Силно слънце вън пече ,на ОКТОМВРИйчето му замирисва на море!!!

• 19 737
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • София - Младост 1А
ох момичета... аз да пиша, да пиша ама... Ние с Ники бяхме на рожден ден и изкарахме добре, но... сестра ми вчера паднала и си счупила крака. Цяла нощ са я оперирали и са й слагали пирони и пластини. Еййй няма ли край бе. Току що говорих с нея, ама просто не мога да ви разкажа, защото ще сънувате кошмари. Горката ми сестричка. Операцията поне е успешна и ще се възстанови след време.

# 211
  • София
Ади, съжалявам, че е пострадала сестра ти. Надявам се бързо и колкото може по-безболезнено да е възстановяването.

# 212
  • София
Дрински, не се свърши това вашето. Бързо възстановяване на сестричка. Дай да направиме едно кафенце......

Злато, много се радвам за теб! Лека и прекрасна бременост ти желая!   Hug

# 213
  • София
Ей, Ани и аз искам на кафе....... Mr. Green

# 214
Злато, много се радвам за вас! Лека и безпроблемна бременност!  bouquet

Дринка, мноого тъпо бе, дано свършва вече тая черна серия и да почва розовата Hug

Гея, приятно изкарване по балканите, добре да си починете.

Аз забравих да похваля бабите, първо едната на морето махна изцяло бибата и вече изобщо не се сещаме за нея. Това е голям напредък, защото беше като пристрастена напоследък към нея. А другата баба вече е махнала памперса през деня изцяло, засега през нощта й го слага, но се надявам да ми си я вземем вече изцяло научена, че като се започне яслата, не ги виждам нещата. Ралето за голямата работа си казваше от доста време, но сега си казва и като има "пиш".
Настроила съм се да си наемем една къща около Смолян с приятели, като ходим да си я взимаме, само дано Веско да намери нещо подходящо. Голяма красота е в този район, просто нямам думи как се заредих миналата събота и неделя, въпреки, че си бяхме само в Смолян.

# 215
Дринка, мила, съжалявам!! Дано скоро нещата тръгнат към по-добро!!!!! Praynig Praynig

Злато, честито много лека бременност да имаш!!! Зълва ми и тя е в 11 седмица, ще пишете заедно при февруарките  Mr. Green Hug

Гея, душа, весело изкарване и  може да последвате примера на мамите и да се ощастливите с още едно бебе  Mr. Green Mr. Green Joy

Йони ми е малко болна, червено гърло и Т, та от вчера почнахме Оспамокс, поне е лек, дано днес вече е по-добре  Sad.

Целувки на всички!!!

# 216
Дрина съжалявам за сестра ти, дано да се оправи по-бързо!

Меган бързо оздравяване на малката душичка!

Мишленце браво на вас!

# 217
Леле, златни баби!!! Дай боже всекиму!
Златце, честито! Лека бременност и добро настроение ти желая!
Дрина, гушни систъра оше веднъж и от нас!
А на Меги - да оздравява Йони бързичкоо!

# 218
Ей, Еси и Лъчо са големи сладури! Да ги нацелувате мами!
На Геа - много удовлетворителни медени дни!
Дрина, дано да се свърши това вашето тегло, а как е Пепино, не пишеш за него нищо.
Мишленце, бабите са ви златни!
Ние стягаме багажа и утре се мяткаме на колата и палим към Пловдив, където Ема ще изкара цял месец, а мама само ще снове насам-натам.
И мен ме чака цял меден месец, който смятам да посветя на коремо сваляне.... Как беше онази диета с чая Embarassed

# 219
ВЕРЧЕЕЕЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА, ЩАСТЛИВА И ВЛЮБЕНА! И ОЩЕ ПОВЕЧЕ КЪСМЕТ ТАЗИ ГОДИНА, ДАНО ВЕЧЕ РЕЗУЛТАТА ДА Е НА ЛИЦЕ  bouquet preggo

baloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni baloni

# 220
Ехооо!Мацки!!Как сте в този хубав съботен ден?Като гледам голямата активност днес, май всички сте навън, както е и редно.
Супер среща сте си направили, много ми е търсене, че не ви видях, но се надявам скоро да поправим грешката.Демек да си нправим нова съвсем скоро. Много сте готини всички. А и видях сисинко.
И една новина ми напълни душата!Злато- лека и безпроблемна бременност, мила, една сладка и здрава госпожица ти пожелавам след Тони.
Верче!!!!Да си жива и здрава!!И скоро стискам мн палци да пожелавам същото и на тебе!!Весел празник!
Мишленце- честита ти нова колица!!И аз не бях чувала този модел...Леко и безаварийно!Важното е, че вече си имаш собствена. Ох, и на мене как ми се ходи на Смолян и Родопите...
Танче(П)- добре си се завърнала!!!
Дринка, мила- айде стига вече с тази серия.....Как е сестра ти? Къде я оперираха? Дано вече ни пишеш само весели и смешни неща, както сме свикнали да четем от тебе.
Добре, че ви видях на снимкиии.Напълнихте ми душата!Мириндата и от отдавна не беше писала дори...
Айде целувки, да приключвам, че уж съм на работа...
Не помня пратих ли ви малко снимки...етo:
http://www.griffinshome.com/galery/main.php?g2_itemId=1364о:

# 221
  • София - Младост 1А
ми какво да пиша, неприятната ни серия продължава с бясна сила, ама ще се бориме, няма да се отказваме я. Дай боже да тръгнем на по добре вече, че направо ми се реве.
Сестра ми е в Пирогов. Сега тръгвам да отида да я видя, че свиждането е само от 4 до 5. На 11 етаж в основната сграда е. Евентуално във вторник ще я изпишат.

Верче честит рожден ден! Не знам за другото ама аз ще ти пожелая само здраве... за теб и за цялото ти семейство. Другото все ще дойде, ама здравето... Весел празник!

Хайде хубав ден от мен!

# 222
  • София
Мандаринка, честит рожден ден! Да си жива и здрава, щастлива и по-често да пишеш при нас. И да пуснеш малко снимки на Ивчо.
Верче, честит рожден ден. Нека твоите желания са мои пожелания.
Ади, стискам палци на сестра ти.
Аз и тази седмица ще съм без децата. Може би към петък ще ходя до Чепеларе. Вчера ги чувам по телефона, а те се карат кой да се обади, то беше дърпане, рев, явно всички сме се затъжила. Ама хубаво си починах. Колко е хубаво, като имаш свеки, която да помага. Та през седмицата имам време за кафе, ако на още някой му се пие, давайте да се видим,а?

# 223
Честит рожден ден, Мандаринка  Hug

# 224
  • София - Младост 1А
Остаряваме бавно, остаряваме бавно... неусетно почти... вчера събудих Мандаринката пеейки фалшиво тази песничка. Добре че не отнесох някоя попържня...  #2gunfire

Както и да е. Времето лети и не пита и след Верчето и Мандаринка, май идва ред и на кака ви Дринка.  newsm78

Почерпете се кой какво му душа иска. Взимам назаем последната почерпка от Джулката, че най ми напълни душата.  Hug

Ние ще си спретнем слетобяд кратка почерпка в болницата, защото систъра няма да я изпишат.  Sad

Тези дни се виждах с Гери в Пирогов... страшна жена е Грейпфрутчето. Благодаря ти за подкрепата. Страхотна си!  Hug

Еййй Роси, къде изчезна бе? Тука ли си? Ако си в БГ, дай знак да се видим!!! Моля те!!! Hug

Хайде живи и здрави, желая на всички ви хубав ден... дано с тоз проливен дъжд да ни тръгне по вода.  Praynig

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 06:59 от Drina

Общи условия

Активация на акаунт