Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява епидуралната и какво е усещането по време на раждане с нея?
Кога трябва да отида в болницата за раждане?
Какво е усещането по време на контракции и какво да очаквам по време на раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява епидуралната и какво е усещането по време на раждане с нея?
Епидуралната е вид анестезия, която включва поставяне на катетър в горната част на гръбначния стълб и инжектиране на лекарство, което блокира болката в долната част на тялото. Изживяването по време на раждане с епидурална може да бъде много облекчаващо, осигурявайки усещане за комфорт и позволявайки на майката да се отпусне и да се съсредоточи върху процеса на раждане.
-
Кога трябва да отида в болницата за раждане?
-
Какво е усещането по време на контракции и какво да очаквам по време на раждането?
-
Какво представлява проблемът с тоновете и какви могат да бъдат потенциалните последствия?
-
Какво представлява епидуралната анестезия?

26.05.2007 -
)/ термин 31.07.2007г/

, Варна, АГ болница при др.Танев

май не е нормално пък и ми течеше само една розова кръв. 
За стрийките- аз кога мажа кога не- с Дева-та и имах 2 мостри на Мустела (страшно е), и нямам да ви кажа по коремата. Имам си отпреди по дупето и бедрата, но не и нови. Тия старите нямат маханка, нищо че пишат по геловете- в най-най добрия случай, леко прикриване за кратко и то не така че ти да не си ги виждаш 

.