Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява епидуралната и какво е усещането по време на раждане с нея?
Кога трябва да отида в болницата за раждане?
Какво е усещането по време на контракции и какво да очаквам по време на раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява епидуралната и какво е усещането по време на раждане с нея?
Епидуралната е вид анестезия, която включва поставяне на катетър в горната част на гръбначния стълб и инжектиране на лекарство, което блокира болката в долната част на тялото. Изживяването по време на раждане с епидурална може да бъде много облекчаващо, осигурявайки усещане за комфорт и позволявайки на майката да се отпусне и да се съсредоточи върху процеса на раждане.
-
Кога трябва да отида в болницата за раждане?
-
Какво е усещането по време на контракции и какво да очаквам по време на раждането?
-
Какво представлява проблемът с тоновете и какви могат да бъдат потенциалните последствия?
-
Какво представлява епидуралната анестезия?
тоя път първа на компа-аз!Леле,събудих се,ама яко ме бяха налазили калинките-толкова ми криво,мъжо хърка,детето беше паднало от леглото през нощта та го взех при нас и едни ритници получавах цяла нощт.Реших да стана и да послушам малко музика,пийвам кафенце и сега една терапия тук.
Добрата новина е,че вече започна да ми се иска да гушна бебчо-което значи ,че скоро ще спра и да се страхувам от раждането.Недоспиването не ме плаши,щото аз отдавна не съм спала като хората,а по-скоро шумът.ГЕРИ,що така боли кръста-контракцийки ли имаш?Мен пък кръст не ме боли,а само ниско долу.ЕЛИ,сега се върнах да видя кухнята-много е приятна-неразбрах,къде сте я правили,щото аз си издирвам читав дърводелец.Бодито е страхотно наистина!ЛИОНЧЕ,и аз така знам за лъва-от 23юли,всеки ден отброявам дните,дано устискаме!Егати,Надина дойде-абе това дете верно има локатори,НЯМА СПОКОЙСТВИЕ ЗА МЕНЕ!!!

.Сега поне веднага пак се отнасям.А и компа е в стаята на Виктор и ако седна да пиша посред нощ, сигурно ще реши , че майка му е решила да му прави психоатаки,за да го подготвя за неспането около брат му. 
А бебешките дрешки са страхотни.Аз като теб съм приготвила два комплекта за изписване , защото така и не се разбрахме с мъжа ми.Той иска да си е облечен като бебе- с комплект за изписване, а пък аз като момченце - с джинси и блуза като на батко му( с двоен ръкав).Така че съм приготвила и двата варианта.
Твърдо вече решавам,че искам да си спестя малко болка и така по-лесно приемам мисълта за раждането.Ще отида при първите признаци,за да не може моето доки да ме прекара без нея. 
Смешно му е на него. Честно казано се възхищавам на мамите, които хем са бременни, хем си имат и едно мъниче в ръката. На мен в момента ми е трудно да се представя да се грижа и за дете. Това засега, лек ден и успех на всички, които ще родят рожбичките си днес
Като слязох пак в 106та докторицата ме извика на 4 очи и каза че според нея има проблем - да отида на обяд пак
, че иначе не знам какво ще правя.

То на болка търпя доста /доказано е
Много хубав цвят е кухнята
и крачетата се подуват отново, а бяха поспрели
То тя не е от най-приятните личности, но моето мнение е че е доста оправна