Юлското човече стана на годинка вече

• 11 702
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета!Моята малка рожденничка и именничка ви черпи по случай тройния си празник,довечера след 17 часа ще е и християнче!

Незнам с вас как беше и как ще е но аз не съм спала от вълнение!Чака ни дълъг и весел ден!

Пожелавам на себе си и на нея, да ми е най- вече здрава ,щастлива ,безгрижно детство да има,да е все така засмяна отворена към света,любознателна и общителна,да има много и искрени приятели,да е най- щастливото дете!Всяка майка иска най- доброто за детето си!

Пожелавам го и на всички вас!

Много усмихнат и прекрасен ден изпълнен със хубави мигове!
Бай оставям ви за сега!

# 91
Честит първи рожден ден Юлия!                   Честит имен ден!

Бъди здрава и щастлива за радост на мама и тати!!!

Ели  Hug

# 92
  • хасково
Честит троен празник на сладката Юлия! Щастливо детство и весели игри![/img]
ЕЛИ, това е за теб

Честито на всички празнуващи , които пропуснахме!

Тези дни все по-рядко стигам до компа. Беба тотално си промени часа на ставане- около 6 , че и по-рано. Когато заспи пак към 9.30- 10.00 гледам д свърша нещо из къщи и после съм гроги. Сега когато вече иска само да ходи, но още не може сама е някакъв кошмар- дано се престраши и тръгне сама по-скоро. Като не се усети и се "хване" за нещо -играчка, хартиика прави 2-3 стъпки.
Тези дни е много нервна -постоянно мрънка за нещо , не се заиграва пак зъби ли , какво ли????? newsm78
Даже забравих да питам колко й е хемоглобина като стана въпрос. ( каква майка съм)На консултацията рева от слушалката и едва я преслушаха. Намалила е на тегло и е 8.500, но пък си хапва....
Хайде чао за сега. Весел ден на всички.

welcome на двете нови мами didito i mirostanka и техните слънца

Последна редакция: пн, 16 юли 2007, 14:13 от munka1

# 93
  • София
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЮЛИЯ НА МАМА ELI83,ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА,ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВА И УСМИХНАТА,ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МАМА И ТАТИ!ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ЧЕСТИТО КРЪЩЕНЕ,ДАНО НЕ Е ПЛАКАЛА МНОГО,МИЛИЧКАТА!

# 94
Здравейте и от нас с Калоян.
Ние се позагубихме малко, защото правихме ремонт. Сега вече компа си е на мястото и аз като невиждала.
Искам да честитя на всички децича, на които им е минал рождения ден. Желая им много здраве и щастливо детство, да радват мама и тате със своите постижения.
Честит троен празник на Юл.  bouquet Heart Eyes Hug Да расте здрава и щастлива за радост на мама и тати.
добре дошли на Пламена на мама mirostanka и на Владислав на мама didito

# 95
welcome  на мама didito. и на мама mirostanka !

Честит празник на малката Юлия!Да е много здрава,весела и жизнерадостна!

Жоржи  love001

# 96
 newsm59 Честит рожден ден на Юлия!   newsm59

# 97
  • somewhere over the rainbow
newsm59 на Юлката!! smile3510Да е здрава и много да я слушкат мама и тати!  Gift

Специални поздрави за отминалите рождени дни на Емката, Яна и скъпия Алекс!  party023  party002

Много   bouquet и  Hug за мамите!

Ели, само за детските ли трябва да се подава молба или и за майчинството? newsm78

# 98
НАН само за детските  Wink

Ели честито ти християнче!  Grinning

# 99
Людмил, Влади и Марина! Здраве, безоблачно детство, много подаръци и игри им желая от сърце!

Последна редакция: вт, 17 юли 2007, 09:46 от eti_31

# 100
  • През девет земи в десета
        Честит Рожден и Имен Ден на малкта сладурка Юлия,много здраве и щастие,нека да бъде винаги усмихната и все така чаровна!!! Ели,честито християнче!!!

Ели,това е за тебе!

Добре дошли на новите мами и да не зачезнете!  welcome Ние също се разхождаме чат-пат в парка "Заимов",стига да не ни домързи!  Wink

# 101
Ето малко снимки от нас:

Paris

На басейн

# 102
 dancingbaloni newsm18 lovekissЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЮДМИЛ, МАРИНА, ЖОРКО И ВЛАДИСЛАВ! lovekiss newsm18 baloni dancing

Последна редакция: вт, 17 юли 2007, 15:52 от Nita

# 103
Честит рожден и имен ден на сладурката Юлия! Ели, честито християнче!  Да расте здрава, щастлива и много весела!

Честит първи рожден ден на Людмил и Марина! Желая им прекрасно детство!

Майра, снимките са супер, а Ясмин още повече.  Heart Eyes

Към варненските мами: Тези от вас, които са правили рожден ден с възрастни гости в заведение, къде празнувахте или ще празнувате? Аз още не съм решила. Искам нещо с градина, да сме на въздух.
Морска, не се крия, но съм много ангажирана с майстори в момента.  ooooh! Ще се обадя да се видим по някое време.  Heart Eyes

# 104
  • София
И моето момче Влади днес става на 1годинка!Не мога да повярвам,че е минало толкова време,и едновременно имам чувството,че съм с него цял живот.Надявам се да расте щастлив и един ден да е добро човече.Обичам го толкова много!Колкото и тривиално да звучи-той наистина е смисъла на живота ми и се надявам един ден да е много щастлив!Желая му много,много здраве,радост и усмивки!

newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  newsm59и на другите сладки юлчета:

uraЛюдмил на мама kris79

uraМарина на мама blagovesta

Растете здравички,усмихнати и все така радвайте мама и тати!

Общи условия

Активация на акаунт