Силно слънце вън пече ,на ОКТОМВРИйчето му замирисва на море!!!

• 19 752
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Ей, момичета радвам се, че довечера ще се видим!!! Дано повече мямаи успеят, Сисинко, ще ни познаеш, ние си личим  Mr. Green
Целувки!!!
Волтажче, много са хубави снимките!!!!
Как чакам с нетърпение да си дойда и да ви видя!!!! На 11 август пристигам във Варна, ще се чуем и видим!!!!!!!
 Hug Hug

# 151
Здравейте и от дъждовният Лондон,

Тук дъжд се лее ис ведро и не знам след малко как ще тичам да забирам Жорето newsm78 Хубавото е че сме здрави всичките ,но пък за сметка на това се наводнихме.Случи се миналата седница след един порой.За кратко време се задръстиха всички канали и отходни шахти и водата започна да се връща от кадето намери.При нас преля от мивката Sick Sick Sick-една такава калкак и мръсна вода ,която ни наводни кухнята и коридора,а как миришеше не ми се говори...После чистихме като луди ooooh!Най ме е яд че тъкмо бяхме изпрали мокета навсякаде и беше много чисти и свежо Confused
Мирамакс, честита ти дъщеричка.Много да ви радва няйният смях и да порасне здраво и послушно детенце.
Добре дошла на мамата Sisinko
Меги,много тъжно че така сте се разделили с вашите кумове ConfusedНо все пак Италия не е чак толкова далече-може да отскочите за някой друг ден ,хем да се разтъжите,хем да се правите на туристи.

пп:Ще чакаме снимки Wink

# 152
  • София - Младост 1А
мамчета весело изкарване и утре да разказвате

# 153
Ми кво да разказваме- беше много приятно. Запознах се с някои мами, пийнах четири големи Стели и ей ме на , току що сготвила 2 манджи, вече изкъпана, ша лягам. Имаме и снимки..ма нямам сили да качвам. Събота, неделя, знам ли...Бе много яко женско парти..следващия път на  клубче.

# 154
Добро утро! Сбирката беше супер, много се накефих на "старите" и на "новите" ни мамчета, доста поговорихме, пийнахме, хапнахме, абе беше супер.
Хайде Геа да даде снимки съботно - неделно, че да ни видите какви сме Убавици.

# 155
Добро утро и от мен.
Снощи беше наистина супер, толкова добре отдавна не съм се чувствала.
Жалко че не можаха повече мамчета да дойдат

# 156
Добро утро, мацки!
Кака Гея снощи препуши.....за което, разбира се сте виновни вие, и препиии, е не много, ама достатъчно днес да съм парцал. Дъвча баничка и пия кисело мляко..барем се съвзема малко. Днес няма да пуша- невъзможно е....ако изпуша 1 цигара, ще пукясам.
Нещо ме мързи, а и петък гледам е на календара.....
Хубав ден Heart Eyes

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 15:43 от Гея

# 157
Еееееййй...КУПОНДЖИЙКИИИ!!!Реанимирайте бо бързичко щотоооо Naughty почвам да наливам бирата Mr. Green Mr. Green
Днес Къци става  на 14 години. Вече сме мъже! Hug
по този повод искам да почерпя:
  бира с цацащото е време за море  Mr. Green или поне на мен вече ми мирише на такова!!!
Днес се надявам да ни е последен работен ден и от понеделник в отпуска! Peace
пък от четвъртък на моренцетоооооо!!!!!
Ето и по прилична почерпка , за работещите от вас. Mr. GreenЩото шефът няма да ви се зарадва на порция обедна бира!!! Joy
тортата е Гараш - защото това е любимата торта на Къци - такавва му поръчахме за днес! Hug

и естествено чаша студен сок
за намаляване на стреса
Айде поръзмърдайте се и драснете някое пожелание Mr. Green Mr. Green
Я за шестици, я за добро поведение, я за успешно кандидатстване догодина!!!!!
Айде - нищо че е петък следобед Mr. Green Mr. Green

# 158
Хей Джулката, да ти е живо и здраво голямото момче на мама!!! Те шестиците са ясни, успешното кандидатстване също, ама аз от сърце му желая страшно много здраве...  Hug

Ууууу, че вкуснооооо  Peace

Хайде мъъъъъ Гейке, дай малко снимчици да позяпкаме...  Joy

# 159
Не насилвайте Гея, моля, трябва да има време за направи по една-две фото-шоп липосукции след изпитите бирички  Mr. Green

Джулка, да ти е жив и здрав порасналия мъж! Да те радва само с удпехи, добри оценки, самостоятелност и отговорност!

Аз пък след бирите вчера днес реших да разпускам със студен чай. Ама да ви се оплача - уж си взех Нестии, пък не ми дадохи барем един Антонио... и леда си беше от мен... Нейсе, другия път...

Айде, да поработя, пък после може и пак... евентуално...

# 160
Мамчета, много готино беше, ама разказвайте след като си тръгнах какво стана!!!! Мама сисинка, другив път дано се видим за повече!!! Чакаме снимки, какоооооооо Гея  Mr. Green

Джулка, ЧЕСТИТО РОЖДЕННИК!!!!!!!!!!!МНОГО ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И ДА Е МНОГО УМЕН, КРАСИВ И ЩАСТЛИВ!!!!!!!

# 161
Джулка, да ти е живо и здраво момчето! Много здраве и щастие му желая, да го приемат където пожелае! Весел празник ! Тортата беше супер!!!

Меган ще се радвам да се видим за по дълго време следващия път

# 162
Еййй, Юлеееей, ма много поводи за празнуване във вашата къща, бе!
Аз на Къци шестици не му пожелавам.....много важно като бележника ти е пълен със шестици. Аз му пожелавам на мъжлето много готини гаджета да се въртят около него( леле, Юле..у вас ще е върволица, да знаеш), много да е здрав и много щастлив младеж!
На 14  години си е мъж...квото и да говорим. Случил е на страхотни родители, така, че важното е сега да изживее страхотен и буен младежки живот!

Снимки няма госпожи, нямаааа, щото аз съм на работа и нямам време да се занимавам с други дейности.
Меги, ти като си тръгна те клюкарихме зад гърба много Mr. Green, да знаеш, друг път да не си тръгваш.
Мириндеййй, аз чайове не пия, а оня Антонио е егати олигофрена, така, че да не ти дреме.
Да ида ли да си купя цигари, или да не си?

# 163
  • София - Младост 1А
я не се оплаквайте ей... кака ви Дрина снощи се напорка като казак и се прибра в 3 от женска запивка... и се възползва от съпружеството си даже... така че гък да не чувам. Спала съм 2 часа, цял ден имам интервюта и се чудя как ще оживея още 4 часа. Люща едни кафета и сокчета, а стомаха ми направо ще излезе... няма да ви казвам от къде.

На Юлката мъжлето да е живо и здраво и... аз също ще кажа... мани шестиците. Късметлия да е и всички врати да са отворени пред него!

Уффф много ми е лошо.

# 164
Дрина, бегай легай.
Маани интевютата, а ти пък ходиш на друго женско парти, а?
Ти с таз пияна глава да не повредиш съпружеството. Аз като се напоркам и Фори ме не ще..щото съм буйна Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт