Силно слънце вън пече ,на ОКТОМВРИйчето му замирисва на море!!!

• 19 734
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТ РОЖДЕН, ДРИНКА!!!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО, МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ, РАДОСТ И САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ ЗА ТЕБ И БЛИЗКИТЕ ТИ!
  bigdance2 Tada newsm59 nbirthday Весел празник!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕРЧЕТО И МАНДАРИНКА /малко съм закъсняла, Embarassed пак/  да сте здрави, успехи във всички начинания и много сбъднати мечти! newsm51

Пожелавам ползотворна седмица

# 226
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Ади  Hug в немско сме си, може би след рождения ден на малките да дойдем, но не е сигурно. иначе сме добре, беснеят, бият се, целуват се, кога как дойде

# 227
ЧЕСТИТ РОЖДЕН, ДРИНА!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН (КАКТО КАЗВАТ ПО МОЯ КРАЙ - НА ПАТЕРИЦИ) НА ВЕРЧЕТО И МАНДАРИНКА

НЕКА ВСИЧКО ЛОШО Е ОСТАНАЛО ЗАД ГЪРБА ВИ, И ОТ ТУК НАТАТЪК САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ВИ СЕ СЛУЧВАТ!

КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА КАФЕНЦЕ ТАЗИ СЕДМИЦА?

# 228
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДРИНКА! baloni bdbaloni baloni
БЪДИ ЗДРАВА,МНОГО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА МАМА И СЪПРУГА!ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ И ЦЕЛУВКИ ОТ НАС!
ЧЕСТИТО И НА ВАС ВЕРЧЕ И МАНДАРИНКА! newsm51 newsm51 newsm51ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ВИ ЖЕЛАЯ!
Злато,много се радвам за теб!Честито!Лека и безпроблемна бременност!
ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ И НА МИРКА!ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО,МИЛА!
Момичета,както се вижда още не съм родила и се надявам бебо да поизчака.Иначе сме добре.Нати щурее по цял ден,коленцата са в "прекрасен" вид и всичко е ок!Нямам никакво време да кача снимки,но ще ме извините,надявам се.Сега ме е обзела манията по трескава подготовка за появата на малкия човек.
Сега времето е ужасно и откачаме в къщи,но не може и без дъжд.
Весел ден на всички и целувки от мен и Нати.  love001

# 229
  • София
Ади, Честит рожден ден. Желая ти всичко най-хубаво!
Бини, пожелавам ти леко и безпроблемно раждане. А за коленете и ние сме в тази група.

# 230
Честито на всички рожденнички, да са ни живи и здрави! Grinning

# 231
Mандаринка, Дринка- да сте живи и здрави!!!И на двете ви желая от здраве да не се отървете, както и всички любими хора около вас. Другите работи все се нареждат!!!
Дринка, благодаря ти за милите думи! Малкият сладък Пепино вчера ми напълни душата и ми беше едно суперско до края на дежурството, въпреки гнусното време!!!Малко русо ангелче!А днес си видях и "зетя"- "сватовете" вчера са се върнали от морето,(ние сме съседи), та днес си го нагушках хубаво. Нали си нямам дребосък наоколо вече повече от месец, та ужасно ми липсва вече...
Ади, мила- ако има нужда от нещо- пак се обаждай!Весел празник днеска!
Танче, май утре ще ходя към вашия вилает, та ще звънна да се видиме някъде там (ако ходя, де)!
Бини, Бини,!!!Радвам, се че сте добре!!!Тези емоции са най- смисленото и хубаво нещо на света!
Maлkо снимки от нас, не мн скорошни:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4380&AlbumId=100789- o
Целувки и добро настроение!

# 232
АДИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!!!
ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ ЗА ТЕБ И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!! БЪРЗО ОТМИНАВАНЕ НА ВСИЧКО ЛОЩО,. КОЕТО ВИ Е СПОЛЕТЯЛО И МНОГО ЛЮБОВ, КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ ЗАНАПРЕД!!!!!!!!

ЧРД на патерички и на Верчето и Мандаринка!!!!!!! Всичко най=-прекраснио и на вас!!!!! И в тази връзка, аз отдавна не съм чувал анищо за най-малкия-голям член на нашата банда-Ивчо-пивчо, пишете как сте  Hug

Бини, мила, леко и безпроблемно раждане!!!! Предполагам ще изчакаш да се върнем от морето  Mr. Green , ние на 13 заминаваме и на 19 се връщаме, живот и здраве!!!!!!!
Само да се пооправи Йони, че явно оспамокса не е помогнал, вчера пак вдигна Т и днес педито е казала, че гърлото си е още червено, амакар че почти не кашля  Tired Та от днес 5 дни Зинат. Това е...........

Целувки на всички!!!!!

# 233
  • Варна, България
Хелоу, мацки!
Да не помислихте, че вече съм се сдобила със съпружество и трошим креватите Wink.... Неееееее... Както винаги се случва нямаме късмет. Сменникът на съпруга ми го заболял зъб и останал да се лекува. Живот и здраве до  14-15 август трябва да се прибере.

Дринка, честит рожден ден!  Heart Eyes Пожелавам ти здраве и много радости в семейството! Дано сестричката ти по-бързо се възстанови!    bouquet
Честити отминали рождени дни на Верчето и Мандаринка! На Верчето пожелавам това, което най-много желае, а на Мандаринка - успех в студентстването и едииииииин готин пич!  Wink

Злато, много ме зарадва новината за бъдещото бебче! Пожелавам ти лека бременност и една хубава февруарска госпожичка!
Бини, муцка, ти вече си на финала! Успешно раждане!  Hug
Меги, бързо да се оправя малката принцеса, че ви чакаме да се видим!
Отивам да подремна!

# 234
Хей, момичета ще сигнализирам Джулката, да знаете! Naughty
Пак няма никой тук, то и времето е едно умряло, нито е за работа, нито за разходки, така че все време ще намерите за 1-2 реда.
А някой знае ли какво стана с една мама Пипи с 3 девойки, отдавна не е писала нищо?

# 235
  • София - Младост 1А
привет народе,
благодаря на всички за пожеланията. Р-ката и Танчето ми бяха на гости, та поразведрихме обстановката.
Иначе мислехме че систъра ще я изпишат днес, но нещо има  проблеми и ще стои поне още седмица в Пирогов.

Пиша набързо и за кратко че отивам на кола маска и от там до болницата и после живот и здраве отпрашваме към морето.

Ло, Пипилота май и тя е на моренце. Не съм я чувала тези дни.

Айде чао за сега. Ще ви пиша от морето.

Целувки!

# 236
  • Варна, България
Дринка, приятно моренце и дано да случите на хубаво време!
Ло, Пипи доколкото забелязах пише най-редовно при септемврийките! При нас явно не й е интересно...
Аз днес съм без детенце. Водихме го сутринта на консултация - сложиха му последната вакскина /Тетраактхиб, която сами си купихме /. Мерки и теглилки 13 кг и 88 см. В неделя го водих на фризьор и резултата е готино момченце  Heart Eyes Много ме кефят подстриганите момченца, тези с дългите коси не мога да ги възприема  newsm78 Има едно момченце, което идва на нашата площадка -  с дълга коса и щипка на бритона  #Crazy да се чудиш момче ли е, момиче ли?!  newsm78
От консултацията Самуил директно отпраши с майка ми и довечера е на бабин дом.
Аз утре ще ходя на лекар да ми махат едно топче на крака - засега още не ме е хванало шубето, надявам се да не ме и хваща.
Използвам намалението, че Сами го няма и съм се хванала да изпера килима от неговата стая и от трапезарията. Преди ги носих на Багра, ама голяма хамалогия - носи, вземи. Сега ги пера у сестра ми /която живее в съседния апартамент/ и има голяма баня.
Довечера съм замислила излизане с приятели, да видим ще се осъществи ли, или времето ще ни изиграе лоша шега.
Целувки и до скоро

# 237
Дринка, приятно моренце, да съберете много слънчице и приятни емоции.

Волтажче, няма да се шашкаш от едно топче, утре ще го махнат и ще забравиш.

Джулка, каква къщичка бях намерила във вашия край и си викам, че този път ще се видим, звъня им да резервирам за почивните дни през септември и се оказа, че е резервирана. Много ме хвана яд, защото страшно ми хареса и само за нея си мисля Sad Ето тази беше:
http://guesthousebalkan.com/glava.html

Ето малко снимки от морето с баба и дядо, да видите по какви камънаци са се катерили с детето ми: http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7848&AlbumId=100723

Рали вече и през нощта спи без памперс, дано като тръгне на ясла да не развалят лелките нещата, че много ще ме е яд. Е, случва се все още да се напишка, но все по-рядко.

# 238
Разгледах я тая къща - страшна е! Ще я имам предвид за следващата разходка извън София Simple Smile.
Честито на патерица на рождениците! Да сте живи и здрави и много щастливи мами!
Златце, страхотна новина! Много се радвам за вас, почвам да се замислям вече дали не ни е време за момиченцето и на  нас  Laughing.
Дрина, приятна почивка, Бог да благослови сестричката ти!

# 239
Здравейте, мацки!!!!

Нещо малко темичката ни е позамряла  Naughty - има нужда от побутване.
Искам да ви споделя, че вече много ми е мъчно за моето голямо дете Раличка  Sad. Нали е в чужбина вече 10 дни и ме е налегнала една мъка, макар, че се чуваме 2 пъти на ден и знам, че детето се забавлява и вижда свят, ама пусто ми е едно такова чоглаво.
Иначе малкия разбойник т.е. Лъчо не ни остава да скучаем изобщо - толкова е палав и само от беля на беля се движи, а на всичкото отгоре и неспира да говори. То са едни сложни изречения, то е едно чудо. Има моменти, в които не му разбирам нищо  #Crazyи изобщо не мога да се ориентирам за какво говори  newsm78, а той обяснява така подробно,непрекъснато повтаря неизвестните за нас думи и се нервира, защото никой не го разбира.
Иначе ходи на ясла с гащи  Naughty /вярно е, че вечер има поне един комплек за пране, но това са рисковете на начинанието/.

Хайде стига толкова, очаквам и други да се включат с по-интересни постинги  Laughing

Приятен ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт