То бива , бива простотия, ама моето никъде го няма
Нали бяхме заголили пишората на Венци, поне така си мислех. Главичката му беше цялата навън. Доки преди два месеца ме предупреди, че като стане на 1 годинка ще го провери и ако е необходимо ще я направи тази процедура. И аз нали съм курназ-работата свършена-ниц.
Днес ходихме на консултация. Нищо не е наддал. 10.700 с дрехите - дънки, блуза и маратонки-нали беше студ. Каза ми, че е шишко, но като гледам дечицата , с които излизаме си е съвсем нормален. Пък и сме с тези мерки от 3 месеца. Само растем на сантиметри. Та така, като стигнахме за ревизия на пишата се оказа, че трябвало да е като на мъжете-кожичката до долу
. Изкъпах го и направих разтвора, че и забелих, което беше най-голямата ми грешка. Главичката се наду, явно от пипането-не знам, но след това 5 минути не мога да я прибера. Ужасих се! Бях готова да тръгна до спешното. Отделно Венци така жално плака-скъса ми се сърцето. Смешното е, че на кръсничката нейното детенце е на нашата възраст и те следобяд баха на консултация. Тяхния доки такива процедури не правел и дори казал, че не е нужно до долуда е чак. Измъчих си детенцето.
Сега се успокои и дано няма последици от тия мои действия
Нали уж го направих за добро..........
Ти си най добрата майка на света за Венци!И утре той ще ти докаже това-ще се събуди, ще те погледне, ще ти се усмихне и кажи ми какво по-голямо доказателство от това
Родители сме, обичаме ги повече от себе си и въпреки това всички грешим без изключение 
Добре че се замота с отбиването 
По едно време я гледам, загребва с лъжицата от купичката, слага я в устата си, вади я, маже по косата си, по дрехите...няк'ва мини кочинка си заформила, но се бори само да яде детето
Че и когато опитах да й помогна, стиска лъжицата, крещи и не я пуска...иска сама.
Не са будаличките от преди няколко месеца 
Ето виж намират се и по-големи заплеси от теб
И нашата на половина "съблечена" и ме е страх да съм много агресивна и не знам до кога ще я откараме така. А тя като се заголи, защо не я намаза с нещо мазничко да за успееш да върнеш кожичката обратно? Чувала съм, ако вземе така да го боли или има раничка да се прави компрес от реванол. На 19ти сме на преглед да видим какво ще кажат за нашата, ама и тая педка не е нещо фен на забелването. Аз само не мога да си представя как от раз докторът ще може да я заголи, аз от 1 година уж я подръпвам, ама май само я галя. Нанни, вашата до къде стигна, а червените петна? Данисиа, ами как няма да я пипате след заголването, нали трябва да в почиствате, а и ако не се заголва всяка вечер поне има опастност да срастне наново. Ай, стига с тия п...и, че оспанихме хубавата рожден-денна темичка.
И майка вика, дай да го заведен ма лекар, да не би ушетата да го болят, че от време на време ги подръпва, бърка в тях. Отиваме, кво да правим. А той горните резци ще избият скоро. На венеца си има едно ръбче и аз ги чакам зад ръбчето, а те отгоре набъбнали. Ама и като не ми дава да му разгледам в устата. Калгел взехме - не го харесва, не ми дава да го намажа и то ефекта никакъв. Предписаха ни свщички еферелган и тая вечер му плъзнах една. И когато и да си легне, точно, ама разбирате ли какво е точно, в 22.30, когато почва "Кръцни-срежи" се събужда и пищи. Ха сега кажете, туй от зъби ли е или от проклетия?
!!!Гостите се разотидоха най-накрая,днеска беше партито за бабите,в събота ще е за мама и тати,пък бебешкото мисля да го пропуснем тази година,че Цвети още не разбира 

!
. Ето да ги видите и вие (е, то повечето дечица май проходиха вече, но да си се похвалим все пак).
Няма страшно трябва само да му слагаш компресче от риванол и то го облекчава. Ако много плаче неутешимо ще му дадеш мисля ,че бяха 5 капки Хексалгин. Това е течен детски аналгин. Но понеже аз не съм му много фен го давам само в изключителни случаи.
И нашата на половина "съблечена" и ме е страх да съм много агресивна и не знам до кога ще я откараме така. А тя като се заголи, защо не я намаза с нещо мазничко да за успееш да върнеш кожичката обратно? Чувала съм, ако вземе така да го боли или има раничка да се прави компрес от реванол. На 19ти сме на преглед да видим какво ще кажат за нашата, ама и тая педка не е нещо фен на забелването. Аз само не мога да си представя как от раз докторът ще може да я заголи, аз от 1 година уж я подръпвам, ама май само я галя.
и ние ходихме ,но след едномесечното боледува не иска да се пусне. 
и той много се уплаши от нея. Вече си имам обица на ухото никакви игри онлайн само тези които сме ги прегледали.
и
от нас със Жорко.
ама вече и с тези цапащи капки до тук
ми дойде!