Силно слънце вън пече ,на ОКТОМВРИйчето му замирисва на море!!!

• 19 755
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте мацки!
Добре дошла на новата мама и малката мацка  Hug!

Аз за срещата нямам никакви претенции - само да знам къде и кога да се явя  Twisted Evil

Миринда, и у нас е мноооооооого жега, пак останахме без климатик, ама като сме смотани - така ще бъде  Naughty
Почти не спим - Лъчо също се буди и изпива по 1 шише вода и не търпи никакви чаршафи.

Ха, приятен ви ден и от мен!

# 121
Sisinko, мила, аз си смених номера още преди година. Уж на всички пратих новият ми, но теб явно съм те пропуснала, извинявай. Новият ми е 0896 79 30 96. Трябва да се видим, ти още ли си в Люлин?
Момичета, аз в Четвъртък няма да мога, съжалявам много. Ще ходя на Шоуто на Слави, имам покана със сестра ми и трябва иначе да я оставя да ходи сама. Но то е до 21.30 и после може да отскокнем към вас ако сте все още там, ние така и така сме в НДК.
Мириндичка, питаш ли ме душа какво ми е, като в нас в спалнята термометъра показва 34 градуса, западно изложение е и слънцето докато не залезе, там пече яко и после цяла нощ няма спадане на Т. В хола е по рахат, ама няма как там да спим. То не е въртене, то не е чудо, чак сутрин към 4 заспивам и Вики като се събуди в 7 ми е чудесно, идва ми да се гръмна. После на обяд пак се пробвам да лягам докато той спи, пак същата история - вир вода. Вики и той целия потен, а спи само по памперс и отвит. Дано тая нощ поне да може да се диша и спи.

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 13:54 от Bubs

# 122
Мирка ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ ДАРИНА!!!!!!!!!!МНОГО ДА ВИ РАДВА И ДА СТЕ ПРЕКРАСНО ЩАСТЛИВО ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО  Mr. Green Hug

МНОГО ЦЕЛУВКИ НА ДЕЦАТА!!!
УТРЕ ОТ КОЛКО Е СРЕЩАТА САМО НЕ РАЗБРАХ, АКО МОГА ЩЕ ДОЙДА ДА ВИ ВИДЯ МАЦКИ!!!!!
АЙДЕ ЧЕ БАЧ ЯКО ПРИ МЕН, НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ЧЕТА, ИНАЧЕ НИЕ СМЕ ДОБРЕ!!!!!!! Hug

# 123
Абе само аз ли не разбрах КЪДЕ е срещата?  Thinking

# 124
ааааааа Naughtyоплаквания относно Температурата ли имате???хич да не съм Ви чула вас софианките!!!! Mr. Green
Кой пак влезе в новините снощи , а????? ooooh!С 45 гадуса Т  - то се знае - Севлиево
Направо ни писна да сме рекордьори тази година. А това вчера не беше живот - АД си беше под небето. За сравнение вчера в Сахара Т е била 45, в Анкара 43 а в Триполи 38 ooooh!
Миркаааа- айде чакаме с нетърпение снимки от вече пълната ти каща!!! HugНа малката Дарина - с особенно нетърпение. И кажи преди да си избягала - как реагират батковците на малката принцеса?! Heart Eyes

# 125
Bubs все още съм си в Люлин и няма изгледи да го напусна, ще купуваме жилище пак тук.
Много ще се радвам да се видим.
Благодаря от сърце още веднъж за приема във вашето голямо семейство и ако не съм нахална мисля утре да дойда и аз, е ако може разбира се. Ще се радвам да се запозна с вас.

# 126
Аз пак - днес съм много активна, ама да помоля - моля пишете ми утре смс къде е срещата, че не знам дали ще мога да погледна тук. Много благодаря предварително. Ако пък не - ще взема тел. на Гея, да й звънна...

# 127
Вижте какво, става ли утре вечер в 8.00 на Хепито?
За да видим и Меги?
Който е за, да вдига ръката

# 128
# 129
# 130
А с местата кво правим, резервации, брой майки?
Да изместим в 7 ако ви е по-удобно, казвайте да знаем за колко да резервираме с кака Верче и за колко броя?

# 131
Мацки, аз ще поработя повечко и в 7 мога да съм на линия на Хепи, а който не може в толкова да дойде по-късно, аз до 9 ще мога, че после път ме чака  Mr. Green, а вярвам , че вие ще продължите поне до полунощ!!!!!!!!! Hug

Добре дошла на новата мама!!!!
Мирка, с нетърпение чакам снимки на малката Дари!!!

# 132
Охо, мамчета, ето ме и мен.
Аз ще дойда в Хепи на  Св. Неделя към 7:30 -8.
А планове за след хапването. Там зад Хепи е Di Mоdulo - в четвъртък имат готина ретро вечер. Някой да се чувства ретро?
http://dimodulo.dir.bg/novini.htm
 Peace

# 133
Момичета, бройте ме и мен към 8:30 ч. Laughing

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 13:54 от Mirinda

# 134
Здравейте,октомврийки!
Съжалявам за черния си постинг,но една майка-герой има нужда от нашата помощ.
Историята и може да намерите на:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0
Помолиха да ме да предупреждавам,че в тази тема има подробности,които могат дa ви разстроят.Все пак това са нещата от живота и всяка една от нас би могла да бъде на нейно място.Четете само колкото можете да понесете и за всеки случай прилагам само банковата и сметка:
 Елена Генчева Енева
Първа Инвестиционна Банка Варна
IBAN BG 66 FINV 9150 10BG N0JZ EN
BIC FINVBGSF

Искренно благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт