Аз съм бебе сладко и засмяно! През СЕПТЕМВРИ ще се видим, мамо!

• 16 739
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • морето и сините вълни :)
ааа Саморасличе аз мисля да ходя да раждам тайно...в АГ-то..в четвъртък съм на лекар  и мисля да му кажа в очите  направо д ами казва ко ще прайм с туй раждане щото с епритеснявам много...Голям мие  проблем Sick Sick

# 196
  • София
Привет момичета!

При мен нищо ново. Бебето все така си ме подритва яко, а на мен ми става все по-тежко. Вчера облякох един панталон, който не съм слагала около 2 месеца и останах потресена. От най-тясно положение на колана скочих директно на най-широкото, но като цяло май вървя по-слаба от предната бременност. Днес ходих и подсетих акушерката за болничния, пак добре, че я светнах за датата, защото пак я беше объркала с 1 ден. Принципно ми каза, че може и със закъснение да се издаде.

От неделя Дани си е при мен и от вчера на градина. Вчера след градината имахме поредно посещение в Пирогов, слава Богу този път не беше успял да си счупи пръста. Мъжа ми вика да ни издадат направо една членска карта за детска травматология, поне да влизаме с предимство  Crazy

И мен взе да ме хваща шубето, защото моментът наближава. Много ме е страх да не се случи нещо точно докато мъжа ми го няма, щото той се е юрнал пак да ходи на море. Вярно, че е за 2 дни, но мен това не ме успокоява. Само си се представям с контракции и как се чудя какво да си правя детето. А дано не ми се налага да изпадам в подобна ситуация.

Мишока, аз съм за среща както изберете. И в двата случая ще се наложи да дойда с детето, така че ми е все тая кой ден. Нека другите кажат, ако имат предпочитания.

# 197
Здравейте и от мен. Party
Току що се връщам от ЖК. Laughing
Какво да ви кажа всичко е наред за сега.Бебчо е 1.780кг.Върви със седмица напред.Пък за майка му да не ви говоря.За един месец 3 килца и стават общо 18кг от началото.Иначе бебчо се обърнал с главата на долу,защото предния път беше седалищно.Пуснахме изследвания и ще се надявам да са добри. Praynig
Аз иначе съм добре, като издрисках всичко което съм поела сега няма проблем. EmbarassedДоки ми се накара едно хубаво дето обикалям толкова ама ...........ще гледам малко да се поспра,че наистина взе да ми тежи вече в тези жеги. ooooh!
Ами за сега май толкова.  bouquet

# 198
  • София,
Здравейте сладурковци...........

Мише, аз съм МНОГО ЗА СРЕЩАТА, но мога в четвъртък, че съботите и неделите са за нанасянето!!!!

Целувам ви много................

# 199
  • Бургас
Привет и от мен,
е на мен много ми тежи шкембето вече, ама няма начин.
Тези дни много ме ядосва тази колежка дето взеха, и не знам направо ми идва да си изключа тебелефона. Ама и шефа ми е много смотан. Но няма да Ви занимавам с моите проблеми.
Благодаря за инфото за чаршафите, искам ги за мен за родилния дом. Тук в 4 аптеки питах и не бяха чували, ама не съм се отказала.
За сега изчезвам, ще се включа по-късно.
Бай   bouquet

# 200
Здравейте и от мен в тая жега.
Аз днеска също отивам на преглед, че не ми беше добре няколко дни и се изпонашашках, стискайте палци да не ме приберат в отделението, че ми е голям кошмар тва.
Пете и аз ти стискам много палци, всичко да се нареди по най-добрия начин.
Палечке много гадно е тва с чревните инфекции, а дано вече си го изкарала и да не те тормози и дечка също бързо да се оправи и вече да нямаме никакви проблеми, че още малко остана, Беринка ама и ти как си се докарала душко......
Хайде чао за сега пък надявам се следобед пак да мога да се включа.

# 201
Действам по стара, изпитана схема Simple Smile

Среща-гореща на септемврийски мами!
Дата - 26 юли (четвъртък) - Мишока, Бенич, Кали
Дата - 29 юли (неделя)
Час - 18 часа (четвъртък) околоо 16 часа (ако е неделя)
Място - ???? Чакаме предложения

Молим, кавайте кога ви е удобно, та да се съберем и да се видим.

# 202
  • у дома с любимите си хора
Привет и от мен!
4 дена не съм влизала в нета и виждам,че сте пуснали нова темичка и на път да я изпишете.Та рекох да се включа и аз.
Днес съм като разглобена.А тази жега направо ме убива.От няколко дни редя детската стая.Вече всички мебели са си по местата,а бебка е уредена с креватче.Вчера беше ред да чистя прозорците,да пера пердета,килими и пр.В пет часа следобед вече не можех да се движа.Мъжо направо щеше да ме отупа като се прибра.Иначе много хареса как съм подредила.
Сега имам друг дерт-столчето за кола.Много моля,ако някой знае как се закрепват тези прословути столчета да пише.Каква е разликата между столчета с изи-фикс система и другите?Нашата кола отзад има само подготовка за колани,но не и колани.Направо съм се побъркала от притеснение за тези столчета.Защото освен за Вики,трябва и за беба да вземаме.А след 2 седмици ще ходим да си прибираме детето от Русе.

# 203
  • у дома с любимите си хора
Коки,Весела,Катрин,Кали и Хексина страхотни покупки сте направили!

# 204
Здравейте мамиии!

Пете много здраво стискам палци всичко да е наред! после ще ходя и аз, но съм голямо шубе и аз също се тутках цял месец - трябваше миналия да ида, но не ми бяха казали нищо, само да ида на преглед пак.

cherry_spa и на тебе стискам палци!

Мамите с чревните инфекции да им минава! (и дано не повтаря че уф)

Мерси за инфото на Nanny Ogg ама това АС какво е? на мойто ехо като му мери главата по дължина я попитах и после видях, че го е изписало като BPD и имам и други съкращения, които не мога да разгадая, но АС нямам.

Мишока и ние почнахме фалита  Confused
За срещата много искам да дойда да се запознаем, но не смея да кажа от сега, че не знам как ще съм тогава и да не ви лъжа пак.

Мене пък нещо ме хвана суетата и си мисля ква дебела съм станала - вчера се гледах в огледалото - не е като други бременни, дето са си слабички  Simple Smile, и сега си мислех, че ме е срам да ида на фризьор и обмислям разни варианти на часно ама не ми харесва толкова.

Вилиан какви килими переш бе момиче! дават ли ти да вдигаш тежко, внимавай ей!

И аз за столчетата за кола се притеснявам - имаше някви теми преди по въпроса но много не ги разбрах малко ме срам ама ако някой има пояснения - не разбрах нито какви са за новородени, те нали не може да седят седнали, нито как се закрепват, знам само че е задължително и уж е по-безопасно, ама то не е ли и до колата?! нашата също няма колани отзад - или по-добре да ида да видя може да съм забравила  Simple Smile ....

Айде целувки и после пак  Heart Eyes

# 205
Пишете ме за четвъртък -18 часа:)А за Дивака на Белчев какво ще кажете,с климатик е:)Иначе и Джепето е идея:)

# 206
  • София
И аз съм за среща в четвъртък  Peace

# 207
  • Кърджали, България
Вилиан, столчетата за кола се закрепват към седалката на колата точно с коланите, т.е. един път самите столчета си имат колени, дето минават през гърдичките на детенце и после самото столче се привързва към седалката. Няма абсолютно нищо сложно. А столчетата за новородени, дето още не могат да седят, са малко по-"легнали" и обикновено по-добрият начин е с гръб към посоката на движение, за да се предпази вратлето при рязко спиране.
Стоил, който вече е големичък, има от доста време от онези седалки, дето ги продават и в ДаНет, без облегалка и се връзва само с колана на колата. Обаче след онова клипче, дето гледахме, се постреснах и се чудя дали да не потърсим голямо столче с петточков колан (само дето всичко, което открих беше над 250 лв.)....

# 208
  • морето и сините вълни :)
охххх наготвих ,ся почна от жегата да ме стяга сърцето Whistling ooooh!Бахти кошмарът..

Инче-абе аз мисля че и кошниците стават за кола..Даже  са идеални.те са от 0 до 12 кг.Но д акажем че  до 7 месечна възраст може да се ползват.Оттам  баш столче може да се вземе от 12 до 18 кг..Поне аз така мисля.И хем кошниците са по евтини,можеш да си  пазариш с бебока в магазина като си го носиш,във вкъщи  да си е до теб и да си го пренасяш където си ти..
та аз съм за този вариант Peace Peace

Последна редакция: вт, 17 юли 2007, 14:16 от ani-bani

# 209
Мерси за инфото малко ми светна. Ама имам още глупави въпроси   Embarassed
Кошниците закрепват ли се за седалката с коланите?
Имате ли някои снимки точно с новородени?

Общи условия

Активация на акаунт