохме торта играхме снимахме се ревахме,и така се измориха че всички бебета спаха навръщане!Майките пък бяхме като деца невидели играчки в тон бонбон са цяла планина!Поиграхме си и ние хубаво!
После малка почивка в къщи и от там с родата отидохме да се кръщаваме в най голямата жега!Попа пък си държеше на ритуала и с всяка най малка подробност ни доумори ,стори ми се дъъълъг 3 часа тоз ритуал!Юл рева като за световно!
После вече в ресторанта се разтопихме ,напихме и преядохме и така си приключи деня!
Юл получи много подаръци и сега имаме занапред мнооого играчки дрехи и пари за морето,всеки ден ако има рожден ден няма да е зле!
  Беше си най- хубавото преживяване,след раждането де,няма да го забравя!
Та така!
  Снимки дали имам незнам снимахме с камера,ако някой от гостите ми надада ще пускам,а от моя телефон каквото съм снимала ще видя!

Добре дошли на новите мами!  bouquet

# 107
Честит Рожден Ден на всички сладури.Много да са здравички и послушнички.

Специални целувки на Юл  love001  love001   love001  love001  love001  love001  love001
мили мами това е за вас

Ели това е за теб мила
п.с. имам много гости в къщи и не ми остава време за нищо ooooh!

# 108
  • През девет земи в десета
Здравейте и от нас,ние с Цвети преди малко станахме,че вчера цял ден почти бяхме навън и днес не можем да се събудим!

Честит Рожден Ден на Людмил на мама kris79,Марина на мама blagovesta и Влади на мама didito ,да са здравички и много весели бебоците!!!Щастливо и безгрижно детство им пожелаваме!!!

За мамите!

Ели браво на вас,така де, една годинка си е голям празник и то най-вече за мама и за тати! newsm10

# 109
Честит рожден ден на малките палавници! Да са живи, здрави и много щастливи!
 balloon nbirthday Tada

# 110
Честит първи рожден ден на Людмил, Влади и Марина!!!

Честит имен ден на малката Марина!

Мили мами, нека децата ви растат здрви и щастливи, да ви носят много радост и усмивки!

Ели, честито християнче!

Добре дошли на новите мами  welcome

# 111
Честит Рожден Ден на всички порастнали дечица, които пропуснах да поздравя!

Честито и на днешните рожденници!

Много, много здраве, весели игри и щастливо детство!

# 112
  • Варна
Честит Рожден Ден на Людмил,Влади и Марина

Честит Имен Ден на Всички, които носят името Марина

Ели,честито ти християнче Hug  bouquet
Надежда,ние ще празнуваме в едно заведение,на 35км от Варна и сме си направили резервация преди два месеца.
Ако почнеш да си търсиш заведение от сега,имаш някакъв/макар и минимален шанс/да намериш нещо.
Аз нали обикалях за нашата среща да търся. ooooh!

Това ми напомня пак да кажа,В събота,21.07 в 16ч на входа на Морската градина,всички Варненки и гости на града Wink
Аз ще напиша Л.С,но не ми остава време,надявам се довечера да успея.

Морска,вече нямам възможност да обикалям за резервацията,вдругиден имам рожденник,а и в тая жега не ми е удобно да го мъкна по автобусите мъника Rolling Eyes
Ти защо не пита,бе жена като си била там newsm78

# 113
  • Варна
Честит Рожден Ден на Бойко,Мартин,Никола,Вяра и много специални прегръдки и целувки на Валката.Да растат много здрави и засмени,за радост на мама и тати!!!

Мами,за вас

Иси Кам,това е специално за теб

# 114
Честит Рожден Ден на

Бойко на мама delfinche,
Мартин на мама venka,
Никола на мама Nadia77,
Вяра на мама pepi111 и
Валери на мама isi_kam от Ямбол!!!!

Мили рожденници, бъдете много щастливи, весели и послушни дечица!
С Каби ви желаем много здраве, забавления и блясък в прекрасните ви очички!

# 115
Честит рожден на Валери на мама isi_kam и на Вяра на мама Pepi111!!!
Честито и на Бойко, Мартин и Никола.

Мили дечица, бъдете здрави и щастливи, палави и игриви!!!

Специални поздрави на Иси и Пепи:

Аз съм в трескава подготовка за РД-то. Вчера татито поръча тортата, а днес ще ходя да уговарям подробности за самото парти.

# 116
 newsm59 Честит рожден на Вяра, Валери, Бойко, Мартин и Никола!   newsm59

# 117
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Добро утро и от нас!
Честит рожден ден на Юл, Людмил, Влади и Марина!

Честит рожден ден на “наборчетата” Бойко, Мартин, Никола и много специално на Валери! Растете здрави и много щастливи!

Благодаря ви за прекрасните пожелания! Почувствах се страхотно като отворих темичката тази сутрин и видях всички поздрави!

Почерпете се за здравето на Вяра!

Майра, завидях ти благороднооо! Никога не съм искала да отида в Париж, но след снимките, които видях...  yes. А Ясминката е толкова сладка, особено на снимките, в които топка крачета в шадраванчетата. Бета, Яна и тя е голяма кукла! Хайде, мами, показвайте снимки!

Аз днес си взех почивен ден, за да съм цял ден с Вяра. Тя от сутринта е в много добро настроение и аз не спирам да я снимам. Днес ще правим и отпечатък от крачетата и ръчичките /каня се, откакто беше на 9 месеца  Embarassed/. Довечера ще празнуваме с няклоко дечица и родителите им в едно местно заведение, а в събота с роднини.

Весел и прохладен ден!

# 118
Честит Рожден Ден на Вяра, Валери, Бойко, Мартин и Никола!
Весели пакости и много здраве ви пожелаваме, дечица!

Иси, Пепи, това е за вас

И този стих е за вас!Малко тъжен, но много истински....от Христо Фотев:
Мамо,
не остарявай, моля те, и никога
не вярвай през деня на огледалото.
В очите ми се гледай непрекъснато,
Съпротивлявай се срещу тъгата си.
За здравето си се бори отчаяно.
И защищавай, моля те, душата си
от бръчките, от пясъка на времето.
Не казвай, че е суета - понякога
си освeжавай със червило устните...
И не умирай - заповядвам ти! -
до края.
До края съществувай във живота ми!
Явявай се в най-страшните ми сънища
със бялата си рокля -
съзерцаваа ме
от погледите на жените - тихите...
Да се обърна стреснато след някоя
и да те видя във дъжда -
в прозорците,
в балконите, в дърветата и в себе си.
Мамо. Не ме изоставай,
мамо.

Последна редакция: ср, 18 юли 2007, 11:49 от Asya_

# 119
  • Варна
Мале,Асе страхотно е написано,но ми стана толкова мъчно като го прочетох................ Cry Cry Cry

Извинявайте за офа Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт