АВГУСТ месец наближава!Партита ни чакат до забрава !

• 10 721
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Радвам се,че при Дани всичко е наред.Бързо и леко възстановяване! Hug

# 241
  • Бургас
Защо ли е сложена стара снимка на Ирен на заглавната страница?! newsm78 Thinking

# 242
  • София
Радвам се,че при Дани всичко е наред.Бързо и леко възстановяване! Hug
И аз!  Peace Поздрави от нас!

# 243
  • София
Елиона,предай от нас Ина на Дани много целувки и бързо възстановяване Heart Eyes
Защо ли е сложена стара снимка на Ирен на заглавната страница?! newsm78 Thinking
Можеше да ми пишеш на лични,станало е неволно.С Блу оправяхме снимките и така се е получило.Смених я.
Ина е ужасно кисела,не иска нито да спи,нито да яде,май е с температура,но е абсурд да й я премеря SickАз съм на границата на силите и нервите си.Надявам се сега да поспи и да е по-добре,защото много се измъчваме и аз и тя Cry

# 244
Здравейте майчета,

Елионке, мерси за инфото, дано бързо да й минат болките на Дани. Да й предадеш от всички ни много поздрави и че я мислим! Мале Диманката колко зъбета има, браво!
Аз снощи вдигнах 39, не знам какво ми става напоследък, съвсем се скърших, първо един вирус ме мъчи повече от седмица, сега втори ме погна. Адрианска, мерси за съвета, чакам малко да отпусне жегата и ще ходя до А да питам за лекарство, иначе Т-та я свалих с Ефералган. Обадих се на бременното момиче да я питам как е, няма й нищо слава богу. Обаче аз се притеснявам и за бебчето на другата мама, защото вчера го носех на ръце и гушках Confused
Да се похваля, че виенските мамита имаме от вчера следобяд още едно бебе, малкият Филип се роди 3200, 51 см. Да е жив и здрав и да носи много радости на мама!

# 245
Бравос за Дани и успешната операция! PeaceДано сега бързо се пооправи да е шен за принцесата! Praynig
Еййй благодаря ви много за съветите. Hug Започнах първо с паста зазъби...(колгейт беше). С една старачетка за зъби си лъснах колието. Гривната и обиците ги пробвах със содаи оцет и наистина ефектът също беше побеляване. Абе веригата на колието не успях добре да я почистя в дупчиците, но много се кефя на среброто си сега!

# 246
  • София
Бравос за Дани и успешната операция! PeaceДано сега бързо се пооправи да е шен за принцесата! Praynig
Еййй благодаря ви много за съветите. Hug Започнах първо с паста зазъби...(колгейт беше). С една старачетка за зъби си лъснах колието. Гривната и обиците ги пробвах със содаи оцет и наистина ефектът също беше побеляване. Абе веригата на колието не успях добре да я почистя в дупчиците, но много се кефя на среброто си сега!

Мацка,накисни веригата в наситен разтвор от сода и вода и ще се доизчисти Peace

# 247
Хей, здравейте и от нас!
Много се радвам че операцията на Дани е минала добре! Ама то си беше ясно де, дано бързо да си се възстанови и скоро пак да почне да пише.
Абе мами, с какво миете(къпете) бебетата ви?
Аз все още съм с гела на Мустела...ама незнам дали е достатъчен. Той вече си пипа боклуците навън, топки, лопатки...пясъци..знам ли. Като си дойдем му измия ръцете с самун Тео и си прискърца на чисто...ама знам ли, май и за тялото ще е добре да има нещо по-силно? А, какво ползвате вие?

# 248
Успокоих се вече за Дани Simple Smile.Откакто съм будна/5.30ч/,я мисля какво изживява,момента на събуждането да е след махането на тръбите/аз имам лоши спомени от излизането от упойка  след секциото ми-събудих се ,преди да бяха ми махнали тръбите.Беше ужасно.Дани,представям си колко те боли,след като е по-силно от секциото.Браво на куража ти да се раздвижиш при тази жива рана...Но те разбираме всички-децата ни са всичко за нас.
Преди 2ч.Снежина вдигна вис.температура-пъшка и стене,а аз без да искам,счупих термометъра до нея,живакът изхвърча,добре че не стигна до нея.Сега й дадох Панадол и Вит.С и се поуспокои и заспа.Като се събуди,ще видим какво е състоянието й Praynig.
Душе,пий каквото трябва,че е ужасно да си болен сега Hug Peace
Инка дано не се разболява Peace.
Дано летуващите бъдат здрави и да си изкарат добре на морето Peace.

# 249
  • София
Момичета аз отварям бара. На един от най-добрите ми приятели днес му се роди син - Денис!

Бях убедена, че ще е момче, въпреки че тъпите португалски доктори до онзи ден твърдяха при прегледите с ехограф, че ще е момиче. А Радо вече има една прекрасна 3,5-годишна госпожица Айлин и сега е на върха на щастието Wink

# 250
Радвам се че операцията на Дани е минала успешно. Бързо въстановяване!  bouquet Hug

nana77 честито за бебчето на приятеля ти.  bouquet

bubcheto15 дано Ина не се разболее. Много е гадно в тези жеги и детенцето да е с температура. Praynig

megishik бързо оздравяване на Снежина.

# 251
  • София
Да е жив и здрав Денис  bouquet
Явно върви някакъв гаден вирус,щом и Снежина е така,а и Ваня и Ники на Айла са с температура SickУф дано всички се оправят Praynig

# 252
Nana, честито за бебе Денис, да е жив и здрав и много да радва татко си.
Уф, много бебета с Т, ужасно, дано бързо се оправят.

# 253
Браво на Дани, радвам се че операцията е минала успешно.Бързо въстановяване! Peace

Честити бебчета на виенската мама и на приятеля на Nana77!Да бъдат много здрави, послушни и усмихнати бебета Филип и Денис!

Бързо оздравяване на Ина, Снежина, Ваня и Ники! PraynigЯвно наистина има вирус.

Аз след малко си отивам да си гуша Викито, че днес цял ден не съм я виждала.

# 254
Радвам се че при Дани всичко и минало добре  Hug,а и за куража и да се раздвижи след тези болки,които има  Hug ,аз след моето секцио станах едва на втория ден,а тя е страшна фурия и много скоро ще бъде при Найа  Peace
Бубче и при нас положението беше същото вчера,едвам я изтърпях Даяна,даже по едно време ми стана лошо от нерви и безсилие,ама днес е съвсем друга,дано и Ина като се събуди всичко да е ок  Peace

Нана
честито момченце на приятелите ти   bouquet -много да ги радва  Peace
Мегишик дано и твоята кукличка да оздравее по-бързо  Peace
Оф аз имам една купчина за гладене от 2 дни,ама така ме мързи ooooh!,че дано до неделя да изгладя  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт