И аз обожавам пъзелите, но поради липса на място, а и заради малката си редя само на компа. Имам си една игра Big Jig. Имат и сайт и всяка седмица има безплатен пъзел.
Ето ако някой се интересува http://www.lenagames.com/bigjig.htm
Опасявам се обаче, че съвсем ми излезнаха от главата вече кои бяха картините и художниците. И за да затвърдя мнението, че съм шматка
ще кажа, че и марката на пъзелите не знам - за пръв път ги видях, в черни кутии са с доста широк кант около картинката на капака...
От този сайт може ли да се поръчва или си го виждала в България? Направо съм запленена
Пъзелът е на Равенсбургер, 1000 парчета, аз го видях в малкия ЦУМ - не на щанда на Едука, а на другия, за който писах. Струваше двайсет и няколко лева. И като нищо може и да е единствена бройка.
Ще се състезаваме ли за него?
Само тялото и главата ли се сглобяват? Т.е. шапка, ръкавици и такива неща - цели ли са си? А, да - и цена някаква, че се колебая дали нещо такова или топките за елха...
Пъзелът е на Равенсбургер, 1000 парчета, аз го видях в малкия ЦУМ - не на щанда на Едука, а на другия, за който писах. Струваше двайсет и няколко лева. И като нищо може и да е единствена бройка.
Ще се състезаваме ли за него? 
); за Равенсбургер и аз съм в чуденка 
(миналата година ми подари пъзел и не иска да повтаря). Сега обмислям как да изкрънкам поне родителското тяло... И благородно ти завиждам, мдам. 
Не помня дали са на Едука, аз имам Барселона - Гауди. 1000 части е, самите части са много дребни. Един колега много го хареса и ми се иска да му подаря. Иначе до малкия цум ще ми е малко трудно да се разходя