Ний сме бременилки бърбориви на Юлски бебета игриви

• 13 004
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от нас  Hug Ние сутринта бяхме на тонове в ТК и се оказа че беше същата сестра от вчера и ме е запомнила покрай всичките скандали които докторицата вдигна  Confused Изкоментира го, но не се е държала зле.
А пък докато ние чакахме пред кабинета знаете ли кой обикаляше коридорите - elpet. Каза че и е паднала тапата и е получила болки и сутринта към 8.30 са я приели, но имало още много да обикаля коридора. Каза че се чувства добре, но била много подтискаща обстановката. Стискам палци всичко да мине бързо и по-леко  Praynig
На мен ми казаха че тоновете са добри и още ми е спокойна матката, но пък ми падна тапата докато се прибера... Скоро май и аз ще обикалям коридорите на ТК  Mr. Green

# 121
  • София
Ей, успех на елпет. Дано всичко й мине гладко и борзо Praynig Моите предчувствия явно не важат Wink.
беболинчо, и на теб всичко най. Почивай си докато настъпи момента.   bouquet

# 122
успех на Ели!  Hug Леко раждане и скоро да гушка малкия Константин  Grinning
Честито на новите мамчета! Живи и здрави да са им бебоците!   bouquet
Аси, Силве, добре дошли! Много целувки на малките патета  Grinning

# 123
  • София-Лозен
здрастии ! пак жега навън! досега бяхме на разходка! само аз и Виктор, та си починах малко, иначе кака му само ме ръчка за нещо. а утре имаме светско излизане - на РД в Макдоналдс сме  Party

Вико, ти кога го изведе за първи път навън? Вяра вече е на 11 дни та се чудя дали да не направя една промоция поне на балкона, ама не знам за колко минути първо, че да не направя беля  newsm78 newsm78 newsm78

Дайте акъл, плийз!

Ели, успех Злато!  Praynig Praynig Praynig

Гоца, честит празник на вас!   bouquet  bouquet  bouquet

# 124
Стискам палци на Елпет Peace да й мине леко обикалянето..
Ето го резултата от ръчкането ми във фотошоп...продължавам да се опитвам Mr. Green
http://images18.snimka.bg/003436729-big.jpg

Теди, нашия юнак го държахме за първи път на балкона на 2рия ден след като се прибрахме у дома, т.е. на 5 дни. Балкона ни е остъклен, отворихме единия прозорец и оставихме бебо в количката за един час от 19 00 до 20 00. Ако беше открит целия балкон щях да почна с половин час. Според мен няма никакъв проблем след 1-2 подготвителни дена на терасата да си излизате навън, стига да не е в най големите жеги.

# 125
  • София
Аз пак да се включа.

Имате ли представа дали докато кърмя мога да си боядисам косата черна?!? Докато бях бременна лекарите ми препоръчаха да не я боядисвам, но сега не знам  newsm78

Защо не опиташ да му издоиш и замразиш 1 - 2 дози на бебока? После да се боядисаш и, съответно, да изхвърлиш 1 - 2 - за всеки случай?

# 126
Рокси ти май беше питала за водата. Аз на Нелия й давам вода даже слагам малко захар вътре по препоръка на педиатърката до 40 ден държа шишето на стайна температура даже вътре слагам и хамомилата против колики. Ние иначе сме с капките еспумизан и вече сякаш не реве и се гърчи толкова но явно за да има някакъв ефект трябва да мине време а също и чайче от копър и анасон. За извеждането навън ние от 10-ия ден всеки ден сме из морската. Тези дни вече по два пъти на ден че не се търпи в къщи а и бебето се чуства на въздух по-добре не мрънка ами си спинка, даже се кефи на друсането на количката.

# 127
Рокси ти май беше питала за водата. Аз на Нелия й давам вода даже слагам малко захар вътре по препоръка на педиатърката до 40 ден държа шишето на стайна температура даже вътре слагам и хамомилата против колики. Ние иначе сме с капките еспумизан и вече сякаш не реве и се гърчи толкова но явно за да има някакъв ефект трябва да мине време а също и чайче от копър и анасон. За извеждането навън ние от 10-ия ден всеки ден сме из морската. Тези дни вече по два пъти на ден че не се търпи в къщи а и бебето се чуства на въздух по-добре не мрънка ами си спинка, даже се кефи на друсането на количката.
Мерси! И аз си мислех че стайна температура е ОК. Ти заради жълтеницата ли слагаш захар? Защото ние сме с жълтеница и сега по препоръка на друг доктор сменихме водата със захар с глюкоза, 5%. Но очичките ни още жълтеят Sad Има ли други с жълтеница?

# 128
  • Виена
Момичета, видно от подписа ми, аз съм определено за вашия отбор, но от страх през цялата бременност само веднъж-два пъти се осмелих да пиша в отчетната. Все пак любопитството ми надделява и често, особено напоследък, преглеждам темата.За разлика от горчивия ми опит отпреди година и половина, сега се надявам да родя живо и здраво момченце. Терминът ми е на 27.07.
На новопоявилите се бебоци пожелавам много здраве и да растат щастливи и обичани деца! А на мамите и татковците - късмет и много радостни емоции покрай сладурчетата!    bouquet

# 129
Ами ние имахме съвсем лека форма на жълтеница и то като се прибрахме от родилния дом. Сега нямаме но педиатърката каза да продължавам да давам, но слагам по-малко да не свиква. Дано по-бързо да мине вашата жълтеничка!

# 130
  • sf
Renny , добре дошла! стискаме палци за щастлив завършек на бременността!  Hug
Теди, малкия още на 3тия си ден, т.е. като го изписаха седя на терсата към 5 мин, а на 5тия вече беше навън за 2часова разходка. и оттогава по 6-7 часа е навън. давай смело - лято е все пак. само гледай да не е много жега и да не духа.

моя на обяд се скъса от рев. спа 30 мин и като почна да пищи- ужас, колики ли бяха, що ли. дадох му малко да цока, та се успокои и заспа. сега баща му го изведе, ама ми е нерврно. все си предствям как се дере яко, та ще тичам при тях май,ама първо ще се налакирам  Crazy

# 131
elpet и беболинчо, стискам палци  Praynig Praynig

Оф май и аз вървя към преносване  - ни тапа, ни някакви признаци за раждане (с изключение на снощните контракции). Нямам идея даже разкритие дали имам - вчера и днес даже пътувах (на близки растояния), раздрусах се по дупките и пак нищо  Confused Даже сутринта ми беше лошо, боляха ме зверски костите и след раздрусването по пътищата ми светна и сега съм свежа кат краставица - нищо не ме боли  Mr. Green. Явно са прави тези, които казват, че генът си има значение и при раждането  - майка ми ме е преносила с 8 дена, а брат ми е преносен с 11  Laughing Laughing

Никка, аз си боядисвах веднъж косата в 7 месец с безамонячна боя, мисля, че няма проблем. Верно, че е доста нетрайна и бързо се измива, но не съдържа чак толкова много химии и поне на мен ми казаха, че не е опасна за бебо.

Renny, добре дошла в отбора!  bouquet

# 132
Явно са прави тези, които казват, че генът си има значение и при раждането  - майка ми ме е преносила с 8 дена, а брат ми е преносен с 11  Laughing Laughing
хмм не знаех че е до ген. Но сега като каза - и аз и сестра ми сме преносени  newsm78 Ама сестра ми се е моткала 2 седмици  Confused  на мен не ми се чака толкова  Crossing Arms

# 133
  • София-Лозен
Мерси! И аз си мислех че стайна температура е ОК. Ти заради жълтеницата ли слагаш захар? Защото ние сме с жълтеница и сега по препоръка на друг доктор сменихме водата със захар с глюкоза, 5%. Но очичките ни още жълтеят Sad Има ли други с жълтеница?

Рокси, ние сме така! Смених водичката с тази глюкоза и вече е по-добре пумпалчето! Пие я от както дойде педито у дома, значи от ...  newsm78 newsm78 вторник, да от вторник сме с глюкозата и смятам, че и се отрази добре. Даже мисля вече да я спирам. Ще и преваря водичка.

Ще организирам аз вече показването на Вяра на слънчицето и чистото небе, ама да видя кога ще се престраша, че днес е хладно тук при нас у гората!  Joy Другата седмица го дават по-читаво времето, та тогава сигурно ще и е сефтето!  Joy

# 134
  • София
Да питам мамите,които раждаха със секцио,имало някаква такса за него,която се внася в касата на болницата и до 1 юни била 200лв,но сега била вдигната.Стори ми се малко безумно хем да имаш показания,хем да си плащаш!

Предполагам, че зависи от болницата. В държавните май не би следвало д има такава... Къде мислиш да раждаш?

Така, видях със закъснение - Майчин Дом, не могат да те накарат да плащаш, ако си с показания и не искаш да я плащаш.

Общи условия

Активация на акаунт