Едно младо семейство има нужда от помощ...

• 30 000
  • 389
  •   1
Отговори
# 285
Добре бе хора, 10 пъти казах, че имам дюшек, почти нов, 160/70, явно ще стане - Дидко да ви го пращам ли, ама ще трябва да е по рейса за Елхово, кога ти е удобно да го пратя newsm78
И моля те, огледайте и кажете, имате ли нужда от още нещо за Виктор - някакви консумативи, медикаменти, нещо, което ви изниква и се сещате, моля те кажи и погледни и списъка и помисли

# 286
ами тоя дюшек няма да стане понеже кошарата е 120/60 см.
имам една молба!в момента имаме някой лев и мислим че ще е добре да се запасим с памперси.ама тука в елхово са по-скъпички,ако може да пратим парички на някой от по-големите пари да ги купи направо от склад.ако имате идеи пишете!

# 287
отново благодарско на фърби и лично да благодари на приятелите си! Grinning Hug

# 288
ами тоя дюшек няма да стане понеже кошарата е 120/60 см.
имам една молба!в момента имаме някой лев и мислим че ще е добре да се запасим с памперси.ама тука в елхово са по-скъпички,ако може да пратим парички на някой от по-големите пари да ги купи направо от склад.ако имате идеи пишете!

Дидо имай предвид, че в началото много бързо качват килцата бебоците, така че не се запасявайте с много от най-малкия номер 3-6 кг. Виж следващите ще ви трябват повече време.

# 289
Нямаше ме две седмици и днес веднага влязох да прочета щастливата новина....
Честито! Мноооого се радвам за вас, за смелостта да поемете грижите и ангажимента за Виктор! Вярвам че ще се справяте все така добре - с много любов ще успеете.
Пожелавам ви от сърце да сте здрави и мнооого щастливи всеки ден !
Вики да расте здрав, умен и силен - за гордост на мама и татко!
А вие да сте най-добрите родители - да влагате много обич и търпение и в най-трудните моменти. Поздрави на Ирина и целувки на бебчо!!!   Hug Hug Hug

# 290
Дидо,
от 1ви размер на Памперс (3-6 кила) ще ви трябват 2-3 опаковки. Ако вече имате 2 опаковки, направо от следващия размер ще ви трябват. Няма смисъл да пращаш пари, по-скоро виж какво имате и кажете какви да ви пратим, пък парите все ще ви потрябват за друго.
Скоро ще дойдат коликите - имате ли капки за колики?
Пиши... Simple Smile и поздрави на 3ма ви

# 291
 от малките имаме около 80 памперса,а и на мене ми доиде на ум че ще са ни нужни скоро от по-големите.а и Вики с тоя апетит няма да е чудно да натовари по-бързо Grinning
капки имаме,ама не знам точно с какво количество раполагаме,а и коликите вече започнаха.ох,не се сештам за друго,сега мисля е имаме нужда само от здраве! Simple Smile

# 292
мамка му как ме е яд за дюшека.
Дидко ще ви взема пампи другата седмица  ще ви пратя - към 50 броя примерно  bouquet
кажи кви капки за колики имате, да ви кажем как се дават. Като го стегне пупата малкия мъж, освен капките, му затопляйте хавлиена или памучна кърпа и му я слагайте - много успокоява, гледайте хубаво да се оригва, за да няма въздух в червата, сменйяте му страната , на която спи, внимавайте, да не го оставяте по гръб, а за сега внаги на една страна, защото е малко или много опасно - да не върне кърма и да се задаваи ( леле като бабичка съм, сега остава и в яйце да ви кажа да го къпете и съвсем ще прекаля hahaha), и най важното - ГУШКАЙТЕ ГО, ГОВОРЕТЕ МУ И ГО ЦЕЛУВАЙТЕ, НЯМА ДА СЕ РАЗГЛЕЗИ, НАПРОТИВ, ЩЕ Е ЕДНО СПОКОЙНО, ДОБРО И ОБИЧАНО БЕБЕ  bouquet

# 293
ГУШКАЙТЕ ГО, ГОВОРЕТЕ МУ И ГО ЦЕЛУВАЙТЕ, НЯМА ДА СЕ РАЗГЛЕЗИ, НАПРОТИВ, ЩЕ Е ЕДНО СПОКОЙНО, ДОБРО И ОБИЧАНО БЕБЕ  bouquet
напълно споделям и как ме е яд, че всички около мен не го разбират това

# 294
Здравейте!днес ни падна пъпчето и сега се чудим къде да го хвърлим!? Laughing newsm78
иначе сме добре,коликите са малко и пием сабсимплекс,мисля че така се казваха.

# 295
  • Германия
Здравейте!днес ни падна пъпчето и сега се чудим къде да го хвърлим!? Laughing newsm78
иначе сме добре,коликите са малко и пием сабсимплекс,мисля че така се казваха.
В комп. зала, да стане информатик  Mr. Green

# 296
Снимки няма ли?Много искам да видя Hug

# 297
Здравейте!днес ни падна пъпчето и сега се чудим къде да го хвърлим.
В комп. зала, да стане информатик  Mr. Green

Много добра идея Peace
Дидо, как се справяте с къпането?

# 298
Здравейте!Снимките ги чакаме да пристигнат,ама зет ми се бави нещо.има и видео от изписването и от къпането.за къпането се справяме,маика ми остана няколко дена да ни помогне и да ни въведе в таините на бебешкото ежедневие.а и мисля че научихме основните неща и след 1 ден като си тръгне се надявам че няма да имаме големи проблеми!  Grinning

# 299
Здравейте!да ви се оплача,вкъщи има едно чудовище,същинска ламя!не ни остава да спим и особенно тормози Ирина,горката не знам как издържа! това сладко бебче Вики се оказа истинско бедствие,понякога ми иде да го хжърля през прозореца!

Общи условия

Активация на акаунт