Завърнах се още в събота от пътешествието в Рила, но нямах сили и време да понапиша нещо.
Първо искам да честитя дъщеричката на Мирамакс. Да е жива и здрава малката Дарина, а на цялото голяяяяяямо семейство много емоции покрай нея, батковците да не ревнуват, а да помагат!
Честита рожденичка и на Джулката! Много летни приключения на Мирелката и да е все така отмяна на мама!
Добре дошла на мама Сисинко!

Да ви разкажа надве- натри за екскурзионното. Тръгнахме група около 60 човека като преобладаваха младите хора, най-вече жени. Имаше и мъже, някои от които хващаха окото

Ето снимки от нашето пътешествие
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7415&AlbumId=10025 … p;PhotoId=5262555
За съжаление крака ми правеше проблем - на моменти едва стъпвах, вчера се мъкнах по ортопеди / ходенето с напрвление си е живо геройство

Другата екстра е, че се сдобих с контактна слънчева алергия - болният ми крак+ другия отгоре на стълата и краката отзад до колената са с ситен обрив, който боли и сърби ужасно. Станала е направо кора, която се е напукала. Не мога да ходя. Днес се мъкнах по кожни лекари - инжекции, мазила, хапове. Добре, че майка ми пак се включи да гледа Самуил, че голям зор.........
Абе то един кеф ще си направиш /екскурзионното/, сто бели ще си докараш. Ама тъй ще е! ЕГН-то не прощава

Самуил вече прави изречения. И категорично си отстоява желанията. Като му се карам и той се ежи насреща.
Докато ме е нямало не е създавал проблеми на майка. Като се върнах ми се видя толкова порастнал - гушкахме се и сигурно 15-20 мин се смяхме с пълно гърло в истерия. Просълзихме сестра ми и майка ми.