Силно слънце вън пече ,на ОКТОМВРИйчето му замирисва на море!!!

• 19 753
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна, България
Здравейте, милички!
Завърнах се още в събота от пътешествието в Рила, но нямах сили и време да понапиша нещо.
Първо искам да честитя дъщеричката на Мирамакс. Да е жива и здрава малката Дарина, а на цялото голяяяяяямо семейство много емоции покрай нея, батковците да не ревнуват, а да помагат!  
Честита рожденичка и на Джулката! Много летни приключения на Мирелката и да е все така отмяна на мама!

Добре дошла на мама Сисинко!   bouquet
Да ви разкажа надве- натри за екскурзионното. Тръгнахме група около 60 човека като преобладаваха младите хора, най-вече жени. Имаше и мъже, някои от които хващаха окото  Wink  Mr. Green Туристите по принцип са странни птици, но аз се чувствах добре сред тях. Не го мислих много Самуил и почти не ми липсваше  Embarassed Започнахме от Боровец, оттам с лифта Ситняково до горе и около 3-4 часа пеш до хижа Марица, която си беше самата мизерия- няма ток, осветява се с агрегат и няколко мъждукащи крушки, подобие на баня и пр. Оттам се отива за връх Мусала. Ние със сестра ми и групичка останахме точно в подножието на Мусала - правихме плаж на Маричините езера. Следващите 3 нощувки бяха на хотел Мальовица. Ние пак не катерихме върха, а си направихме разходка до второто плато точно под върха. Ей, голяма красота! Последните 2 нощувки бяха в хижа Скакавица, като обиколихме Рилските езера и последния ден посетихме Скакавишкия водопад и правихме плаж на река Скакавица. Голям кеф - правиш плаж, а насреще неразтопени снегове. Красота!
Ето снимки от нашето пътешествие
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7415&AlbumId=10025 … p;PhotoId=5262555

За съжаление крака ми правеше проблем - на моменти едва стъпвах, вчера се мъкнах по ортопеди / ходенето с напрвление си е живо геройство  #2gunfire / и резултатът е деформация на стъпалото. + това съм имала счупване в миналото на кост от свода, за който не съм разбрала  #Crazy ще ми правят ортопедични стелки и трябва да си правя ЛФК с кочан царевица  ooooh!  
Другата екстра е, че се сдобих с контактна слънчева алергия - болният ми крак+ другия отгоре на стълата  и краката отзад до колената са с ситен обрив, който боли и сърби ужасно. Станала е направо кора, която се е напукала. Не мога да ходя. Днес се мъкнах по кожни лекари - инжекции, мазила, хапове. Добре, че майка ми пак се включи да гледа Самуил, че голям зор.........
Абе то един кеф ще си направиш /екскурзионното/, сто бели ще си докараш. Ама тъй ще е! ЕГН-то не прощава  Mr. Green
Самуил вече прави изречения. И категорично си отстоява желанията. Като  му се карам и той се ежи насреща.  
Докато ме е нямало не е създавал проблеми на майка. Като се върнах ми се видя толкова порастнал -  гушкахме се и сигурно 15-20 мин се смяхме с пълно гърло в истерия. Просълзихме сестра ми и майка ми.

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 20:51 от voltage13

# 136
  • София - Младост 1А
бях решила да пиша но... историята ме потресе и просто ме остави без сили и без думи. Момичета знаете че сме успявали да помогнем... аз ще помогна колкото мога. Надявам се и вие.

# 137
Лилибон е една от нашите многодетни мами.
Тя е страхотен човек - не се познаваме лично, но през цялата и бременост бяхме заедно...
Мислех аз да пиша - но гледам изпреварили са ме... Hug
момичета, това е и моета молба - нека всички се включат дори и със съвсем малко средства. Знаете че капка по капка - вир става! Heart Eyes
Лека вечер от нас! Hug

# 138
  • Варна, България
И аз ще помогна на Лилибон!  Hug
Боже, колко мъка има!  Praynig
Тя е мама-герой! Дано да успеят да помогнат на детенцето в Англия!  Praynig

# 139
Искате ли да съберем по 5-10 лв примерно, или кой колкото може довечера като се видим и да вкараме направо малко по-така сума за мама Лилибон и сладкия Крис!!!
Колко мъка има, ето още една история, не мога да не ви споделя:
http://www.darik.net/view_article.php?article_id=164078
От сайта на Даринка е, нейните родители са дали една част от сумата, останала им след лечението, но трябва още!!! Cry Praynig

# 140
Божеееее, не ми се пише, след прочетеното....

# 141
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МИРАМАКС!  bouquet  bouquet  bouquet
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ДАРИНА!

За срещата - може би няма да дойда, защото нещо не се чувствам добре, даже не съм и на работа.

Рали се върна от морето и реакцията като ни видя, беше направо неописуема. Започна да трепери и даже направи няколко крачки назад и после като ни се хвърли, цял ден беше като залепена за нас и повтаряше :мамататиии, мамататиии. Много ми беше мъчно за малкото мишле и като си представя, че в събота ще я караме за Смолян...

Нашите кумове заминаха за Рим за 3г. и сега ми е много тъпо. Хем се радвам за тях, хем не мога да си представя, че няма да се виждаме толкова често, като се видим, сигурно децата няма да се познаят. Да се надяваме, че ще си идват често и ние ще ходим при тях.

Добре дошла на новата мама!

Волтажче, снимките са като картички, невероятна красота.

И аз ще помогна на Лилибон с каквото мога, дано успеят да помогнат малкия Крис.

# 142
  • София - Младост 1А
пуснах парички за Криско... колкото можах. Ако накрая на месеца остане още нещо в картата, пак ще преведа. Много ми се скофти като прочетох тяхната история. И хич не ми се пише. Направо не ми се мисли как се справя тази майчица. Снощи гушках и целувах Пепи до полуда и благодарях на Господ. Иска ми се да вярвам че ще се намери лек за това детенце.

# 143
Господи, няма ли да свърши тази мъка!!!!!!
Ще помогна с каквото мога, не мога да си представя какво й е на горката мама.
Приеми и моята подкрепа, макар и виртуална.

# 144
Здравейте, мамчета!
Много тегаво върви темата след поредния постинг за това колко мъка има на този свят Cry
Влизам само да кажа, че не съм 100 % сигурна дали ще дойда на срещата - цяла нощ не сме спали и сега направо ходя като сомнамбул, напълно неадекватна съм и не знам дали ще имам сили, но ще се постарая да се стегна и да се видя с част от Октомврийския отбор.

Лек ден ви пожелавам  Hug

# 145
Ако не е късно за довечера бройте ме и мен. EmbarassedНадявам се да ви разпозная Embarassed

# 146
Ето моя телефон- 08872777725, светла, ако искате звънкайте да ви съобщя къде сме

# 147
Ето моя телефон- 08872777725, светла, ако искате звънкайте да ви съобщя къде сме
Момичета праща ви за хайверче!!! А тя дори и не си знае номера на телефона, резил. И ще и викаме малката Светла, че и с малки букви се е написала  Joy
Слетла - Гея - 0887 277 725  newsm78

# 148
много се извинявам- 0887277725.
Ей, гадняркоооооууу Twisted Evil

# 149
  • Варна, България
Добавих още снимки от екскурзионното....
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7415&AlbumId=10025 … p;PhotoId=5266609

Общи условия

Активация на акаунт