Пъзел

• 95 501
  • 924
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде там, ела и провери...
Направо се чудя как съм пропуснала тази тема
От малка много обичам пъзелите и имам доста за съжаление в последно време само онлайн редя темата ме  накара да ходя да по разгледам по  магазините и скоро време усещам че ще се похваля с нова придобивка  Party

иначе това е един от любимите ми който седи в моята стая:

# 121
Осигурих си забавление по Коледа.
Вчера си купих Ирисите на Ван Гог. Вече имам наредени Слънчогледите.

# 122
  • София
Искрено Ви се радвам, че имате време и място да редите такива "красти" в къщи и на живо.
И аз обожавам пъзелите, но поради липса на място, а и заради малката си редя само на компа. Имам си една игра Big Jig. Имат и сайт и всяка седмица има безплатен пъзел.
Ето ако някой се интересува  http://www.lenagames.com/bigjig.htm

# 123
  • София
И аз съм фен на пъзелите  Grinning
Последните 2 наредени са - единия от мтел, а другия е този на Равенсбургер (много го харесвам) :

И немога да не се похваля как ме изненада днес свекърва ми  newsm44 , толкова неочаквано, ето с това (пак е на Равенсбургер, но е синьо)

# 124
Vesika,а използва ли го вече туй чудо?Аз си взех такова,надуваема е възглавницата(ако мога така да я нарека) и се намотава уж,но нещо не ми изглежда много стабилна тази работа..Така и не сколасах да "го" пробвам,стои си в мазето,и се чудя дали да не го подаря на приятел,който има много голяма колекция от пъзели.Наредени и залепени.Като не се отчитам аз,трябва да нащракам неговите,поне  Mr. Green

# 125
И аз си го взех това за навиването. На мен ми беше удобно, защото нямам много място където да си редя пъзелите. Да не говорим, че съм сложила един от 2000 части на една плоскост и още не мога да го наредя защото ми е останал само едноцветен фон. Сега се чудя как да го разделя на 2 части от по 1000 и да го прехвърля на тази подложка, че да ми е по-удобно да го редя.

# 126
  • София
Бухтичка, моят мъж ги дели пъзелите на няколко по-големи части (4 например), залепва им отзад по едно фолио и така ги прибира в кутиите. Като решим да ги сглобяваме и да ги слагаме на стената ще е по-лесно.

# 127
  • София
ТинаХрис, не съмго пробвала още, но мисля като идем на село да го пробвам, ще сложа мтелския пъзел в него да може да си го взема към София. По принцип за такова ми беше мерак:

ама е нямало и жената взелаа каквото има.

# 128
  • Пловдив
Vesika, от къде е купено това приспособление за пренасяне на пъзела? И каква му е цената? Не бях виждала такова нещо, а ми се струва адски удобно.

# 129
Бухтичка, моят мъж ги дели пъзелите на няколко по-големи части (4 например), залепва им отзад по едно фолио и така ги прибира в кутиите. Като решим да ги сглобяваме и да ги слагаме на стената ще е по-лесно.
Аз няма да го прибирам, защото е крайно време да го наредя, просто се чудя как да го преместя. Може и да пробвам първо на фолио, а после на подложката. Дано да стане Thinking

# 130
Сега се чудя как да го разделя на 2 части от по 1000 и да го прехвърля на тази подложка, че да ми е по-удобно да го редя.
Взимаш една рентгенова снимка, подпъхваш я... и готово!

# 131
Сега се чудя как да го разделя на 2 части от по 1000 и да го прехвърля на тази подложка, че да ми е по-удобно да го редя.
Взимаш една рентгенова снимка, подпъхваш я... и готово!
Shocked не съм виждала толкова голяма рентгенова снимка, пъзелът е 2000 части все пак

# 132
  • София
За преместване ползваме един голям и плътен картон.

# 133
Аз редя винаги на голям картон. Местенето е лесно, ама от стая на стая става трудно - че по-големите не минават през вратата Rolling Eyes С малко жертви откъм пренареждане става обаче Peace

Никой ли не знае, дали Миниатюрите могат да се намерят още някъде в София Rolling Eyes

# 134
  • София
poohcho, от Италия  Embarassed Тук не съм виждала нито едното, нито другото. Но е възможно да има такова в книжарницата на последния етаж на големия МОЛ. Там има какво ли не.

Общи условия

Активация на акаунт