Да ви кажа мноО мА кефитИ, ей тъй като прописахте повече!

Как сте работещи мами в тези жеги, а? Аз си поспивам яко следобед час-два, колкото позволи детето... Хич не ми си мисли за работа

Джулка, пожелавам на Къци много забавления!

Гея, ние говорим, но любимо му е да спряга "Мамууу, мамуууу". На моменти откачам.

Ло, Самуил срички не обръща, но си има някои негови измишльотини - Казва, че се казва Ади

Интересното при него е, че пропусна да говори за себе си в трето лице. Казва "аз" нани, "аз" затвори и т.н. Иска да го пусна да се гледа на комп и като се види там, или в огледалото казва "аз".
Като каза за поход с бебе - то нашите са си направо големи деца... Като бяхме на Рила имаше такива ентусиасти - с бебета на 2-3 месеца в най-големите жеги. Носят ги на ръце или в кенгуру - слънцето яко бичи, няма шапка няма нищо! Ще им изпръжат малките мозъчета

Облачка, радвам се, че си се изкефила на палатката! Аз от години не съм ходила на таквоз нещо, но с удоволствие бих отишла. Спомням си последния път преди ехееееееее 100 години заминаваме 3 двойки с 2 коли Москвич от старите модели

На първата сутрин - ние със Страхил - ставаме доволни, гот ни е. А другите излизат - кой къде го боляло, как се схванал. Ами те тези чаршафи през нощта овлажнели и умрели от студ

По повод секса - скоро няма да е мирааааааааааааж!

И накрая да ви се оплача - много ме сърбят обривите. Направо откачам. Снощи в 2.30 ставах да си мия краката със студена вода

Айде със здраве!
Ще положа морно сърбящо тяло на миндерЯ
/лигнята дет мЪ И треснала е от сърбела /