Аз съм бебе сладко и засмяно! През СЕПТЕМВРИ ще се видим, мамо!

• 16 875
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
  • София
 Здравейте и от мен мамчета. Отдавна не съм писала, но чета всичко редовно.
 peteto_86  виж тук и тук. Има полезна информация за обръщането.
 Относно за картата Хипо+, аз вече я получих. Изпратила съм молба по интернет на 03/0607 и пристигна днес. Значи цялата процедура е отнела един месец и 11 дена.
 Аз да ви кажа, вчера бях на преглед. Мойта лекарка каза, че бебка е вече 2270гр., което ми се вижда доста, но нали все пак има грешка в измерванията. Иначе по големина на главичката и бедрото си отговаря точно на седмиците. Важното е, че вече нямам проблем с кръвоснабдяването. Да се надявам, че всичко ще продължи да е наред.
п.п. katrin7, убедена съм, че ходим при една и съща лекарка. Наистина откакто купиха новия видеозон и нейното поведение се е променило.

# 91
Аничка, ех че ме зарадва с тази новина за първото Августинче!  Hug Страхотен завършек на съботната вечер! Да е жива и здрава душичката! Айде, че не остана! След около месец и нас такава треска ще ни тресе Crazy
Честити ви покупки сладурки! Като гледам няма хънта мънта- с размах си пазарувате Mr. Green На Хексина и Катрин нещата са супер сладурски- чакаме включване сега от Весела и Коки  Peace
Коки как го праиш това с ходенето бе душа. 5 часа...... Shocked Аз едвам стигам до пазарчето и обратно, особено и с кръста ми нъпоследък ooooh!
Вчера консултацията мина горе-долу ОК, ама за болничния се разбрахме за вторник да ходя пак. Моята беба не си е наваксала и продължава да върви 7-10 дни назад. Тежи 1700гр. Във вторник евентуално ще я гледаме на доплер. Тогава ще се запозная и с доктора, който ще ми е на раждането. Дано да остана с добри впечатления  Praynig
Толкоз от мен за вечерта. Понасям се към спалнята, че сутринта станах в 5.30 Sad

# 92
  • Sofia
....аз днеска си накупих дрешки, ама ме мързи да качвам снимки  ....
  Аааа без тия, мързела за други работи ама снимки искааааааамм ... и Кокич да не се ослушва също Crossing Arms

Ей то и мен ме мързи ooooh!  Embarassed  ама качих още снимки от моя нескончаем шопинг.... както и снимките на количката, която повечето вече са виждали де Simple Smile

# 93
ще кача снимки Peace
даже мъжа ми ме подпитва - "снима ли ги, снима ли ги? да ги пуснеш на момичетата"  Mr. Green тоест тука Mr. Green
и той се е ентусиазирал милия като мен, че и повече  Heart Eyes
ама сега отиваме на плажче и после като се натуткам ще напускам
за съжаление и количката, и кошарата не са сглобени, ама карай - поне дрешките и другите неща

# 94
  • морето и сините вълни :)
ааа Коки днеска си ме изпреварила Peace
Дай по едно кифе да сръбнем,къде се засили на плаж вече наща Mr. Green Mr. Green
аз вчера имах лека схватка с мъжо ми за името на бебето.Моя нали ще ходи на плаване Peace та  разправях оня ден на кръсника ни кво съм сънувала  и как съм кръстила бебето..И му казвам че съм си намислила  така да се казва ако се роди  мома..Прото си имам няква вяра на сънищата...а и за предния път  като стана така и това си го приемам като един вид глас отгоре така да се казва бебето (сег аможе малко налудничево да ви звуча ,да кажете глей я пък таз лудата.Но така го възприемам просто)И моя  съвсем случайно дочу разговора ..и веднага ме контрира "ааа такива да си ги нямаме  никви сънища никви чудесии .стига с твойте хамави истории"
Аз се обърнах  и му казах че последната дума има МАЙКАТА..и приключихме  Joy Joy Joy
Той ако иска и Цонка да  го кръщава няма да стане....държа си на името за Момиче ако е и това... Crossing Arms Naughty Naughty

Снежи щи пусна  кода ми и ЕГН-то да видиш  за иде на реч...
Басилискче -просто с твойто виме и твойто  "дояче" ще ме  уморите hahaha Joy Joy..трябваше и мъжо ти да захапе другата цонца и да опъват смукача яко Joy hahaha hahaha hahaha

На мамчетата  бравос за покупките ама  шъ мъ прощавате  без такива"няма да пускам снимки"
Пускайте  и още как Peace
Аз нямам какво да пусна  щото вкъщи няма нищо бебешко освен една биберона на НУК и тя ми е от лекциите Mr. Green

Петето,-радвам се за добрите новини
Тиарче--и аз много се накефих на августовото бебче Peace PeaceНаправо като видях  и си викам малиии от другия месец сме ние  #Crazy #Crazy #Crazy да снасяме #Crazy #Crazy
Инъче не се шашкай за бебока,ще го кажа пак и за пореден път..че не всички родители и хора са еднакви..просто каквито сте са родили вие с мъжо ви  такова бебче ще излезе от вас..Нали  така Mr. Green Mr. Green.Аз съм се родила  с манекенски  размери 3350,ама мъжо ми се е родил 4200 #Crazy #Crazy #Crazy.А сега един слаааааббб като кука Mr. Green
И предната бременност родих бебе 3600,което си е големшко  та за тази  дано не е 4200 чи как ще излиза низнам  ooooh! ooooh! ooooh!
айде стига съм ви пълнила главата с глупости аз днеска ще мързелувам  bouquet  bouquet

# 95
Добро утро, аз спретнах набързо закуската и седнах да ви чета Hug ама то в неделя много рехав парада Laughing Мъжът ми пак боядисва, та 1 по 1 да отпадат домашните задачки Peace
Да, от август почваме и ние с бебетата - да видим коя ще се отчете първа Whistling

# 96
охх моммичета толкоз мие криво днеска,че само седя и се цупиндря вкъщи.Плаках,начумерена съм  абе въобще съм буреносен облак Embarassed Sad Rolling Eyes
Много ми е смотано ooooh!

# 97
Здравейте момичета и аз съм страшно щастлива за малкото юлско августнче и да е здравичко и да расте бързо.
Аз май забравих да се похваля, имам 2 бременни приятелки, еднаата за юли - роди на 12.07. секцио, малко е мъничко 2500, ама щего гледат добре и щепорастне макар, че си се роди на термина, а другата ми приятелка е августинка и после сме ние.
Ани бани я се усмихни мило, че и бебчо ще заплаче след малко в коремчето ти, гледай кво яко време е навън има слънце амае хладничко аз ако бях във Варна моментално щях да си спредна една разходчица до морската.
Айде до после че то станало обяд мааалии как лети времето, ама като съм поспалана тъй шай тя

# 98
Прото си имам няква вяра на сънищата...а и за предния път  като стана така и това си го приемам като един вид глас отгоре така да се казва бебето (сег аможе малко налудничево да ви звуча ,да кажете глей я пък таз лудата.Но така го възприемам просто)

ani-bani мила и аз съм така, и не виждам нищо странно в това, само се надявам мъжо да го сънува, защото като го сънувам аз се отхвърля каквото и да е  Confused
Като бях при доки без мъжа тя ми вика как ще се казва? и ме пита мене все едно имам думата  Simple Smile и като взе да ми подсказва и да пита за родителите ни ами аз какво да я занимавам, че мъжо иска едни други работи. Тя накрая реши, че един вариант дето е на майка ми е най-добър и се успокои, че ние помогнала  Laughing, ама добре че мъжо не я чу!

Аз сънувах още в началото когато си мислехме, че е момиче, аз сънувах че е момче и че се казва Тодор. Нямаме никакъв Тодор в родата, и приятели Тодор нямаме и като го казах пак беше отхвърлено с голямо пренебрежение. Аз тогава ходих и се разчетох за Св.Тодор какво пише по нета и да видя защо така съм го сънувала, обаче вече не помня заради бременния ми мозък.

Та важното е мъжо ти да го сънува.
Аз даже съм си мислила че може да не взема докато спи да му го подсказвам в ухото Wink ама като не знам и аз какво да му подсказвам още не съм го правила  Laughing

ani-bani дръж се момиче ще се оправи настроението!
Аз сега ще дочета другите и отивам да търся онзи пост за реката дето си тече още от как се събудих ми се искаше да си го припомня  Simple Smile

Целувам ви  bouquet

# 99
Днеска  май  повечето  са  забегнали  на почивка.Ани  настрой  се положително  ,всичко  ще  си  дойде  на   място .  Няма  смисъл  да  се  разтройваш.И  аз  вчера  ми  беше  чоглаво  но  си  поплаках  и  после  си  намерих  занимание  и  ми  мина.  И  аз  съм  сама  изпратих  баткото  с  леля  си   на море ,а  мъжо  ми  е  на  работа  и  си  стоя  в къщи като  кукувица.  Снощи  цяла  нощ  купувах  дрешки  на  бебо  от  хубави  по-хубави.Вече  се  побърках    стея покупки.  на  сън  го  обляках.....

# 100
Ей Ани,я недей така! И на мен вчера ми беше ревливо,щото моя мъж иска да си сменя мотора ( като додаде 2 000 лв.),а не иска да ми купи някоя малка кола за толкова пари да си возя бебеланката като се роди.Той сега си има мотор,ама иска да го смени,а пък аз кола нямам!И ми стана криво вчера,щях и аз да плача,ама после размислих-викам си няма да се тръшкам сега да се разстройвам...Ще го мисля после.
Иначе утре съм на консултация.Надявам се да ми пуснат изследвания,че от доста време не сме правили.А и ще си насроча преглед при някой частен,че тоя моя му нямам доверире много.  newsm78

# 101
здравейте пак мацки..
оххх просто  днеска найстина съм  Отвратителна е меко казано. Плаках,цупондрих са..направо съм  ужасна..Толкова мие криво че незнам  направо от къде се взе таз кривотия...само лежа и плача Confused Confused Confused Confused..и  моя мъж се чуди кво да ме прави..че и аз както съм крива и се зъбя само..
После му казах че по добре да не ми приказва щото  ще взема да изтърся нещо  и ще стане скандала..
 Sad Sad Cry Cry
отивам пак да ис легна..обаче ми е и нещо лошо,като чели ми се драйфосва Sick Sick аз цяла бременност не драйфосвах ся остава да се изложа Tired
приятна почивка от мен Peace

# 102
ани-бани, не се вкисвай  Peace 

аз пуснах снимки с покупките за мойта кокона Mr. Green  http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=153581

# 103
Здравейте на всички. Laughing
Минавам само да ви прочета малко какво сте писали и отивам да се приготвям, че тази вечер сме на барбекю. Crazy Crazy CrazyМалеееееееееее какво плющене ще е........... Rolling Eyes
При нас нищо ново.Преди малко се върнахме от плаж и малкия заспа за малко и аз да използвам да окупирам компа. Party
Бебчо си е добре/поне така се надявам/ Praynig,във вторник съм на ЖК и тогава ще се отчета.
Леле като гледам всички сте си накупили толково неща,а аз откровенно казано една игла не съм купила..........Нищо..........срамота. Embarassed Embarassed Embarassed
Анич гледам нещо си се разтроила.Аааааааааа недей така.........само хубави мисли нали Hug Hug

# 104
Берина, и аз нищо не съм купила още и направо не знам...Моя мъж си е все на работа,но при първата му почивка ще го замъкна.

Да ви се оплача - все още не знам каде да раждам! Rolling Eyes Само чета -за МД,за Тина Киркова...Много съм объркана.Мисля ако всичко е ок да ходя в Тина Киркова,а ако нещо се оплескат нещата-в МД.Нямам уговорка с никой доктор така че не е проблем,но...Мацките от София може да споделят мнения по въпроса,за да мога да се ориентирам.

Общи условия

Активация на акаунт