за Мамите
Ох,много реве

. Първо искам да честитя на всичкиииииииии минали и настоящи рожденнии малки и големи. Желая им много, много, много здраве. Безкрайно щастие и много пари другото ще си го купите. На малките рожденници весели игри и лудории. Много да радвате мама и тати, каките и батковците.
.
. Стискам палци празника да мине супер. 

Алекс е само 8600 кг и на фона на другите ни въстници е като комарче.Иначе си яде детето,но защо не наддава
То не че има на кого да прилича шишкав,защото аз не съм от най-едрите, а пък и постоянно се движи и е много енергичен,но все пак...Все си мисля,че аз нещо ме го дохранвам и затова си стои слабичък:((( 

Дани благодаря ти и аз предварително за пожеланията,искам само да сме здрави всичко друго си е чист фалш здраве и щастие друго не ми трябва!

.........

- много страхлив този мой син. Сега разбрах от къде идва израза "хванат за полата на майка си"
. Като му пусна ръката или сяда на земята или се хваща за полата ми и се държи за нея и така ходи!
. С баткото не съм имала такива проблеми - имам чувството, че тя сама се заголи.
и много се радвам, че и вие ще дойдете на общия РД.

. Благородно ви завиждам за посещението в Созопол! И браво на Ели-хубаво място си е избрала за прохождането!