Силно слънце вън пече ,на ОКТОМВРИйчето му замирисва на море!!!

• 19 743
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна, България
Ехооооооооооу, мацки!
Да ви кажа мноО мА кефитИ, ей тъй като прописахте повече!  Hug
Как сте работещи мами в тези жеги, а? Аз си поспивам яко следобед час-два, колкото позволи детето... Хич не ми си мисли за работа  newsm78
Джулка, пожелавам на Къци много забавления!    Mr. Green
Гея, ние говорим, но любимо му е да спряга "Мамууу, мамуууу". На моменти откачам.  ooooh!
Ло, Самуил срички не обръща, но си има някои негови измишльотини - Казва, че се казва Ади  #Crazy, водата е даду, вчера говореше "путка, путка  Embarassed путокал /портокал/.
Интересното при него е, че пропусна да говори за себе си в трето лице. Казва "аз" нани, "аз" затвори и т.н. Иска да го пусна да се гледа на комп и като се види там, или в огледалото казва "аз".
Като каза за поход с бебе - то нашите са си направо големи деца... Като бяхме на Рила имаше такива ентусиасти - с бебета на 2-3 месеца в най-големите жеги. Носят ги на ръце или в кенгуру - слънцето яко бичи, няма шапка няма нищо! Ще им изпръжат малките мозъчета  #2gunfire Ей, откачен народ без грам акъл!
Облачка, радвам се, че си се изкефила на палатката! Аз от години не съм ходила на таквоз нещо, но с удоволствие бих отишла.  Спомням си последния път преди ехееееееее 100 години заминаваме 3 двойки с 2 коли Москвич от старите модели  hahaha за Черноморец. Ние със Страхил по 1 дюшек, по 1 спален чувал и хамак, а другите носиха забележете: възглавници, чаршафи, рула дунапрен  Shocked, възгавници от разтегателни дивани /от тези дунапренените/  Rolling Eyes . Това всичко накачулено по колите.
На първата сутрин - ние със Страхил - ставаме доволни, гот ни е. А другите излизат - кой къде го боляло,  как се схванал. Ами те тези чаршафи през нощта овлажнели и умрели от студ  Joy
По повод секса - скоро няма да е мирааааааааааааж!  newsm44 Страхил днес ми писа, че ще слиза на 3 август, значи 4-5 ще си е в Бг  luvbed EFP stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl 1stroller
И накрая да ви се оплача - много ме сърбят обривите. Направо откачам. Снощи в 2.30 ставах да си мия краката със студена вода  smile3511 Днес трябващше да съм на контролен, но доФторката я нямаше, та утре ще ходя да видя ко Ша праИм...
Айде със здраве!
Ще положа морно сърбящо тяло на миндерЯ
/лигнята дет мЪ И треснала  е от сърбела /

# 181
Какви ти жеги, в офиса е такъв студ, че не се седи от тия климатици.
Ние си оставихме детенце и вече ни липсва страшно много. А за говоренето да ви кажа как разправяше на баба си в Смолян за морето, дето я водиха нашите: "БешИ на моието и баба Мие/Миле/ и дадо Каси. И е гоиамо и дъбоко и на пажа/плажа/ беши..." , няма спиране като се разприказва, просто е като къртечница.
За обръщането на сричките - не съм забелязала, но не мисля че е проблем, скоро ще премине. Има си много думички, които само ние си ги знаеме какво означават, напр."кокухка" е солетка, "кънка" е топка Joy

Джулка, приятна отпуска ви пожелавам, дано си починете добре.

Светле, чакамееее снимкитееее.

Аз си имам вече количка-малка и смешничка, но мен си ме кефи, мъжо ми я подари малко предварително за РД, че нали ще ставам на 30 Embarassed

# 182
  • в Низината
Мишленце, честита ти придобивка!

Облачка, гледам, добре сте си изкарали на палатката. Аз на такова нещо, последно бях преди 10 години сигурно. Сега не бих се навила да отида на палатка. А пък с детето - хич!

# 183
  • София - Младост 1А
цъ цъ... то секс то коли... искаше ми се нещо умно да ви напиша... ама и мен ме е напекло слънцето та ще се въздържа. Нали знаете... никога не е късно да станеш за резил. Та тоя път мисля да си го спестя.

Утре кафепиейки ще се пробвам да ви напиша нещо смислено.

Айде лека и цюлювки... помните ли кой казваше така... ей сега ще й звънна да я чуя и утре ще ви пиша...  Sad тя пък не вдига телефона Sad

# 184
Добро утро, мамчета!
Днес няма да има оплаквания, че е топло - да внимават фините мадами да не ги отвее вятъра, затова преди излизане - по един камък /ама по-големичък в джобовети или чантите/. Че като ви знам какви сте мацки, да няма след това оплаквания от летящи мадами  Naughty.
Мишленце, честита ти придобивка - дай малко повече инфо. Аз много си падам по малките коли - сега съм се огледала в С1 и непрекъснато само за това говоря, обаче няма да ме огрее newsm25.
Волтажче, хайде махай тези сърбели, че като си дойте Страхил какво ще правиш. Сега се сетих, че ако не ти минат докато си дойде, когато това стане няма да имаш време за сърбежите от многоооото  kiss  action032  remybussi cheers luvbed.

Приятен ви ден от мен!  Hug

# 185
Добро утро,мили мами!
Мишленце, честита ти придобивка и безаварийно каране!
Малеее честно да ви кажа умрях от студ, а пък в офиса още по голям. Днес не е ден за мен, искааааам си слънцето.
Хайде на кафе

# 186
Добро утро, маменца Hug
Ето чаканите снимки:
http://pressian.multiply.com/photos/album/17
Надявам се да ви харесат Heart Eyes

# 187
  • в Низината
Гея, не мога да разгледам снимките - линкът ми дава грешка.

# 188
Благодарско, Гея  smile3501
Малееее, че сме 'Убавици  newsm03

# 189
gergi ,
отваря се, пробвай пак.
Танче, нали познавате Гея фотографа Laughing

# 190
oooo, много сте готини! нямало е причина, значи, да се покривате  Mr. Green Hug
Мишленце, честита ти количка!
Сега не бих се навила да отида на палатка. А пък с детето - хич!
Aко тогава ти е харесало, може би сега ще се влюбиш? Еличка беше на седмото небе, и страааашно щастлива, кротка и послушна!

# 191
Здравейте и от нас,
Ей какъв студ, май е по - добре да си е жега.
Ама много сте готини всички, Миринда откъде ги извади тия гърди бе жена, верно конкурираш кърмачките.
Ние петък, събота и неделя бяхме на една вила в Троянския балкан, беше много хубаво, къщата с басейн в двора и по 10 лв. на легло. Три дни се разбихме от ядене и пиене, язък ми за двете седмици неядене, ама то там така ти се яде. А пък колко бира изпих - колкото тук изпивам за една седмица. Абе още не може да ми се прибере стомаха. Исках и снимки да кача, ама snimka.bg, не спира да ми изписва "Не сте избрали албум" и не става, а пък винаги така съм си ги качвала. По - късно пак ще пробвам.
Момичета, ако искате в петък пак може да се организира излизане. Нали не е много нахално от моя страна.
Мишленце, честита ти нова кола.

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 14:14 от Bubs

# 192
  • Варна, България
еееееееей, ама сте мацки сладки!  Heart Eyes
Радвам се, че видях Танчето и Сиси  Hug
Днес ходих на лекар - не са много на оправяне нещата - пак инжекция + нови илачи.
Танче Б, то вярно другият сърбел е по-голям  Wink, ама най-много по някое сюблимно време да му кажа да ме почеше и по краката  hahaha
Мишленце, честита количка! Хайде кажи какъв е модела, че само ни пускаш теми за размисъл? Mr. Green
Днес успях да свърша и едно добро дело- записах дата за кръщене. Живот и здраве на 20 август ще е. Тогава е св. Самуил и много държах да е на тази дата. Избрах църквата Св. Атанасий, че правят хубави ритуали и е близо до Морската, където след това възнамеряваме да се почерпим.
Тези дни съседите под нас правят ремонт- яко къртене- и бяха така добри да ме уведомят предварително, за да мога да реагирам и съответно Самуил е на бабин дом, а аз маам шорти из нас  Joy, клатя си краката, пия кафе, чета, все чудесийки, нищо че от 2 дни ме чакат изпраните пердета да ги закача. Да, ама нали преди това трябва да измия прозорците и да избърша щорите.  #Crazy
Чао  Heart Eyes

# 193
Мааале кви сте мацкииии, страшни сте Hug Дано скоро се организираме пак, че много ме е яд, че пропуснах.

Танче, аз по същия начин исках С3, но не ме огря. Особено след като паркирах пасата на мъжо в колчето и реши да потренирам на нещо по-евтинко и ни изпадна един един опел агила, та се уредих с него. Смешно ли ви е? Знаех си, че ще ми се смеете, затова не казвах каква е марката hahaha, или по-точно модела, прилича на едно куфарче. Даже мъжо ме бъзика, че може да ме качва в багажника с него. Абрат ми пък вика да съм си пускала климатика само на светофарите, абе само си правят бъзик с мене, но поне е сравнително новичка.

Волтажче, дано минават бързо болежките, че да посрещаш подобаващо съпружеството.
Браво за организацията за кръщенето. Мен ме е яд, че не се организирахме докато си бяха тук кумовете ни, сега кой знае за кога ще се отложи, че нали заминаха да живеят Рим, а трябва да са кръстници.

За палатките, на времето много ходехме и ми беше супер гот. На един язовир м/у Батак и Доспат - Васил Коларов беше тогава. Невероятна природа и спокойствие, но сега незнам, може би с готина компания ще е супер.

# 194
  • Варна, България
Между миенето на кафемашината и котлоните и заветното чистене на прозорци пак да кажа дзак ... хихи
голяма активност ме е налегнала  Laughing
Мишленце, мила, аз не мога да ти се смея на колата,  защото такъв модел даже не съм и чувала  Embarassed Пожелавам ти безаварийно каране на "куфарчето"  Wink
И аз нашето малко семейно Клио го чукнах тамаааааан 3 пъти  Embarassed и то все от маневри на място  hahaha Ама сега съм печена и не ми пука!!!  Mr. Green
Да ви кажа за подвизите от последните 2 дни на Самуил по повод гърнето. Ходи по цял ден по гащи, но не казва за акото /дори стачкува/, по-точно го прави и почва да реве от срам.  Embarassed
Та завчера си играе детето в басейна - по едно време як рев - гледам бонгото в басейна  Shocked. Вчера ще излизаме следобед, аз му махнах памперса и докато му обуя гащите, обикаля по чурка. Да, ама не - по едно време пак рееееееев - Самуил я върши работата на спалнята  ooooh!  ooooh!  Хванах го в крачка и добре, че се беше запекъл / Ша ма прощавате за подробностите  Embarassed/ Такива ми ти работи с физиологичните нужди....

Общи условия

Активация на акаунт