Силно слънце вън пече ,на ОКТОМВРИйчето му замирисва на море!!!

• 19 740
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро, мацки!

Как сте в това дъждовно утро? Гледах хората по улиците взели по едно чадърче, а иначе се разхождат с чехли и сандали. Чудех се дали Емел Етем няма да разпореди на кметовете да организират раздаване на плавници  newsm78, че иначе придвижването доста трудно се очертава.
Да ви се оплача моето момче /т.е. Лъчо/ нещо много го избива на агресия  Sad - преди време ни събираха на родителска среща в яслата, защото в тяхната група се наблюдавала лавинообразна агресия. Говориха с родителите, обясняваха, че трябва в къщи много да се говори и обяснява на децата, но като си тръгвахме слушах как родителите недоволстваха, че пак са ги занимавали с глупости и като били недоволни сестрите и педагожката да научели децата да не са агресивни  #Crazy.
Не мога да разбера защо хората смятат, че те могат да си правят каквото искат в къщи, да не обръщат внимание на възпитанието на децата, а след това да твърдят, че педагозите са виновни, че не са научили децата им. Не може да имаш едно поведение в семейството, което да се копира от детето ти, а след това да смяташ, че друг носи отговорността за неговото държание и отношение.  И още нещо - защо тези хора не си направят сметката, че един ден тази агресия и това поведение ще се обърне и срещу тях самите  Naughty, но тогава ще бъде късно и нищо няма да може да се направи  Crossing Arms.

Съжалявам, ако съм ви досадила с моите излияния, но предполагам, че и отвратителното време е виновно за това  Embarassed.

Пожелавам ви ползотворен ден и повече положителни емоции - както се казва "Да ви върви по вода" Mr. Green

# 196
Танче, с това явление ще се сблъскваш все повече и повече с времето... в групата на Катето агресията се увеличаваше с всяка година. През последната година учителките се бяха хванали за главата, въпреки че наистина са добри педагожки - децата не само се биеха, ами ги обиждаха, и на забележките реагираха с: какво ще ми направиш, ти ще видиш като дойде татко! Учителката, която уважавам страшщно много, беше стигнала до сълзи веднъж. И най-лошото е, че след родителската среща чух родители да реагират точно така - "това е нормално", и "тя ще ми каже как да си възпитавам детето", и "тяхна работа е да ми възпитават детето, затова им плащам". Наистина имаше и татковци, готови да вкарат в действие юмруците си, защото на синовете им е правена сериозна забележка. И после искаме света да стане по-добър... ми няма, ако не си го направим сами!

# 197
Мишленце, честита ти кола, да си я караш с кеф и да те слуша много. Между другото и моята е подарък за 30-те. Точно я харесах и заминах за концерт на Стинг и по пътя мъжът се обажда и ми вика "Сори, но някой те е изпреварил и я е купил, ама ще търся същата, ти се забавлявай там и не съжалявай много." Потъжих аз умерено и като се връщам колата ме чака. Беше супер изненада!
А иначе не им се връзвай на мъжете за размера, моя само мрънкаше, но наскоро каза на един приятел, че е много доволен от моята кола и много й се кефи Mr. Green
Че ние нали работим заедно и ходим с моята въшка Laughing
Таня , за агресията съм се замислила от няколко дни и то точно за това как родителите я предизвикват несъзнателно. Аз си бях 4-5 дни вкъщи и Ема като ме изнерви и аз й повишавам тон, почвам да викам, да се карам и след 2 дни тя точно започна да ме копира. Като се издразни започва да вика с пълно гърло. Взех си поука и ето я Ема вече забрави Embarassed А в градинката вече се нагледах на всякакви агресии - щипане, хапане, блъскане, викове. Аз съм далече от идеала си за родител, и аз си изпускам нервите, но на такива работи се наслушах - "Ще ти избия зъбите", "Ще ти счипя главата", "Ще те смажа от бой" и признания от рода на "Бия го, като ме ядоса, ритам го, даже съм му оставяла синини по лицето" Rolling Eyes Естествено резултата е на лице - агресивни деца, които знаят само да ритат и хапят.
Само се моля да ми издържат нервите и да не стана и аз такава невротична майка, да ви кажа работата ми много ме успокоява, може да ми е тежко, но се чувствам, по- спокойна, като се върна съм презаредена и готова за всякакви изненади.
Хайде,ч е се отвлякох!

# 198
Здравейте,мили момичета!
От сто години не съм се включвала в темите ни,но все не ми остава време,у нас ремонтът тече с пълна сила,а гледам и двамата с Тони да сме през повечето време на Вила Вилекула,че тук е пълно с прахоляк,шум и потни майстори!В момента сме нагазили в най-дълбокото на пълната лудница,но поне ще стане супер!

Искам да честитя на Мира щастливото събитие:Да ти е жива и здрава малката принцеса!Страхотно име си и дала,нека и носи късмет през целия живот!

Видях и снимките от срещата,мога само да съжалявам,че не съм била,но и да знаех за нея-бяхме извън София.Следващият път!
А вие наистина изглеждате страхотно и си личи,че е било много весело!

# 199
  • София
Здравейте, момичета. Някои се върнахме от морето без деца. Беше разкошно. Бяхме в несебър. Спане до 11, после плаж до 5-6, вечер кръчми и така 8 дни.
Гледам хубаво сте си изкарали на срещата,а? Браво, а аз пак изпуснах. Сега съм си тук до 11-ти, после ща ходим да вземаме децата.
Мирка, честита щерка. Да ти е жива и здрава.
Мишленце и от мен честита кола.
Злато, честито. Лека бременост ти желая и едно хубаво бебче.

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 11:45 от Таня П.

# 200
Аз си бях 4-5 дни вкъщи и Ема като ме изнерви и аз й повишавам тон, почвам да викам, да се карам и след 2 дни тя точно започна да ме копира. Като се издразни започва да вика с пълно гърло. Взех си поука и ето я Ема вече забрави Embarassed А в градинката вече се нагледах на всякакви агресии - щипане, хапане, блъскане, викове. [/quote]
 Мдааа, и при нас е същата картинка - като не й изнесе нещо на Ванеса, застава срущу мен с вдигнато пръстче и започва да ми се кара, че чак червена става. Дано сега на село да се поуспокои малко, че другия месец пак сме на ясла и не ми се мисли, там вече се науихме да псуваме...

# 201
Хей ЗЛАТЦЕ как ти се радвам на подписчето!!!
ЧЕСТИТО мила!!! Пожелавам ти февруарската госпожичка да бъде най-доброто и здраво детенце...  Пази се... Hug Hug Hug

# 202
Злато, честито! Пожелавам здраво бебе и леко раждане и гледане! Laughing

# 203
  • в Низината
Гея, всичко си е наред с линка, ами аз съм.... Много сте готини всички!

Lo, много търпение трябва - убедих се! Иначе, освен да си вдигна кръвното, друго не става. Наложила съм си да бъда мноооого търпелива. Досега успявам - изключително рядко повишавам тон, никога не заплашвам и не удрям. Смятам, че имам успех с възпитанието на детето засега, но тръгне ли на детска градина, не ми се мисли.

# 204
Хей, Злато, аз ли пак съм пропуснала новината или ти сега я обявяваш /макар и негласно  Laughing/
- направо си супер - лека бременост и не се преуморявай покрай големия ремонт  Hug.

# 205
Искам да покажа младежа http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=5279726

и да попитам искате ли да сте перфектни? Ако отговора е "ДА", моля, имейте предвид следното:http://images19.snimka.bg/003595063.jpg

# 206
Злато, честито! Пожелавам ти лека бременност и хубаво(те всички са такива) бебенце!  bouquet

Верич какво става с теб, чакам да се похвалиш

# 207
Верич какво става с теб, чакам да се похвалиш

smile3534 Чакай, чакай, и аз като теб още чакам.... smile3521

# 208
Такаааа, ние заминаваме. Двамата родители са в отпуск и взеха детето и довечера отлитат. Следва Троян, тетевен, после оставяме детето на бабата и отиваме на меден месец за няколко дни  Mr. Green. За пръв път ще ми е:))
Пожелавам ви много хубави дни, няма да се доближавам до пеце и комп.
Злато, честито  bouquet

# 209
Малииии, ма много съм тъпа! Цял ден четох указанията и пак не можах да си сложа лентичка за подпис - добре поне че успях да сложа адрес! Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт